ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά. (6η αγωνιστική)

 Οι SPORTSOFFICERS για ακόμα μια εβδομάδα έχουν τους καλύτερους πέντε της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανα και σας τους παρουσιάζουν, αποδυκνείωντας ότι το ερασιτεχνικό μπάσκετ έχει τους δικούς του πρωταγωνιστές.

Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:


Σταύρος Κυριακόπουλος (Βουλιαγμένη)

Ο πάλαι ποτέ εγκέφαλος του Αλίμου, έχει αναλάβει τα ηνία της καθοδήγησης των συμπαικτών του εντός των 4 γραμμών, για την ομάδα της Βουλιαγμένης. Σοβαρός όπως πάντα με ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού, ικανός να τροφοδοτήσει τον κάθε αθλητή που βρίσκεται στο παρκέ και ταυτόχρονα να ξεχωρίσει με την προσωπική ευστοχία του στο σκοράρισμα. Την Πέμπτη που μας πέρασε, πέτυχε 28 πόντους απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και χάρισε στην ομάδα του μια τεράστια νίκη που την απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις και ανεβάζει τη ψυχολογία όλων. Ο Σταύρος Κυριακόπουλος είναι ότι καλύτερο στη θέση του άσσου για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 2

Άγγελος Λέσι (Καστέλλα)

Το ασσό-δυο της Καστέλλας έκανε όλες τις δουλειές την εβδομάδα που μας πέρασε για την ομάδα του. Μοίρασε τη μπάλα σωστά, έπαιξε άμυνα, σκόραρε και στο τέλος με δικό του εύστοχο τρίποντο χάρισε μια μεγάλη νίκη για την Καστέλλα μέσα στην έδρα του φαβορί για την άνοδο Φοίνικα Πειραιά. Οι 21 πόντοι που πέτυχε ήταν πραγματικά ένα γεγονός που από μόνο του τον τοποθετεί στους ξεχωριστούς της εβδομάδας, αλλά σε συνδυασμό μετα προηγούμενα είναι το καλύτερο δυάρι (κατ' ανάγκη της πεντάδας μας), για την εβδομάδα που μας πέρασε.

Θέση 3

Γιώργος Κατσούρης (Πειραϊκός)

Ο κύριος Κατσούρης είναι σχεδόν κουραστικός. Πρωταγωνιστής, μετριόφρων, ξεχωριστός και σαν χαρακτήρας και σαν αθλητής, κάνει αθόρυβα τη δουλειά του και με 20άρες από αγωνιστική σε αγωνιστική, οδηγεί με ασφάλεια την αρμάδα του coach Ποτόσογλου προς την Ά Εσκανα. Περιγραφές για τον Γιώργο Κατσούρη δε θα ξανακάνουμε σήμερα. Ας αναφέρουμε μόνο, ότι στο πολύ δύσκολο ματς με την Αρμενική, πέτυχε 20 πόντους, έδωσε λύσεις στην άμυνα είτε σαν γκαρντ είτε σαν τεσσάρι και για ακόμα μια εβδομάδα έχει καλοκάτσει στην καλύτερη πεντάδα των SPORTSOFFICERS.

Θέση 4

Ηλίας Αντιπάτης (Παννεαπολικός)

Το τεσσάρι του Παννεαπολικού δούλεψε μέσα από την ομάδα και τελικά κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου. Δυναμικός, εκρηκτικός και με πολλές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων, έκλεισε την ρακέτα με την παρουσία του, σκοραρε 17 πόντους με δύο τρίποντες βόμβες, όταν οι Μοσχατιώτες πλησίαζαν στο σκοράρισμα και έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ακόμα μία νίκη των Νικαιωτών, οι οποίοι δείχνουν να έχουν βρεί το δρόμο τους προς τα ''πάνω''...

Θέση 5

Μιχάλης Ιωαννίδης (ΕΑ Νικαίας)

Ο Μιχάλης Ιωαννίδης είναι αυτός ο τύπος που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι και δε σταματά σε κάθε τέλος της αγωνιστικής σεζόν να λέει ότι σταματάει το μπάσκετ και τη νέα χρονιά να είναι ο πρωταγωνιστής στην ομάδα του. Μαχητικός, δυνατός και ακούνητος κάτω από τα στεφάνια του γηπέδου, με ένα ξεχωριστό στυλ που τον χαρακτηρίζει, καταφέρνει μαζί με όλα τα άλλα και σκοραρει και δίνει λύσεις στην ΕΑ Νικαίας. Την τελευταία Πέμπτη πέτυχε 16 πόντους, έκλεψε μπάλες, πήρε πολλά ριμπάουντ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει μία νίκη που μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο έμοιαζε με μακρινό όνειρο. 

Coach της αγωνιστικής

Μάκης Παπαευθυμίου (Καστέλλα)

Υπήρξαν αρκετές επιλογές για τον Coach της εβδομάδας, αλλά κακά τα ψέματα τώρα....Πόσες ομάδες θα κερδίσουν μέσα στο Σαλπέας τον Φοίνικα; Η Καστέλλα το κατάφερε και όσο και αν έπαιξε τον ρόλο της και η τύχη μετά το τελευταίο σουτ του Λέσι, ο coach Παπαευθυμίου, μετρώντας πολλά χρόνια στα γήπεδα της Εσκανα, κατάφερε και έκλεψε το ροζ φύλλο αγώνα από τους έτερους Πειραιώτες και απομάκρυνε την ομάδα του από τον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα.

4 σχόλια:

  1. Υπαρχει μια ομαδα με 6/6 εχοντας κερδισει εκτος τον 2ο,τον 3ο,τον 4ο και στην κοινη εδρα τον 5ο.Ο προπονητης της δεν εχει μπει ποτε στη θεση του coach της αγωνιστικης.Προφανως παιζουν οι παικτες μονοι τους.Οχι βεβαια οτι το εχει καμια αναγκη αλλα οταν σας λενε τοσοι και τοσοι οτι γραφετε με βασει τις φιλιες σας τσαντιζεστε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος κι αν εισαι...πες τα!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή τι δε σας αρεσει από την πεντάδα της αγωνιστικής και ποιους θεωρείτε φίλους μας
      LegenD

      Διαγραφή
    3. Δεν νομιζω οτι μπορουσα να γινω πιο σαφης

      Διαγραφή