ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Oι προβλέψεις του Μπάσκετ Μάνιακ για τους 16 του κυπέλλου Εσκανά. Όλο το πρόγραμμα

Η Εσκανά για εμάς είναι ο κόσμος μας. Η δική μας Α1. Στο κύπελλο λοιπόν που διοργανώνει, εμείς είχαμε ξεκινήσει από την αρχή με τις προβλέψεις μας, (Οι προβλέψεις μας στην αρχή της διοργάνωσης.) όπου είχαμε πέσει μέσα στα περισσότερα αποτελέσματα και σήμερα είμαστε ξανά εδώ για να δούμε ποιοι έχουν πιθανότητες να βρεθούν στους 8. Μπάσκετ Μάνιακ.


Αγώνες Κυριακής.

ΚΛ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΔ. ΠΑΠΑΔ 21.30 ΑΙΞΩΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ -ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Πέτρου Τεφτίκης Σ. - Μοροχλιάδης , Μηνάς , Ζερίτης Θ.

Στον αγώνα που θα λάβει χώρα την Κυριακή στη Γλυφάδα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μια ομάδα Δ΄Εσκανα αντιμέτωπη με το δημιούργημα του Αχιλλέα Μπογδανίδη της Γ΄Εθνικής. Μετά από τις εκπλήξεις που έκανε η Αιξωνή, δε μπορούμε να σκεφτούμε ότι το γήπεδο θα γέρνει προς τη μία πλευρά, αλλά σίγουρα ο Πόλις έχει το πλεονέκτημα.

ΚΛ. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 17.00 ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (ΕΦΗΒΟΙ) -ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ Τσουραπάς Σκουλαρίκας - Χριστοδούλου Ταβουλάρης Κούρτη


Λίγο η έδρα, λίγο η διαφορά κατηγορίας και η εμπειρία, θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Η λογική πάει με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.


ΚΛ. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 17.00 ΠΕΡΑΜΑ - ΦΑΡΟΣ ΚΕΡ. Μητρόπουλος Χριστοδουλάκης - Πολίτης Κ., Καλατζή , Κατσίπης.


Ντέρμπυ από τα παλιά. Πέρυσι βρέθηκαν αντιμέτωπες δύο φορές για το πρωτάθλημα, φέτος τους χωρίζει μια κατηγορία. Στη γ΄εθνική το Πέραμα, Στη β΄ο Φάρος και κανείς δε ξέρει αν ο Φάρος δε θα κάνει άλλο ένα βήμα παραπάνω στο τέλος της Σεζόν.

Αγώνες Δευτέρας.

ΔΑΚ ΠΛΑΤΩΝΑ 21.00 ΑΡΗΣ ΝΙΚ. -ΠΟΡΦΥΡΑΣ Λαζαρίδης Μανουσόπουλος -Γεωργουλάκος Καρουμπής Σαμαρτζής

Έχει ντέρμπι στον Πλάτωνα. Φάρος και Άρης αγωνίζονται για το εισιτήριο για τους 8 του κυπελλου. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων ελάχιστες. Ίσως η Περιφέρεια του Άρη με Φωτόπουλο και Σουρλή να είναι ικανή να δημιουργήσει περισότερα προβλήματα στην ομάδα του Ευαγγελίτση. Ίσως η έδρα δώσει τη δύναμη και βγάλει νικητή.

ΚΛ. ΕΣΠΕΡΟΣ 21.30 ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛ. - ΙΚΑΡΟΣ Ν.ΣΜ. Κάρδαρης Γιιακείμη -Καραγκιουλές Πασχοπούλου Μούλτση

Ο Έσπερος αντιμετωπίζει τον Ικάρο Νέας Σμύνρνης και τα αποτελέσματα είναι όλα ανοιχτά. για την έκπληξη θα μιλούσαμε αν τζογάραμε, θεωρώ όμως ότι η ομάδα του Εσπέρου είναι ικανή να πάρει το συγκεκριμένο ματς στη δύναμη και τον μπασκετικό τσαμπουκά. 


ΚΛ. ΜΙΛΩΝΑ 21.00 ΜΙΛΩΝΑΣ -ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ Αντερριώτης Πλιάκας - Χρηστίδης Σαλπά Κούρτη


Άλλο ένα παιχνίδι φωτιά στη Νέα Σμύρνη. Δύσκολες οι προβλέψεις. Χολέβας, Μπίκας, Βαρυπάτης από τη μία, Γρηγοράκος, Καδδάς, Ζερβός από την άλλη. Θα μιλήσουν οι πάγκοι και ίσως και η έδρα σε άλλο ένα παιχνίδι. Νίκη του Μίλωνα θα έλεγα μόνο και μόνο λόγω έδρας.


ΚΛ. ΑΓ. ΔΗΜ. ΠΑΛ. 19.30 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. -ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜ Κονταράτος Λαζόνγκα - Κολοφώτη Λιάπη Αργύρη


Ο Δαυίδ με τον Γολιάθ του Μπραχαμίου. Δύο ομάδες που ετοιμάζονται για μια χρονιά που θα τους δώσει νέες επιτυχίες και γιατί όχι και τις ανόδους που επιθυμούν. Η πρώτη για την Α΄Εσκανά, η δεύτερη για τη Γ΄εθνική. Η διαφορά των κατηγοριών θα παίξει το ρόλο της και για αυτό σε αυτήν την αναμέτρηση πιστεύω στη νίκη του Κρόνου.

ΚΛ. ΣΑΛΠΕΑΣ 20.30 ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. -ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ Παυλόπουλος Α. Σπυρόπουλος -Τοβήλ Δημακοπούλου Μαλλούχου


Δύσκολες οι προβλέψεις. Δεύτερος ο Ερμής πέρυσι στην Α΄, πρώτος ο Πρωτέας στη Β΄. Υπολογίζω ότι το πάθος για καθιέρωση του Πρωτέα θα τους οδηγήσει στη νίκη πρόκριση. Δε πρέπει όμως να ξεχνάμε το ταλέντο των παικτών του Αντώνη Μάντζαρη που είναι ικανοί για όλα.

Αφιέρωμα Α΄Εσκανά μέρος 1
Αφιέρωμα Α΄Εσκανά μέρος 2


Βρείτε μας στο Facebook:https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

1 σχόλιο: