ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Σκληρή άμυνα, επίθεση από τους παλιούς και μόνο κέρδη για τον ΠΑΟ απόψε στο ντέρμπι.

Ότι θα είναι μια διαφορετική χρονιά το ξέραμε. Ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χαθούν κάποιοι τίτλοι δε θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς. Το σίγουρο της σημερινής όμως βραδιάς είναι, ότι ο Παναθηναϊκός, μπορεί να βγει κερδισμένος ακόμα και στην ήττα. -SWKO-

Δεν έχω τρελαθεί κύριοι. Θέλω να λέω ότι βλέπω μπασκετάκι χωρίς να φοράω παρωπίδες, Ας είμαστε ειλικρινείς, Οι πράσινοι, έχουν σηκώσει τόσα ευρωπαϊκά και τόσες εγχώριες κούπες. Είναι οφθαλμοφανές ότι η ομάδα δεν έχει την ποιότητα που είχε κάποτε. Σίγουρα όμως υπάρχει μπόλικο ταλέντο ικανό να εξελιχθεί στον πρωταγωνιστή του νέου Παναθηναϊκού.

Εγώ δεν είμαι ο αρθρογράφος που θα πάρει γραμμή από τη διοίκηση και θα χαϊδέψω αυτιά. Η ομάδα έχει ανάγκη από έναν ψηλό, ένα τριάρι επιπέδου τουλάχιστον και αν θέλουμε να λέμε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει την πρώτη φάση της ευρωλίγκα, τόε θέλει και ένα ασσόδυο να κάνει τη βρώμικη δουλειά και να σκοράρει λίγο. Κάποιοι μέσα στο ακλοκαίρι έλεγαν, ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Κάποιοι άλλοι μέχρι και τώρα λέγανε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί. 


Επειδή μάτια και αυτιά έχω και ενίσχυση πέραν κάποιου άσημου Μπλούμ δεν έχω δει, θα ακουμπήσω πάνω στα δεδομένα ώστε να μην πάρει όλος ο Παναθηναϊκός, τον δρόμο για....Μπλούμ!!! 

Περιμένω να δω λοιπόν μια ομάδα που θα τρώει σίδερα στην άμυνα, θα πέφτει το ''μπασκετικό'' ξύλο της αρκούδας, θα τρέχει σαν τρελή και βασιζόμενη επιθετικά στους Διαμαντίδη, Παππά, Μπατίστα και Σάκοτα θα μπορέσει να φέρει το ματς με τον Ολυμπιακό στα μέτρα της.

Αν τώρα δεν τραβήξει η επίθεση και υπάρχει αστοχία των παικτών, ας δούμε τουλάχιστον την άμυνα για την οποία φημίζεται ο Μαυροβούνιος ότι περνά στις ομάδες του. Ας έρθει η ήττα έστω και μ ε50-30. Πάλι μια επιτυχία θα είναι για μια ομάδα που πρώτη φορά θα ακουμπήσει παρκέ φορώντας την επίσημη στολή της. Αν βέβαια γίνει κανένα θαύμα και μπούνε τα σουτ, τραβήξει ο Μπατίστα από κάτω μαζί με τους πιτσιρικάδες και η άμυνα δώσει και φέτος ρέστα, τότε ας είμαστε έτοιμοι για άλλη μια χρονιά με επιτυχίες και τον Ολυμπιακό να ψάχνει δικαιολογίες σε διαιτησίες, ΕΟΚ και διάφορα άλλα ενοχλητικά τεχνάσματα.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου