ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 2ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Η δεύτερη αγωνιστική είχε μεγάλους κερδισμένους τον Ερμή Πειραιά και τον Μίλωνα. Μέσα από τις εφτά αναμετρήσεις προέκυψαν κάποιοι πρωταγωνιστές που αξίζουν ξεχωριστής αναφοράς. Δείτε λοιπόν την πεντάδα της αγωνιστικής για τους SPORTSOFFICERS.

Πάμε να τη δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Γιάννης Καπώνης (Πρωτέας Βούλας)

Ο πιτσιρικάς του Πρωτέα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις σε ένα πολύ δύσκολο για την ομάδα του παιχνίδι. Οργάνωσε, μοίρασε σωστά τη μπάλα, ευστόχησε τρία καυτά τρίποντα και 12 συνολικά πόντους, δίνοντας τον σωστό ρυθμό στην ομάδα του. Ένα βαρύ χαρτί στα χέρια του coach Μανουσέλη στη θέση του άσσου για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 2

Χαράλαμπος Βλαχάκης (Ερμής Πειραιά)

Ας τον μπερδέψουμε λίγο στη θέση 1 με 2 καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, στο ντέρμπι με τον Άρη. Από τη στιγμή που μπήκε στο ματς, άλλαξε τον ρυθμό του παιχνιδιού, ήταν η μοναδική πηγή σκοραρίσματος για την ομάδα του και με 3 καυτά τρίποντα κράτησε την ομάδα του κοντά στον Άρη, μέχρι τη στιγμή που τον προσπέρασε και πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα.

Θέση 3 

Βαγγέλης Μαραγκόπουλος (ΑΕ Καλλιθέας)

Στο πρώτο  ματς είχε δείξει ένα μέρος της ποιότητας του. Οι 21 πόντοι που ξαναπέτυχε ήταν άλλο ένα δείγμα του τεράστιου ταλέντου του. Ήταν αυτός μαζί με τον Σίνο που ανέβασαν την ΑΕ Καλλιθέας, είναι αυτός που θα την κρατήσει και στην μεγάλη κατηγορία. Το πολυβόλο της Καλλιθέας ξεχώρισε σε ακόμα ένα ματς με την ευστοχία του και την προσωπικότητα του βοηθώντας τα μέγιστα στην ομάδα του να πάρει ακόμα ένα δίποντο στο απαιτητικο πρωτάθλημα της Ά εσκανα.

Θέση 4

Θωμάς Γρηγοράκος (Τράχωνες)

Ο παίκτης σημαία για τους Τράχωνες ξαναγύρισε στην αγαπημένη του ομάδα και το έχει πάρει προσωπικά να την κρατήσει στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας. Άλλη μια καλή εμφάνιση, 18 οι πόντοι που σκόραρε και το έργο του coach Πετρουγάκη είναι πολύ πιο εύκολο. Πότε σαν τριάρι πότε στη θέση του forward, μπορεί και κάνει τη δουλειά του πολύ καλά. Στο τοπικό ντέρμπι με τον ΆΛΦΑ ήταν και πάλι παρόν ξεχωρίζοντας με τον πλουραλισμό του στην επίθεση.

Θέση 5

Γιώργος Μούστα (Μίλωνας)

Το τεσσαροπεντάρι της ομάδας της Νέας Σμύρνης έκανε ότι μπορούσε για να φτάσει η ομάδα του στη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα. Οι 15 πόντοι που έβαλε και οι καθαρές του άμυνες γέμισαν τη ρακέτα της ομάδας του, οδηγόντας την στο θεμιτό για τους ανθρώπους της αποτέλεσμα.

Coach

Αντώνης Μάντζαρης (Ερμής Πειραιά)

Ο coach του Ερμή κέρδισε ένα παλικαρίσιο παιχνίδι απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Δεν γνωρίζουμε πόσες ήττες θα κάνει ο Άρης, γνωρίζουμε όμως ότι το στήσιμο της ομάδας του Πειραιά, ήταν το πλέον κατάλληλο ώστε να μπερδέψει τους Νικαιώτες και να αρπάξει τη νίκη που μέχρι και δύο λεπτά πρίν τη λήξη της παράτασης, ήταν στα χέρια των φιλοξενούμενων. Μια μεγάλη νίκη για τον Ερμη Πειραιά. 



Αποτελέσματα δεύτερης αγωνιστικής.

Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου