ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 5ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Η κορυφή έχει άρωμα πλατείας και για αυτή τη βδομάδα. Από πίσω περιμένουν ένα στραβοπάτημα ο Ερμής αγκαζέ με τον Πρωτέα και οι υπόλοιποι πιο κάτω παλεύουν με τους στόχους τους. Κάθε αγωνιστική έχει και κάποιους μικρούς ή μεγάλους πρωταγωνιστές. Όλοι αυτοί, είναι κοντά μας και αυτήν την εβδομάδα, μόνο στους SPORTSOFFICERS.

Πάμε να τη δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Νίκος Δρακόπουλος (Δραπετσώνα)

Για ακόμα μια βδομάδα ο κινητήριος μοχλός της Δραπετσώνας ξεχώρισε με την απόδοση του, ανεβάζοντας ταυτόχρονα όλους τους συμπαίκτες του. Ο οικονόμου έχει βρει το κατάλληλο play maker που του κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, η Δραπετσώνα το κατάλληλο άτομο για άμυνα και επίθεση και ο coach Καλλιπολίτης τον άσσο που μπορεί και κάνει πράξη την κάθε του επιθυμία. Όσο ο Δρακόπουλος συνεχίζει σε ψηλά στανταρ, με τους Οικονόμου και Βήχο να παραμένουν ασταμάτητοι, η Δραπετσώνα θα γράφει μόνο νίκες.

Θέση 2

Νίκος Κοντόπουλος (Νέα Πέραμος)

Η Νέα Πέραμος άλλαξε προπονητή, ανέβασε ψυχολογία και επιτέλους ανέδειξε τον ηγέτη της. Ο Νίκος Κοντόπουλος με 4 εύστοχα τρίποντα και 20 πόντους, ξεχώρισε στην χθεσινή αναμέτρηση από πλευράς γηπεδούχων και χάρισε στην ομάδα του την πρώτη της νίκη, αλλά και την ανακάλυψη του νέου ηγέτη της. Το ΠΕΡΑ ήταν σχεδόν σε όλο το ματς μακριά στο σκορ, και ο κύριος Κοντόπουλος έπαιξε τον ρόλο του για να πάρει η Πέραμος αυτό που έψαχνε από το παιχνίδι.

Θέση 3 

Βαγγέλης Μαραγκόπουλος (ΑΕ Καλλιθέας)

Μπορεί να είναι πρώτος σκορερ στην κατηγορία μπορεί και όχι. Σϊγουρα είναι ένα από τα καλύτερα γκαρντ και μετά από δύο χρονιές στη Β΄Εσκανα, βρέθηκε στην Α΄κατηγορία και εντυπωσιάζει με την απόδοση του κάθε εβδομάδα. Στην Καλλιθέα όταν ανανέωναν τον Βαγγέλη γνωριζάν καλά ότι έκλειναν συμφωνία με τη συνέπεια στο σκοράρισμα και με την ενέργεια στην άμυνα. Κανονικός ηγέτης ο Μαραγκόπουλος ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι πέτυχε 27 πόντους και πήρε από το χέρι τους ''πορτοκαλί'' και τους χάρισε την τρίτη τους νίκη.

Θέση 4

Θοδωρής Ασημακόπουλος (Ερμής Πειραιά)

Ο παίκτης του Ερμή είχε μια συνέπεια στην απόδοσή του σε όλες τις φετινές του παρουσίες. Στην αναμέτρηση με τον Άρη είχε κάνει το πρώτο μπαμ και εχθές στο Πειραιώτικο ντέρμπι ξαναέδωσε τα διαπιστευτήριά του. 16 πόντοι 2 εύστοχα τρίποντα, αρκετή ενέργεια που ξεσήκωνε όλους τους συμπαίκτες του και μόνιμος εκφραστής δυναμισμού για την ομάδα του Ερμή. Ο coach Μάντζαρης έχει βρει ένα ικανότατο τεσσάρι στο πρόσωπο του Θοδωρή και αφού τη συγκεκριμένη περίοδο είναι σε φόρμα, τον εκμεταλλεύεται στο έπακρον. 

Θέση 5

Γρηγόρης Ραλλάτος (Άρης Νικαίας)
Άφησε την Ελλάδα για να δοκιμάσει κυριολεκτικά τις δυνάμεις του στην Αμερική, αλλά κάποιοι προσωπικοί λόγοι τον έφεραν πίσω. Στα χρώματα του Άρη Νικαίας βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει. Τα πόδια του θηριώδη σεντερ ξαναγίνονται εκρηκτικά και το πρώτο θύμα της ολοκληρωτικής εμφάνισής του, ήταν ο Έσπερος. Ηγέτης σε επίθεση και άμυνα, πέτυχε 21 πόντους, μοίρασε πάνω από 7 ασίστ στους συμπαίκτες του και υπενθυμίζει σε όλους ότι η παρουσία του στην Ά Εσκανα είναι απλά μια παρένθεση μέχρι να επιστρέψει σε υψηλότερα επίπεδα. 

Coach

Κώστας Μιχελουδάκης (Νέα Πέραμος)

Ο coach Μιχελουδάκης όπως ξαναείπαμε δεν είναι μάγος. Θαύματα δε γίνονται στο μπάσκετ καθώς η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Ανέλαβε μεσοβδόμαδα την ομάδα, έτρεξε το υλικό του και σχεδόν με τα ίδια επιθετικά συστήματα, με λίγο πιο σκληρή άμυνα και με αρκετές ενέσεις ψυχολογίας, ανέβασε το ηθικό των παικτών του και πήρε από αυτούς τα μέγιστα. Η σχετικά άνετη νίκη απέναντι στο ΠΕΡΑ μόνο υποσχέσεις αφήνει για τους φίλους της ομάδας και με τόσες ικανότατες ομάδες στην κατηγορία, η παραμονή και η άνοδος θα παραμένουν ερωτηματικά για πολύ καιρό ακόμα.

Συντονιστείτε στα γήπεδα της Εσκανα καθώς προβλέπεται ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα φέτος!






16 σχόλια:

  1. Ο Ασημακοπουλος καλυτερο 4αρι της αγωνιστικης.;;; Το ακουσαμε κι αυτο !!!! ΕΛΕΟΣ!!! Το παιδι ειναι ασχετο
    και προβληματικο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο τα στάζει εμείς θα τον επιβραβεύουμε. Το τι κάνει έξω από το γήπεδο είναι πρόβλημά του.
      ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΝΙΑΚ

      Διαγραφή
    2. Για μεσα στο γηπεδο μιλαω και γω!!
      Εξω ουτε εγω ξερω τι κανει ουτε με ενδιαφερει!!

      Διαγραφή
    3. Φιλαρακο Ανωνυμε, οταν μιλας για καποια ονοματα και κατηγορεις καλο θα ειναι να γραφεις και το ονομα σου.
      Εκτος και αν εισαι απο τους χαμενους και σου βγαινει πικροχολα η ηττα, η εκτος και αν σου εχει πειραξει καμια γκομενα και σε τσουζει.!!!

      Διαγραφή
    4. Και χωρίς να γράφεις ονόματα, το ονοματάκι δε βλάπτει για να πιάσουμε κουβέντα. Για μπασκετάκι μιλάμε, όχι για τα μυστικά του κράτους
      swko

      Διαγραφή
  2. συμφωνω για τον ασημακοπουλο για χαραχτηρα αλλα κι παιχτηκα κι μου κανει εντυπωση το ποσο εχει βελτιωθει απο περσυ.....πολυ καλη δουλεια μπραβο σας...sof

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν στο 4 παιξανε εχθες- εστω και για λιγο- Βαρυπατης, Τσιριγωτακης, Ζερβος,,Παπαργυροπουλος
      ασε τον Ασημακοπουλο να κουβαλαει πετσετες...

      Διαγραφή
    2. xaxaa!! sostos..oute ta kordonia na tous desei den axizei!!

      Διαγραφή
    3. Ε τότε να δώσουμε τα βραβειάκια της εβδομάδας στον Σουρλή Α1, Γιώργαρο Α1, Τσιριγωτάκη Α1, Παπαργυρόπουλο Α1 και Βαρδαβά Α1 και να μην ξαναβγάλουμε πένταδα για κάθε εβδομάδα.

      Ως αναγνώστης πάντως και εμπλεκόμενος με τον τρόπο μου με την κατηγορία, να ξέρεις ότι ο Ασημακόπουλος, ότι και να είναι για τον καθένα από εσάς και για εμένα, θεωρώ ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθ'υνης στην δευτερη θέση του Ερμή φέτος και συμφωνώ με την επιλογή του στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας. Σχεδόν μόνος του πήρε το ματσακι με τον Πορφύρα και με τα σουτ του Βλαχάκη. Πως να το κάνουμε δηλαδή?
      SWKO

      Διαγραφή
  3. to site einai gia gelia,vazete mia pentada tou kolou xwris na exete idea ti egine sto paixnidi!!mono k mono apo tous pountous k to poioi einai filoi sas!diladh an kapoios evale 20 me 6 sta 25 shmainei oti ekane matsara!!ante panasxetoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα και εμείς για να βγάζουμε γέλιο και την τρέλα μας το κάνουμε φίλε. Επειδή σε βλέπω εξειδικευμένο με την κατηγορία, αν θέλεις στέλνε μας κάθε δευτέρα κατα τις 23:00 τα στατιστικά των ομάδων και εμείw με χαρά θα τα αναλύουμε και αυτά. Και για εσένα και για τον πιο κάτω φίλο. Εμείς ενημερωνόμαστε για κάθε ματς και από τις δύο πλευρές και σχηματίζουμε γνώμη. Αν δε σου αρέσει αυτή η γνώμη μπορείς κάλιστα να αυτοπροταθείς και να μας παρουσιάζεις τη δική σου εικόν για την κατηγορία. Με χαρά να τη δημοσιεύσουμε.

      Η Εσκανα είναι ερασιτεχνική κατηγορία. Οι ικανότητες κάποιων αθλητών κ είναι αυτές που την ανεβάζουν επίπεδο. Όσοι δεν έχουν ικανότητες, έχουν ήθος και προσωπικότητα.Οι υπόλοιποι παραμένουν ερασιτέχνες και πέρνουν αυτό που τους αξίζει.

      SWKO

      Διαγραφή
  4. exei dikio o filos!afou kanete mia doulitsa,kante thn swsta toulaxiston!!den einai dyskolo na vreite statistika 10 paixtwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε τα στατιστικά λοιπόν και από σένα φίλε, κάθε Δευτέρα βράδυ.
      Και επειδή σε αφήσαμε δυσαρεστημένο, μπορείς να περάσεις από τα γραφεία του Site, να πάρεις πίσω την ετήσια συνδρομή σου αφού δεν έμεινες ικανοποιημένος.

      SWKO

      Διαγραφή
  5. sport eyxaristoyme gia thn enhmerwsh kai oi komplexikoi as ftiaxoyn diko toys site.sport complex

    ΑπάντησηΔιαγραφή