ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Επίθεση… Αγγελόπουλου

H εμπλοκή του Μάκη Αγγελόπουλου με την ΚΑΕ ΑΕΚ έχει αλλάξει τα δεδομένα. Η ΑΕΚ χτυπάει ψηλά και παντού στις μεταγραφές. Ο επίδοξος μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ “επιτίθεται” σε όλα τα μέτωπα!

Ο δύσκολος Καρλ Ίνγκλις (33 χρ., 1μ.96) είναι ο Καναδός σκόρερ, που θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ενώ όπως αποκαλύπτει το aekarena ο προπονητής της “Βασίλισσας” έχει έλθει σ’ επαφή και με τον Σέρβο Ιβάν Ραντένοβιτς (30 χρ.,2μ.09), που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5.
Ο Ίνγκλις (που ενδέχεται να έλθει άμεσα στην Αθήνα για να συζητήσει με την ΑΕΚ) παίζει στις θέσεις 2-3 ξεκίνησε την καριέρα του από το NCAA. Είχε μάλιστα μέσο όρο πόντων 15.5. Εχει φορέσει τη φανέλα τηςΒίρτους, της Ζαντάρ, της Γκραν Κανάρια, της Κάχα Λαμποράλ, της Μπανταλόνα, της Καχασόλ, τηςΕστουντιάντες (είχε μ.ό 17,2 πόντους πέρσι), της Τενερίφης.
Ο Ραντένοβιτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανελλήνιο. Φόρεσε επίσης τη φανέλα της Παρτιζάν, τηςΤζιρόνα, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Καχασόλ, της Μαγιόρκα, της Ντόνετσκ και του Ερυθρού Αστέρα.

Γράφει: από το EBASKET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου