ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά. (4η αγωνιστική)

 Η 4η αγωνιστική είναι παρελθόν και οι SPORTSOFFICERS είναι και πάλι εδώ και έχουν την καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανα. Παρόλο που το μεγάλο ματς ήταν στη Γλυφάδα με τον Πειραϊκό να παίρνει ένα πολύ σημαντικό διπλό, το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τους Αιγινιώτες σήμερα το πρωί, αποτελεί από μόνο του είδηση.

Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:

Αντώνης Δαχρετζής (Σαρωνικός)

Από τη στιγμή που βρέθηκε ο νεαρός play maker στο όμορφο νησί της Αίγινας, η ομάδα αυτού δεν έχει σταματήσει να γνωρίζει επιτυχίες. Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της ομάδας και για πρώτη φορά φέτος, ο Σαρωνικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β΄Εσκανα. Ο εν λόγω κύριος πέτυχε 20 πόντους, καθοδήγησε τέλεια τους συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο και κατάφερε να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κάνει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην Ελευθερία.

Θέση 2

Σπύρος Κόγκας (Φοίνικας Πειραιά)

Το ματς απέναντι στην Τερψιθέα από την πρώτη στιγμή δεν ήταν ντέρμπι. Από την αρχή πήρε κεφάλι στο σκορ η ομάδα του Φοίνικα και σε αυτό βοήθησε κατά πολύ, το φονικό χέρι του Σπύρου Κόγκα. Άλλα 5 τρίποντα έγραψε το κοντερ, άλλοι 23 πόντοι και τι άλλο να θέλει ένας προπονητής από έναν παίκτη του. Ο Σπύρος για άλλη μια φορά ξεχώρισε και έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή του, να ξεκουράσει τον τραυμτία Δεβεζόγλου.

Θέση 3

Μάρκος Μακρινός (Αρμενική)

Η Αρμενική είναι στην κορυφή για ακόμα μια εβδομάδα και πέραν της πολύ καλής συνολικής δουλειάς, ο Μάρκος Μακρινός έχει παίξει το ρόλο του. Για ακόμα μια εβδομάδα στους διακριθέντες για τους Αρμένιους και οι 16 πόντοι που πέτυχε αυτήν τη φορά τον τοποθετούν επάξια στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Όσο ο Μακρινός συνεχίζει την καλή δουλειά σε επίθεση, αλλά κυρίως στην άμυνα, η Αρμενική δύσκολα θα πέσει από τις πρώτες θέσεις.
Θέση 4

Βαγγέλης Πρινέας (Πειραϊκός)

Ο Βαγγέλης Πρινέας δεν είναι παίκτης για τη Β΄Εσκανα. Η πορεία του στις συνεχόμενες ανόδους του Φάρου και το καυτό του χέρι που ποτέ δεν τον άφησε μόνο του, αποδεικνύουν ότι δεν υπάρει ταβάνι για αυτόν. Φέτος ο Πειραϊκός κατάφερε το σουπερ deal με την απόκτησή του και ήδη η απόσβεση έχει ξεκινήσει. Οι ελάχιστοι που δεν τον ήξεραν τον γνώρισαν αυτήν την εβδομάδα με το buzzer beater τρίποντο που πέτυχε και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, την κορυφή και μια τεράστια νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια. Επάξια βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 5

Βαγγέλης Μπουζιάνης (Αετός Καλλιθέας)

Ένα από τα καλύτερα πεντάρια της κατηγορίας είναι ο Βαγγέλης Μπουζιάνης. Είναι συνέχεια μέσα στους κορυφαίους σκόρερς των ομάδων και αυτη τη φορά οι 29 πόντοι που πέτυχε συνδυάστηκαν με την πρώτη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Καστέλλα. Με τέτοιες εμφανίσεις από το πεντάρι του Αετού ο Τζανής Σταυρακόπουλος δε θα έχει πολλές ανησυχίες για την πορεία της ομάδας του.

Coach της αγωνιστικής

Πέτρος Καρβούνης (Σαρωνικός)

Ο Σαρωνικός όπως προείπαμε πέτυχε μια τεράστια νίκη την Κυριακή το πρωί στο Μοσχάτο απέναντι σε μια έτοιμη ομάδα, γεμάτη εμπειρία που θα ψάξει μέχρι το τέλος της χρονιάς να βρεί τη θέση της στην πρώτη τριάδα για να επανέλθει στην Α΄Εσκανά. Ενώ το ματς είχε ξεφύγει στην αρχή για τους παίκτες της Ελευθερίας, ο προπονητής του Σαρωνικού βρήκε τις λύσεις, δυνάμωσε την άμυνά του και στο τέλος ήταν και αυτός ένας από τους παράγοντες όπου η ομάδα του νησιού δεν απειλήθηκε και πήρε μια πανάξια νίκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου