ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Με κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού για την αναβολή των αγώνων όλων των ομαδικών αθλημάτων, φέρνει τα πάνω κάτω στο ντέρμπι των “αιωνίων“, το οποίο θα διεξαχθεί με κόσμο! Κι αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός θα προλάβει να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Νέα Κηφισιά!

Η αναβολή, “ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη“, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Ανδριανός, υποχρεώνει την ΕΟΚ να μεταθέσει τα παιχνίδια Άρης – ΑΕΚ καιΑπόλλων Πάτρας – Κόροιβος, που ήταν προγραμματισμένα για τις 04/10. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 08/10.
Συνεπεία τούτου είναι η αναβολή του ντέρμπι των “αιωνίων“, καθώς το πρόγραμμα της 8ης Οκτωβρίουπεριλάμβανε αρχικά τις συναντήσεις: Κηφισιά – Νικητής του αγώνα Άρης – ΑΕΚ, ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Πανιώνιος – Νικητής του αγώνα Απόλλων – Κόροιβος. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.
Μοιραία, ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Κηφισιά στις 11/10 θα εκτίσει την ποινή του και το ντέρμπι των “αιωνίων” θα γίνει με κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου