ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

TOP-10: Από φωνή κορμάρα. Ότι πιο καυτό στις ελληνικές πίστες!!!

Ολοκληρώνοντας μία εβδομάδα ύπαρξης, ξεκινούν τα δύσκολα για τους SPORTSOFFICERS . Ένα απαιτητικό TOP-10 με τις πιο καυτές φωνές της Ελληνικής νύχτας θα προκαλέσει πολλούς αναστεναγμούς, δημιουργώντας ταυτόχρονα αρκετά σχόλια καθώς στο συγκεκριμένο τομέα χωράει πολύς κόσμος -SWKO-


Πάμε να δούμε την δεκάδα που επιλέξαμε...



10.Μαρία Ιακώβου

Στη δέκατη θέση, βρίσκουμε τη μελαχρινή φωνάρα, που βρήκε ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα. Η κοπέλα είναι γεμάτη χυμούς και προκαλεί τον καθένα με αυτό το βλέμμα της. Μπορεί να άργησε να κάνει το ξεπέταγμά της στη δισκογραφία, μπήκε όμως στη καρδιά μας κατευθείαν.



9.Βιβή Μαστραλέξη

Το κορίτσι που φοβάται τα πουλιά όπως έχει δηλώσει, βρίσκεται στην ένατη θέση. Κάποιοι μπορεί να μην τη γνωρίζετε. Όταν όμως εισήλθε στα καλλιτεχνικά δρώμενα, λίγο η περίεργη φωνή της, λίγο η πρόστυχη εμφάνιση της, κέρδισαν το κοινό.




8.Μαριάντα Πιερίδη

Η Μαριάντα είναι αυτό που λέμε old time classic. Αν και είναι νεότατη βρίσκεται χρόνια στο χώρο του τραγυδιού. Το στεγνό κορμί της και η προσεγμένη της σιλουέτα, προκαλούν εγκεφαλικά, κάθε φορά που ανεβαίνει στις πίστες.



7.Αγγελική Ηλιάδη 

Το κορίτσι είναι σέξυ και το ξέρει. Από αυτήν την απίστευτη κορμάρα, έχουν βγεί δύο παιδιά. Κανείς δε γνωρίζει πως συντηρεί αυτήν την κατάσταση στο κορμί της, το σίγουρο είναι πως το απίστευτο πρόσωπό της και το καλογραμμωμένο κορμί της, μπορούν και συγκλονίζουν κάθε άνδρα.



6.Ελένη Φουρέϊρα

Η σύντροφος του Γιώργου Σαμαρά με έχει κουράσει πολύ. Εντάξει καλή είναι, αλλά όχι να τρελαινόμαστε όπως μας έχουν ζαλίσει τα πάνελ και οι λοιποί μαϊντανοί. Θα τη πούμε σέξυ αλλά και εξωτική και θα περάσουμε στο νούμερο πέντε.



5.Θέλξη

Το δίμετρο αυτό άλογο προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα. Οι πίστες δεν χωρούν ούτε το μπόϊ της, ούτε την ομορφιά της. Μια γυναίκα όρθιο χιλιόμετρο, με κορμί που προκαλεί και πρόσωπο από άλλο πλανήτη, δε σου επιτρέπουν να την ξεχάσεις.



4.Στέλλα Καλή

Η Στέλλα Καλλή άργησε και αυτή να μας δείξει τα ταλέντα της. Σήμερα βρίσκεται λίγο μετά τα 30 και εντυπωσιάζει με κάθε εμφάνισή της. Κομψή σιλουέτα, προσεγμένη παρουσία, καυτό ντεκολτέ και ο συνδυασμός του ξανθού μαλλιού, τραβά τα βλέμματα όλων των αντρών. Το μπόνους της υπόθεσης, είναι ότι η εν λόγω κυρία έχει υπάρξει πολύ χοντρή και βάλθηκε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα της.



3.Κατερίνα Στικούδη

Το Κατερινάκι που όλοι αγαπήσαμε σε καλλιστεία και φωτογραφήσεις, έχει χαράξει τη δική της πορεία στο πεντάγραμμο. Η πορεία αυτή δεν έχει καμία σχέση με την πορεία που έχει χαράξει στη καρδιά μας. Κορμί από πέτρα, φάτσα για να χαζεύει κανείς με τις ώρες και χιλιάδες άντρες να τη χαζεύουν σαν μια ακριβή φεράρι. 



2.Σάσα Μπάστα

Το κορίτσι που ξεκίνησε από τα νυχτομάγαζα της Ξάνθης έχει κατακτήσει όλη την Ελλάδα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, αλλά και με την εκρηκτική εμφάνισή της. Τρομερές αναλογίες ως προς το κορμί, πρόσωπο που προκαλεί συγκινήσεις, χαρακτήρας που μπορεί να δημιουργήσει τσαμπουκά ανά πάσα λεπτό, είναι μερικά από τα στοιχεία που την διέπουν. Οι φωτογραφήσεις της, έχουν αφήσει εποχή στις καρδιές των ανδρών.



1.Χριστίνα Κολέτσα

Στο νούμερο ένα βρίσκεται η ξεχωριστή Χριστίνα Κολέτσα. Μου είναι αδιάφορο αν υπάρει έστω και μισός άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που δε συμφωνεί. Η Χριστίνα είναι γυναικάρα, με κορμί που δεν έχει ξεφύγει ποτέ, με ντυσίματα που δεν αφήνουν ούτε βλέμμα να πέσει κάτω και πρόσωπο που σου υπενθυμίζει το πόσο όμορφη είναι η νύχτα. Η κοπέλα είναι ότι πιο σέξυ κυκλοφορεί στο ελληνικό πεντάγραμμο, επιβεβαιώνοντας το ρητό από φωνή κορμάρα.



ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθούμε, οι αναφορές στις προηγούμενες τραγουδίστριες γίνεται για να τονιστεί η εντυπωσιακή εξωτερική τους εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνουμε τις φωνητικές τους ικανότητες. Σε κάποιες από αυτές τουλάχιστον.

ΥΓ1. Αν ξέχασα κάποια, μπορεί να μου στείλει προσωπικά μήνυμα και να έρθουμε σε επικοινωνία για να το κουβεντιάσουμε.

ΥΓ2. Αν έχω αδικήσει κάποιο ''πουλέν'' σας, περιμένω σχόλια κάτω από το άρθρο, ούτως ώστε να αναπτυχθούμε περαιτέρω σε αυτό το απαιτητικό κομμάτι που απαιτεί δημοκρατικό διάλογο.

ΥΓ3. Η Χριστίνα Παππά που βρίσκεται στη κεντρική φωτογραφία του άρθρου δε κολλάει πουθενά. Θα ήταν όμως αμαρτία τέτοια φωτογραφία με μικρόφωνο να μην εμφανιστεί σε αυτό το TOP-10 των SPORTSOFFICERS.



Καφεδάκι στο Λόρδο!!!
http://lordos.gr/24hours/
Φιλολάου και Φορμίωνος 75, Καισαριανή

5 σχόλια:

  1. Ναι ρε SWKO!!!

    Aν και έχουμε ξεχάσει Πάολα, Κοκκίνουυ και κάτι άλλα φιντάνια β κατηγορίας

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεράστιος SWKO! Και επειδή ήμουν άξιος συμπαραστάτης του στις βραδινές εξορμήσεις δεν μπορώ να μην του υπενθυμίσω Ελεάννα Παπαϊωάννου και Νάνσυ Αλεξιάδη!
    Μπάσκετ Μάνιακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένουμε και ηθοποιούς swko

    Alex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει απουσίες το ρόστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή