ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά.

Τα φώτα στην Εσκανα πέφτουν δικαιωματικά στην Α΄κατηγορία. Όσοι έχουν τιμήσει τα παρκέ της Εσκανα όμως, γνωρίζουν ότι η Β΄κατηγορία έχει αρκετή ποιότητα και τρομερό ενδιαφέρον καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι SPORTSOFFICERS δηλώνουν παρόντες και σε αυτήν την κατηγορία και ξεχωρίζουν τους καλύτερους πέντε της αγωνιστικής.


Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:

Ηλίας Αρμανίδης (ΕΑ Νικαίας)

Ο αθλητής της ΕΑ Νικαίας με 18 πόντους και 2 τρίποντα, οργάνωσε άψογα την ομάδα του και την οδήγησε σε μια νίκη που λίγοι περίμεναν στο εναρκτήριο παιχνίδι. Ένας παίκτης για ψηλότερες κατηγορίες, κάνει από την πρώτη κι όλας αγωνιστική τη διαφορά στην ομάδα του.

Θέση 2

Γιώργος Δεβετζόγλου (Φοίνικας Πειραιά)

Μεγάλη εμφάνιση από τον έμπειρο άσσο της ομάδας του Πειραιά, όπου με μια επιβλητική εμφάνιση καθάρισε τον Σαρωνικό πετυχαίνοντας τα τρίποντα που άνοιγαν τη διαφορά και συνολικά 21 πόντους.

Θέση 3

Αλέξης Φουντής (Προοδευτική)

Οι 18 πόντοι του Αλέξη Φουντής με ένα τρίποντο, ήταν αρκετοί για να βοηθήσουν την Προοδευτική να κλείδώσει τη νίκη  απέναντι στον Αετό Καλλιθέας. Το άγχος της πρώτης αγωνιστικής ήταν μεγάλο. Ο Φουντής όμως, με προσωπικές του ενέργειες, ήταν εκεί για να ανοίξει το δρόμο για τους Κορυδαλλιώτες.

Θέση 4

Γιώργος Κατσούρης (Πειραϊκός)

Ότι καλύτερο έχει να δείξει η κατηγορία, βρίσκεται στο πρόσωπο του αθλητή του Πειραϊκού. Ο Γιώργος Κατσούρης ξεχωρίζει με την ομάδα του και οι 20 πόντοι που σκόραρε με τέσσερα εύστοχα τρίποντα, ήταν το επιστέγασμα των προσπάθειών του.

Θέση 5

Παντελής Σκουλούδης (Ευρυάλη)

Ένα από τα καλύτερα πεντάρια της κατηγορίας, έδειξαν την αξία τους με το καλημέρα του πρωταθλήματος και σε ένα πολύ δύσκολο ματς για την ομάδα τους. Ο άνθρωπος που έδωσε τη νίκη στην Ευρυάλη, στο ντέρμπι με τον Παννεαπολικό, είναι το καλύτερο πεντάρι της αγωνιστικής.

Coach της αγωνιστικής

Κυριάκος Αράπης (ΕΑ Νικαίας)

Η υπομονή και η ψυχραιμία του στις στιγμές όπου η Τερψιθέα πλησίαζε τη διαφορά του σκορ, ήταν αυτή που οδήγησε τους παίκτες του στην απόλυτη συγκέντρωση και στην αρπαγή του ροζ φύλλου αγώνα. Λίγες ομάδες θα φύγουν τόσο εύκολα, έστω και στο τέλος από τη Γλυφάδα, και ο coach Αράπης έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης αυτής της επιτυχίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου