ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 6η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!


Αυτή η εβδομάδα θα αφήσει μια ομάδα στην πρώτη θέση καθώς το μεγάλο ματς αυτής της αγωνιστικής δεν είναι άλλο από το ντέρμπι πρωτοπόρων μεταξύ Αρμενικής και Πειραϊκού. Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από τις προβλέψεις και οι SPORTSOFFICERS είναι ξανά εδώ για να δώσουν τις δικές τους προτάσεις για την 6η αγωνιστική της Β΄Εσκανα.


Πάμε να τις δούμε....


ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- ΚΑΣΤΕΛΛΑ


Ο λαβωμένος από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας Φοίνικας, θα ψάξει να βρει τον δρόμο του προς τις νίκες για ακόμα μία εβδομάδα χωρίς τον βασικό ψηλό του, Δημήτρη Ρέππα, αλλά και χωρίς ένα κομμάτι του ενθουσιασμού και της αυτοπεποίθησής του, το οποίο αφαιρέθηκε μετά την ήττα από τον Πειραϊκό. Η Καστέλλα από την άλλη πλευρά έχει αποδείξει πως κυρίως στην έδρα της είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει. Αυτήν την εβδομάδα θα μεταβεί στο γειτονικό για αυτήν Σαλπέας με σκοπό να κάνει την έκπληξη και να φύγει με το διπλό που θα την αναβαθμίσει στο βαθμολογικό πίνακα και θα επαναφέρει τα χαμόγελα στους παίκτες της. Θεωρώ πως δύσκολα θα σπάσει η έδρα. Έστω και λίγο μαγκωμένα οι γηπδούχοι θα κερδίσουν.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ


Σε κάθε μεγάλο ματς που γίνεται στην κατηγορία οι Προβλέψεις είναι αρκετά δύσκολες. Η Αρμενική, έχοντας την καλύτερη άμυνα και ένα σοβαρό πρόσωπο στην αρχή του πρωταθλήματος, καταφέρνει και βρίσκει λύσεις από διαφορετικού παίκτες κάθε φορά στην επίθεση, παίρνει πεντακάθαρες νίκες και βρίσκεται επάξια στην κορυφή. Ο Πειραϊκός από την άλλη, έχει δώσει τα πιο δύσκολα ματς του πρώτου γύρου και την έχει ''βγάλει'' πεντακάθαρη. Πρώτος και αυτός έχοντας την καλύτερη επίθεση και με σταθερό σκόρερ τον Κατσούρη αλλά και αρκετές ακόμα λύσεις από τους υπόλοιπους ποιοτικούς παίκτες που έχει στο ροστερ του, καταφέρνει και ενθουσιάζει με το μπάσκετ που παίζει δημιουργώντας προσδοκίες για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Οι προβλέψεις είναι δύσκολες. Ίσως η καλύτερη άμυνα εκμεταλλευτεί την έδρα της και τρελάνει κόσμο εκ νέου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ


Με μία νίκη και πέντε ήττες οι δύο αντίπαλοι αυτής της αναμέτρησης θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο της Βάρης ώστε να διεκδικήσουν η κάθε μία κάτι καλύτερο σε αυτό το πρωτάθλημα. Διαφορετικές βλέψεις από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν μια γρήγορη σωτηρία και τους φιλοξενούμενους, να ψάχνουν με μανία τη νίκη που θα τους δώσει το έναυσμα, ενός καλού σερί που θα τους προωθήσει σιγά σιγά στις πρώτες θέσεις. Νομίζω πως η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια. Θεωρώ ότι το ξέσπασμα των παικτών της Τερψιθέας είναι κοντά και το διπλό μου μοιάζει δεδομένο.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Ο Σαρωνικός πάλεψε την Κυριακή που μας πέρασε στη Νίκαια, αλλά τελικά έφυγε με κάτω το κεφάλι. Η ομάδα της Αίγινας έχει ήδη την πρώτη της νίκη στην τσέπη και ψάχνει αγώνα με τον αγώνα τις επόμενες που θα της εξασφαλίσουν την κατηγορία αλλά και μια καλή πορεία στο απαιτητικότατο και φέτος πρωτάθλημα της Β΄Εσκανα. Η Προοδευτική από την άλλη πλευρά, άφησε πίσω της, τις κακές εμφανίσεις και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της για φέτος, αναμένοντας τα επόμενα παιχνίδια που θα την ξαναβάλουν στο παιχνίδι της ανόδου. Από ήττα προέρχεται ο Σαρωνικός, από νίκη οι γηπεδούχοι και πιστεύω ότι το ίδιο αποτέλεσμα θα υπάρχει για τη συνέχεια των δύο ομάδων, καθώς οι ''βυσσινοί'' ανεβάζουν στροφές και διψάνε για νίκες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ


Ακόμα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για αυτήν την Πέμπτη, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που οι στόχοι τους είναι σχεδόν οι ίδιοι. Όμορφο μπάσκετ και αποτελέσματα τέτοια που θα τους επιτρέψουν στο τέλος της χρονιάς να δουν την άνοδο μπροστά τους. Αμφότερες έρχονται με φόρα από τις νίκες που πέτυχαν απέναντι σε Σαρωνικό και ΕΑ Νικαίας αντίστοιχα και όποια καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα αυτήν την εβδομάδα θα κάνει ένα καλό βήμα, που θα την επαναφέρει σε καλό επίπεδο ψυχολογικά, αλλά και πολύ κοντά στους υπόλοιπους διεκδικητές. Ως προς τη πρόβλεψή μου για το συγκεκριμένο ματς, θεωρώ ότι αν ο Πέττας λείψει τελικά, καθώς τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα, τότε ο Παννεαπολικός θα έχει το πάνω χέρι. Αν όχι όλα θα είναι ανοικτά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1 

ΕΥΡΥΑΛΗ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ


Η Ευρυάλη είναι μία από τις ομάδες που θα βρεθούν στην πρώτη τετράδα στο τέλος της χρονιάς. Αν θα είναι πρώτη ή τέταρτη δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως ότι διαθέτει ένα εκ των ποιοτικότερων υλικών και έναν προπονητή γνώστη του αθλήματος που μπορεί να διαχειριστεί και τις προσωπικότητες αλλά και τα ταλέντα των παικτών του. Η ΝΕΜ από την άλλη, προέρχεται από μια νίκη απέναντι στον Αετό και οι 2 νίκες σε 5 αναμετρήσεις ίσως να μην ικανοποιούν πολλούς μέσα στην ομάδα. Προσελέντης, Αβραμίδης και Δασκαλούδης ξεχωρίζουν με την ποιότητά τους και αυτήν την εβδομάδα θα τα βρουν σκούρα απέναντι στους Σκουλούδη, Μπουρούση και Παρίσσο, συνεχίζοντας μια σειρά από δύσκολες αναμετρήσεις. Θεωρώ ότι η ποιότητα των γηπεδούχων, καθώς και το πείσμα τους για επαναφορά στην κορυφή μετά την ήττα τους από τον Πειραϊκό εντός έδρας, θα τους ωθήσουν σε ακόμα μια νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ


Όσο και αν κουράζω χρησιμοποιώντας τις ίδιες εκφράσεις, ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα και σκληρή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Β΄Εσκανά. Η ομάδα του Τζανή Σταυρακόπουλου, με μπροστάρη τον Μπουζιάνη, προσπαθεί να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη και να πάρει τις νίκες που χρειάζονται για να σωθεί και φέτος η χρονιά. Το σύνολο του coach Αράπη από την άλλη, ξεχωρίζει για την εμπειρία και την ποιότητα του, έχοντας αρκετούς παίκτες που μπορούν να τραβήξουν το σκορ, αλλά και αρκετούς ικανούς αμυντικούς, ώστε να κλείσουν την άμυνά τους. To buzzer beater της προηγούμενης εβδομάδας στοίχισε στους Νικαιώτες εκτός από δύο βαθμούς και ένα μέρος της πολύ καλής ψυχολογίας που είχαν και αναμένω ένα κανονικό ξέσπασμα αυτήν την Πέμπτη. Θεωρώ ότι η εμπειρία θα κερδίσει τα νιάτα. Πάω με το διπλό.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2 


9 σχόλια:

  1. Ο Πειραικός είναι ξεκάθαρο φαβορί, ΑΝ η Αρμενική κερδίσει μαγκιά τους, αλλά θα πρόκειται για έκπληξη.
    Φοίνικας +20
    Τερψιθέα +15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε επεσες λιγο εξω....

      Διαγραφή
    2. Όλοι πέσαμε λίγο έξω! Πολύ καλή αγωνιστική, και πολύ όμορφο πρωτάθλημα.
      SWKO

      Διαγραφή
  2. Ο πειραικος εχει 5/5 και σε 3 απο τα 5 τον εχετε δωσει να χασει..τωρα και σε 4ο...τελικα η εντελως ασχετοι ειστε η εμπαθεις..διαλεξτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε και την Αρμενική 4/5 είναι ανάποδα τα προγνωστικά... Δεν νομίζω να υπάρχει εμπάθεια. Αν ήταν καλοί στα προγνωστικά θαχαν κονομήσει από κάνα στοίχημα. Μην τρελένεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδωσα 2 επιλογες.αρα ειναι το 1ο.δεν τρελαινομαι :P

      Διαγραφή
  4. Παιδιά ας απολαύσουμε το μπασκετακι και αφήστε τις αηδίες. Προβλέψρις ειναι, ουτε ευχες ουτε επιθυμίες. Σε ολες τις ομαδες πλεον εχουμε απο δύο τρεις καλούς γνωςτους. Ουτε εμπεθεια υπαρχει ουτε κάτι αλλο. Ο καλύτερος ας κερδίζει και εμεις οι σπ εξω ας το απολαμβάνουμε!!!
    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7η αγωνιστικη πειραικος-βουλιαγμενη προβλεπω οτι η προβλεψη του σαιτ θα ειναι 2πλο........(χιουμορ χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή