ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η πεντάδα της 1ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Από την πρώτη αγωνιστική κάποιο συμπέρασμα δεν μπορούμε να βγάλουμε. Μπορούμε όμως να αναδείξουμε τον καλύτερο αθλητή σε κάθε θέση. Τι καλύτερο από την πεντάδα της αγωνιστικής. SPORTSOFFICERS TEAM.


Πάμε να τη δούμε λοιπόν.

Θέση 1

Γιώργος Ρουσσόπουλος (Μίλωνας)

Ο εγκέφαλος ου Μίλωνα με τους 20 πόντους του, τα τρία εύστοχα τρίποντα και την ενέργεια την οποία έβγαζε στο παρκέ, ανάγκασε ένα από τα φαβορί για άνοδο, τον Πρωτέα Βούλας, να υποπέσει στην πρώτη του ήττα. Μεγάλη εμφάνιση από τον Ρουσσόπουλο με υποσχέσεις για ακόμα καλύτερη συνέχεια.

Θέση 2

Κώστας Μανίκας (ΑΟΝΑ)

Ξεκίνησε να δικαιολογεί τη μεταγραφή του στην ομάδα της Αργυρούπολης από το πρώτο κι όλας ματς. Τα 6 τρίποντα που ευστόχησε και οι 24 συνολικά πόντοι που πέτυχε τον βάζουν επάξια στην καλύτερη πεντάδα, κάνοντας τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, την πρώην ομάδα του να τον λησμονεί.

Θέση 3 

Θέμης Φωτόπουλος (Άρης Νικαίας)

Από το πρώτο κι όλας ματς έδειξε την ποιότητα του. Οι 21 πόντοι που πέτυχε ήταν απλά ένα δείγμα της μεγάλης δουλειάς που κάνει μέσα στο γήπεδο. Ο ηγέτης του Άρη, πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στην πρώτη της νίκη.

Θέση 4

Πέτρος Αθανασούλας (ΑΟ Π. Φάληρου)

Ο παίκτης που στο παρελθόν έχει φορέσει τα χρώματα του Φάρου Κερατσινίου, ξεχώρισε στο παιχνίδι της ομάδας του με τον ΑΛΦΑ Αλίμου και με 21 δικούς του πόντους μέσα από το ζωγραφιστό, κατάφερε και βοήθησε τα μέγιστα για τη νίκη της ομάδας του.

Θέση 5

Σάκης Πλατής (Ένωση Τραχώνων)

Το πεντάρι της ομάδας του Αλίμου έμοιαζε ασταμάτητο στο σημερινό παιχνίδι της ομάδας του με τη Νέα Πέραμο. Μεγάλη εμφάνιση από τον έμπειρο ψηλό και οι 21 πόντοι αποδεικνύουν τα παραπάνω, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη της πρεμιέρας.

Coach

Πέτρος Τσιτσόπουλος (Μίλωνας)

Ο coach της ομάδας την Νέας Σμύρνης, καθοδήγησε με το σωστό τρόπο την ομάδα του, όπου στα δύσκολα λεπτά και με την μπάλα να καίει, μέτεφερε με ψυχραιμία τα πλάνα του στους παίκτες του, οι οποίοι με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση τα φανέρωσαν στο γήπεδο. Λίγες ομάδες θα καταφέρουν να κερδίσουν τον Πρωτέα Βούλας φέτος και ο coach Τσιτσόπουλος το κατάφερε με το καλημέρα

Αποτελέσματα και σχόλια των αγώνων της πρώτης αγωνιστικής.
Συνέντευξη Αθανασούλα.


Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου