ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την 3η αγωνιστική της Α΄Εσκανα.

Μεγάλο ματς δεν θα δούμε σε αυτήν την αγωνιστική. Δεν λείπουν όμως τα παιχνίδια με ενδιαφέρον και για αυτήν τη Δευτέρα. Όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε....Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα! Μπάσκετ Μάνιακ


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας...



ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ/ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ


Ο Πρωτέας μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Πορφύρα, ταξιδεύει μέχρι τα μέγαρα για να αντιμετωπίσει την σκληροτράχηλη τοπική ομάδα. Η Ν. Πέραμος διψά για την πρώτη της νίκη, αλλά η ποιότητα των φιλοξενούμενων, ίσως τους δώσει τη νίκη.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 2

ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Ο Πορφύρας μετά από δύο αποτυχημένα αποτελέσματα, υποδέχεται τον νεανικό και συνάμα δυναμικό ΑΟΝΑ, έτοιμο για όλα. Ο Πορφύρας από την μία διψασμένος για την πρώτη του νίκη, με φουλαρισμένες της μηχανές του ενθουσιασμού οι παίκτες της Αργυρούπολης, ικανοί για άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα. Θεωρούμε ότι το άστρο του Ευαγγελίτσι θα ξαναλάμψει και θα χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.
ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1

"Ο ΜΙΛΩΝ" Α.Ο.Ν.Σ. - ΠΕΡΑ ΑΣ

Ο Μίλωνας με το νεανικό του σύνολο θα αντιμετωπίσει τα ''τρεχαντήρια'' του coach Γκανάβια. Προγνωστικά δε χωράνε σε αυτό το ματς, θεωρώ όμως ότι τα σουτ έξω από τα 6.75 θα κρίνουν το νικητή. Ίσως σε αυτό το κομμάτι οι πράσινοι να είναι πιο δυνατοί.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. Α.Σ.


Η Δραπετσώνα δεν είναι κακή, αλλά δεν παίρνει αυτό που θέλει. Οι Οικονόμου και Βήχος δε σταματάνε να σκοράρουν αλλά αυτό εν αρκεί. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, έρχονται με φόρα μετά τη μεγάλη τους νίκη επί του Άρη και πάνε για το 3/3. Το διπλό θα φάνταζε ως το λογικό αποτέλεσμα, εγώ όμως θα προτείνω τον άσσο λόγω του πάθους των γηπεδούχων.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ - Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ


Η ομάδα της Νίκαιας εν κατάφερε να πάρει το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής και το πλήρωσε με την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Το Π.Φάληρο από την άλλη δείχνει να ήρθε στην κατηγορία για να ξεχωρίσει. Δύσκολη και αυτή η αναμέτρηση, με τους Νικαιώτες να βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο από νωρίς αν θέλουν να δικαιολογήσουν τον τίτλο του φαβορί για την κατηγορία. Ο ΑΟΠΦ από την άλλη θα κατέβει χωρίς άγχος και σε αυτο το ματς και όπου βγει.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1

ΕΣΠΕΡΟΣ ΠΟΚ - Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ


Γνώμη μου είναι πως ο Έσπερος είναι για μεγαλύτερα πράγματα από 0/2. Το ίδιο και ο ΑΛΦΑ, αλλά νομίζω ότι στην παρούσα φάση έχει προτεραιότητα για την πρώτη του νίκη. ΑΝ καταφέρουν και μπλοκάρουν οι του Εσπέρου τους Παπουλίδη και Τσιριγωτάκη, τότε η νίκη θα πάει σε Καλλιθεώτικα χέρια, ειδάλλως ο ΆΛΦΑ πάει για την πρώτη του νίκη που θα του δώσει την ψυχολογία που του λείπει.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1

ΕΝΩΣΗΤΡΑΧΩΝΩΝ/ΔΙΑ ΑΛΙΜΟΥ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Οι Τράχωνες ξεχωρίζουν στο νέο πρωτάθλημα όχι μόνο για τις δύο νίκες που έχουν πετύχει μέχρι τώρα, αλλά και για την ποιότητα που δείχνουν. Η Καλλιθέα μέχρι στιγμής, παίζει τον ρόλο του χαμαιλέοντα και αφού φέρει τον αντίπαλο στα μέτρα της, τον καταπίνει όπως μόνο αυτή ξέρει. Ίσως ο τρελός ρυθμός της ομάδας του Αλίμου καταφέρει και τους δώσει άλλη μια νίκη.

ΠΡΌΓΝΩΣΗ 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου