ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 3ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Η τρίτη αγωνιστική είχε τη διεύρυνση των σερί για τον Ερμή, τον Μίλωνα και τους εκπληκτικούς Τραχωνες. Μαζί με τις ομάδες δεν έλειψαν για άλλη μια φορά οι μεγάλες εμφανίσεις. SPORTSOFFICERS.


Πάμε να τη δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Γιώργος Σουρλής (Άρης Νικαίας)

Ο κύριος που διαφημίζει την Εσκανά μόλις στα 29 του χρόνια, έχει βρεθεί να αγωνίζεται στην Α1 και στην Α2 σε μικρότερες ηλικίες και τώρα απλά δίνει την ευκαιρία στους νεότερους να κατανοήσουν πόσο απλό είνει το μπάσκετ. Οι 25 πόντοι που πέτυχε εχθές με 5 εύστοχα τρίποντα, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα σε ένα παιχνίδι που μαεστρικά οργάνωσε για την ομάδα του.

Θέση 2

Γιάννης Παπανικολόπουλος (Μίλωνας)

Ο νεαρός αθλητής του Μίλωνα που έχει την ευχαίρια και αγωνίζεται και στη θέση του άσσου αλλά και ως δυάρι πολύ καλά, έβγαλε εχθές τα κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του Μίλωνα και την βοήθησε να κάνει μια πολύ καλή νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Τα 4 τρίποντα που ευστόχησε και οι 16 πόντοι που πέτυχε, ήταν απλά το επιστέγασμα των πολύ καλών αμυντικών του  ενεργειών.

Θέση 3 

Θέμης Φωτόπουλος (Άρης Νικαίας)

Είναι ο κύριος Εσκανά και όσο και αν είναι κουραστικό, θα τον βλέπουμε συχνά στην καλύτερη πεντάδα της κάθε εβδομάδας. Για άλλη μια Δευτέρα το ταλέντο του Φωτόπουλου ξεχώρισε, μαζί με αυτό του Σουρλή αυτήν τη φορά και με 26 πόντους με καλάθια που κράτησαν κοντά την ομάδα του στο ά μέρος, μας αναγκάζει για άλλη μια φορά να τον συμπεριλάβουμε στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Θέση 4

Θωμάς Γρηγοράκος (Τράχωνες)

Ο Γρηγοράκος είναι ένας παίκτης που ξεχωρίζει κάθε χρονιά, κάθε αγωνιστική σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται. Φέτος είναι η χρονιά του και το δείχνει. Ο εν λόγω κύριος δε σταματά να σκοράρει και να κερνά νίκες στην ομάδα του Αλίμου. Εχθές με τη βοήθεια του center της ομάδας του Πλατή, χάρισαν άλλη μια νίκη στους Τράχωνες!

Θέση 5

Mike Ευαγγελίτσης (Πορφύρας)

Όταν η ομάδα βάζει 51 πόντους και ένας αθλητής σκοράρει τους 20 αυτό κάτι λέει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ευαγγελίτσης ήταν αυτός που κρατούσε την μπάλα όταν αυτή έκαιγε και πέτυχε τους πόντους που χάρισαν στον Πορφύρα την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Coach

Μάης Κωνσταντινίδης (Έσπερος)

Ο coach του Εσπέρου έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικότατο σύνολο, που δυστυχώς για αυτόν μόλις στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος κατάφερε και πήρε την πρώτη του νίκη. Ο ΆΛΦΑ εχθές διψούσε για νίκη, αλλά ο ρυθμός που επέβαλε ο Έσπερος και το ψύχραιμο coachαρισμα του coach Κωνσταντινίδη, χάρισαν στους Καλλιθεώτες το ροζ φύλλο αγώνα. Όσο ο ΑΛΦΑ δεν θα έχει νίκη, όποια ομάδα τον αντιμετωπίζει δε θα μπορεί να κερδίζει εύκολα. Ο Έσπερος το κατάφερε και για αυτό ευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος ο coach.



2 σχόλια: