ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 5η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Θα καταντήσουμε κουραστικοί αλλά το ματς που θα γεμίσει σίγουρα το γήπεδο, είναι αυτό μεταξύ των δύο ομάδων του Πειραιά. Αρκετά ενδιαφέρουσες και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της εβδομάδας και πάμε αμέσως να δούμε ποιες είναι οι προτάσεις μας για ακόμα μία Πέμπτη. SPORTOSFFICERS


Ας ξεκινήσουμε... 

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 

Η αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στην έδρα της Καστέλλας, θα έχει ένα φαβορί λαβωμένο από την πρόσφατη ήττα τους, και την ομάδα των γηπεδούχων οι οποίοι παλεύουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο κάθε ματς και αυτήν τη φορά θα βρεθούν μέσα στην σκληρή για τους υπόλοιπους έδρα τους, την οποία αυτή γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Θα είναι σίγουρα μια πολύ σκληρή αναμέτρηση, και παρόλο που η Ευρυάλη είναι το φαβορί, θεωρώ ότι η ομάδα του Πειραιά είναι ικανή να ρίξει μπουρλότο στο πρωτάθλημα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Όλα ή τίποτα δεν το λες, αλλά όποιος πάρει αυτήν τη μάχη θα έχει σίγουρα το κεφάλι ψηλά για τουλάχιστον ένα γύρο. Είναι μεγάλο πράγμα να τελειώνεις την προπόνηση, να μπαίνει στο γήπεδο ο μεγάλος αντίπαλός σου, ο οποίος τυγχάνει να είναι και συντοπίτης σου και εσύ να ξέρεις ότι τον έχεις κερδίσει και είσαι στην κορυφή και αυτός από κάτω. Η αναμέτρηση αυτή θα περιλάβει δύο ιστορικές ομάδες, και πολλούς μεγάλους παίκτες με ισχυρές κόντρες σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Ζέγγος-Δεβεζόγλου, Χεργκελετζής-Ρέππας(αν και ο Ρεππας θα είναι απον λόγω τραυματισμού στη μύτη αυτή την Πεμπτη.), Πρινέας-Κόγκας, Κατσούρης-Κόϊκας. Έδρες και διάφορα τέτοια δεν υπάρχουν και ενώ είμαι πολύ κοντά στο πρώτο μου NO BET, θα συνυπολογίσω ότι ο Φοίνικας είχε καλύτερες διαφορες σκορ στις αναμετρήσεις του, έδειξε πιο σταθερός και είναι και πιο ξεκούραστος.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ 

Η Τερψιθέα δεν έχει βρει ακόμα τα πατηματά της και το πληρώνει αυτό. τα λάθη στην άμυνα και η επιθετική της αστάθεια, της απαγορεύουν να κάνει κάποια βήματα παραπάνω. Στο τελευταίο ματς, έπεσε σχεδόν με κατεβασμένα τα χέρια και αυτήν την εβδομάδα η αναμέτρηση με τους Αρμένιους, μπορεί να την ξαναβάλει στο κόλπο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη είναι μετρημένοι, ξέρουν τους ρόλους τους μέσα στο γήπεδο και με βασικό τους όπλο την ομαδικότητα, έχουν σταθεροποιηθεί στην κορυφή και θα βρεθούν αυτήν την εβδομάδα στη Γλυφάδα για να αποδείξουν ξανά, ότι μόνο υχαία δε βρίσκονται εκεί. Η μίνι έκπληξη με ιντριγκάρει και θα την ακολουθήσω.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1
  
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η ''Προο'', μπορεί να είναι άτυχη, μπορεί να έχει δύσκολο πρόγραμμα, αλλά όπως και να το κάνουμε η εκκίνησή της δεν είναι αυτή που περίμεναν οι φίλοι της. Μία νίκη και τρεις ήττες για μια ομάδα με υλικό που χτυπάει άνοδο δεν είναι ότι καλύτερο. Αρχή όμως είναι ακόμα και ο coach Παντελάκης θεωρώ πως θα βρει το δρόμο για τα ψηλά στρώματα της κατηγορίας. Η ομάδα της Βουλιαγμένης από την άλλη, πάλεψε το ματς με τον Παννεαπολικό, αλλά στο τέλος ηττήθηκε. Η βδομάδα αυτή αναμένεται ακόμα πιο δύσκολη για το σύνολο του coach Σκουζή, που θα αντιμετωπίσει τους διψασμένους για νίκη ''Βύσσινη''. Θεωρώ ότι ερχεται η επανεκκίνηση για τους γηπεδούχους.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Παννεαπολικός και Σαρωνικός αργήσανε αλλά κάνανε σεφτέ. Αυτήν την εβδομάδα ένας θα μείνει λίγο πιο κάτω στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα και ο έτερος θα παίρνει φόρα για το κάτι παραπάνω, φτιάχνοντας ένα καλό σερί. Ο Μπίκουλης δείχνει ασταμάτητος για τους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι, έχουν να περιφανεύονται για την ποιότητα του Δαχρεντζή. Όσο δύσκολο και αν φαίνεται το ματς κοιτώντας τη βαθμολογία, θεωρώ ότι ο Παννεαπολικός θα βάλει άλλους δυο βαθμούς στην τσέπη του.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ

Μετά το σοκ την περασμένη Κυριακή και την ήττα από την ομάδα της Αίγινας, η Ελευθερία θα ψάξει απέναντι στη Νίκαια να βρει έναν καλό τρόπο να ρεφάρει. Πέττας και Δέλλιος οδηγούν με ασφάλεια την ομάδα του Μοσχάτου, αλλά μόνο αυτοί απ'ότι φαίνεται δε φτάνουν. Στη Νίκαια από την άλλη, έχουν ξεκινήσει οι κλεφτές ματιές για τα ψηλά, αλλά το καλάθι τους είναι μικρό. O coach Αράπης φέτος εκτός από ποσότητα διαθέτει και ποιότητα και με μπροστάρη έναν από του καλύτερους play maker της κατηγορίας, Ηλία Αρμανίδη, μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς και θεωρώ ότι αν η Ελευθερία εκνευριστεί ή χάσει τη συγκέντρωσή της, θα χάσει και τη νίκη.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Η ΝΕΜ έκανε ότι μπορούσε απέναντι στη Νίκαια αλλά το κακό ξεκίνημα δεν τους άφησε να ζητήσουν κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Αυτήν την εβδομάδα υποδέχονται τον Αετό Καλλιθέας και αναμένουν μια νέα νίκη που θα τους ανεβάσει στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Αετός από την άλλη, ξέφυγε και αυτός από το μηδέν και με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στην Καστέλλα, επιθυμεί να χτίσει ένα καλό σερί που θα τον απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις. Η αναμέτρηση αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον, θεωρώ όμως ότι η απομάκρυνση του Αετού από την έδρα του, ίσως του κοστίσει κάτι από τη δύναμή του.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


6 σχόλια:

  1. Λογικα χερκελετζης-ρεππας ηθελες να γραψεις αλλα ο ρεππας μαλλον δεν παιζει αφου εσπασε τη μυτη του...Κατα τ αλλα το ματς ειναι οντως NO BET αλλα στο επιχειρημα εχει δειξει πιο σταθερος γιατι κερδισε με μεγαλυτερες διαφορες θα διαφωνησω αφου οι γηπεδουχοι χασανε αυτη την πρωτια λογω της νικης στην πιο δυσκολη εδρα του πρωταθληματος την προηγουμενη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο για τον Ρεππα, μας ξέφυγε στο τσεκάρισμα. ¨Οσο για τις διαφορές συμφώνω και εγώ με τα παιδιά που γράψανε το άρθρο ότι ίσως οι του Φοίνικα να είναι πιο σταθεροί. Αυτό μόνο του. Η απουσία του Ρέππα όμως ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στο ματς. Μινας Κόϊκας για πρόεδρος, προβλέπω την Παρασκευή το ξημέρωμα αν το πάρει ο Φοίνικας. Όλα τα αποτελέσματα ανοιχτά.

    swko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο φοινικας δεν εχει παιξει ματς σαν της ευρυαλης που παιξε ο πειραικος..αλλωστε στην τελευταια αγωνιστικη περασε και στο goal average... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευρυάλη διπλό εύκολα, Πειραικος-Φοινικας ματσάρα χωρίς προγνωστικά, Τερψιθέα-Αρμενική ντέρμπυ, Αετός ίσως το διπλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα θα φανούν οι δυνατότητες αρκετών ομάδων για πάνω και αυτές που δε μπορούν να παραμείνουν πιστεύω.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή