ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 7η αγωνιστική της Α΄Εσκανα.

Οι SPORTSOFFICERS είναι δίπλα στην Εσκανα και δεν αφήνουν εβδομάδα να παει χαμένη. Μετά από μια περιπετειώδης εβδομάδα σε Ά και Β΄κατηγορία, επιστρέφουμε με τις προβλέψεις μας για την 7η αγωνιστική με αρκετά πονηρά παιχνίδια σε πολλά κλειστά γυμναστήρια.


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ - Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ

Το πρώτο ματς θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Πέραμο απέναντι σε δύο ομάδες με πολύ μαχητικό πνεύμα και με διαφορετική ψυχολογία. Η Νέα Πέραμος, έχασε τη Μάχη μέσα στον Πειραιά επέναντι στον Ερμή και παρέμεινε με μία νίκη στο πρωτάθλημα. Ο ΑΟΠΦ από την άλλη πλευρά πήρε μια νίκη διαφήμιση του μπάσκετ μετά από δύο παρατάσεις και έχοντας τρεις νίκες πλέον κοιτά πιο αισιόδοξα το μέλλον του στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι με βασικό τους όπλο τον Κοντόπουλο και βασιζόμενοι στην κλειστή τους άμυνα, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Τσορμπατζίογλου και Αθανασούλα. Η έδρα είναι σκληρή, αλλά ο ΑΟΠΦ έχει μάθει ακόμα και στα εντός έδρας ματς του να αγωνίζεται σε διαφορετικές έδρες. Ίσως το πάθος των γηπεδούχων για τη δεύτερη τους νίκη, καταφέρει να τους τη δώσει.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ

Από δύο νίκες έχουν οι μεγάλες αυτές ομάδες, όπου υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαμε να μιλούσαμε για ένα ντέρμπι τριάδας, ή κάτι αντίστοιχο αν δεν υπήρχαν τα πρώτα ατυχή αποτελέσματά τους. Ο Πορφύρας λύγισε την προηγούμενη εβδομάδα από τον ΑΟΠΦ και μέσα στην εβδομάδα έχασε έναν εκ των ποιοτικότερων του αθλητών με τραυματισμό, τον Μιχάλη Οικονόμου. (Πλήγμα για όλη την κατηγορία και ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα πίσω στα γήπεδα.) Ο ΑΛΦΑ από την άλλη μετά τον Άρη Νικαίας, δάγκωσε και τον πρωτοπόρο Μίλωνα. Αυτή τη Δευτέρα αμφότερες οι δύο ομάδες θα παλέψουν για την τελευταία τους προσπάθεια, ώστε να προλάβουν το τραίνο των πάνω ομάδων. Ο Πορφύρας δείχνει ότι το μοναδικό του πρόβλημα είναι αυτό της ψυχολογίας. Ο ΑΛΦΑ ίσως να έχει ένα μικρό θέμα με τις λύσεις του στον πάγκο. Πολύ δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Ίσως η ανάγκη του Πορφύρα να ξεχωρίσει με ένα πολύ καλό υλικό, του δώσουν μι ανίκη ψυχολογίας.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΜΙΛΩΝ - ΕΣΠΕΡΟΣ

Ο φρεσκολαβωμένος Μίλωνας επιστρέφει στην έδρα του και φιλοξενεί μία από τις πιο εκρηκτικές ομάδες της κατηγορίας. Ο Νεανικός Έσπερος για ακόμα μια αγωνιστική δίχως να έχει να χάσει το παραμικρό, θα μετακινηθεί 3-4 χιλιόμετρα πιο πάνω, στη Νέα Σμύρνη και θα παλέψει για ακόμα ένα αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα εκ των φαβορί για άνοδο. Και οι δύο ομάδες βασίζονται στην ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας κάθε εβδομάδα να έχουν και έναν διαφορετικό πρωταγωνιστή. Η μάχη θεωρώ ότι θα κερδιθεί αυτήν τη φορά από τον πάγκο και στη συνέχεια με το πάθος που θα δείξει η ομάδα που θα θέλει πιο πολύ τη νίκη. Η εμπειρία των γηπεδούχων ίσως τους ωθήσει στο να κρατήσουν ακόμα μια φορά το απόλυτο στην έδρα τους.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η μάχη των ονομάτων θα γίνει στη Δραπετσώνα. Παπατρέχας, Δρακόπουλος, Βήχος, Οικονόμου, εναντίον Σουρλή, Φωτόπουλου, Κανέλλη και Ραλλάτου. Η πρώτη καυτή τετράδα ψάχνει τις νίκες που θα τους ανεβάσουν στον βαθμολογικό πίνακα και η δεύτερη ψάχνει το καλό σερί που θα τους κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από τους τρεις πρώτους. Η Δραπετσώνα δεν τα κατάφερε στον Έσπερο και ίσως να προέρχεται και λίγο κουρασμένη από αυτήν την αναμέτρηση. Ο Άρης υπερκέρασε το εμπόδιο των Τραχώνων μετά από μία παράταση και αφού κράτησε το ''κάστρο'' του απόρθητο, ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του. Θα γίνει ωραίο παιχνίδι στη Δραπετσώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι ίσως έχουν περισσότερες λύσεις και καταφέρουν να πάρουν αυτό που θέλουν

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΝΩΣΗΤΡΑΧΩΝΩΝ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Στα νότια προάστια έχει ματσάρα. Οι Τράχωνες μετά από δύο ντέρμπι, επιστρέφει στην έδρα του και φιλοξενεί τον μαχητικό ΑΟΝΑ που ψάχνει απελπισμένα την επιστροφή του στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Ο Γρηγοράκος επιστρέφει από τον τραυματισμό του και αυτόματα οι γηπεδούχοι ανεβαίνουν επίπεδο. Η ομάδα του coach Τριαντάφυλλου από την άλλη, ψάχνουν τη νίκη που θα τους φέρει ισόβαθμους με την ομάδα του Αλίμου και θα τους ξεμπλοκάρει για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Παγώνης του ΑΟΝΑ, στα τελευταία δύο ματς δείχνει να έχει χάσει την επαφή του με το καλάθι. Αν επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα, τότε τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά σε αυτήν την αναμέτρηση. Αν δεν αλλάξει όμως κάτι, οι Τράχωνες θα έχουν ακόμα δυο πόντους στο τσεπάκι τους.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Καλλιθέα ήρθε για να μείνει. Την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο, απέναντι στο ΠΕΡΑ, το πάλεψε και γύρισε το ματς έστω και στο παρά ένα και έχασε τελικά στα τελευταία λεπτά. Ο Ερμής από την άλλη πλευρά είναι ένα ασταμάτητο τραίνο, βασισμένο στην παρέα και τη δουλειά του προπονητή τους Αντώνη Μάντζαρη. Ακόμα μία αναμέτρηση μεταξύ βαριών χαρτιών και οι Μαραξκόπουλος - Σίννος - Τσιπίδης θα βρεθούν απέναντι στους Ξυδους - Βλαχάκη - Ασημακόπουλο. Ποια τριάδα είναι καλύτερη δε θα μάθουμε ποτέ, η φόρα όμως των Πειραιωτών δείχνει να έχει αρκετή ορμή ώστε να παρασύρει και την ΑΕ Καλλιθέας η οποία όμως μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις κυρίως μέσα στην έδρα της. Γιατί να μη δούμε ακόμα μία έκπληξη μέσα στο Ιφιγένειας; 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ -ΠΕΡΑ ΑΣ

Νο2 vs Νο 11. Αυτά λένε τα νούμερα της βαθμολογίας, αλλά ποτέ δεν μπορούν να είναι αρκετά. Ο Πρωτέας μετά την ήττα του από τον Μίλωνα έχει καταφέρει και έχει φτιάξει την ψυχολογία του και βασισμένος πάνω στα βαριά του ονόματα καθώς και στον καυτό Ρήγα Παπαργυρόπουλο, δε σταματά να μαζεύει βαθμούς σε όποια έδρα και αν αγωνίζεται. Το ΠΕΡΑ από την άλλη κέρδισε το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕ Καλλιθέας και αφού ξεκόλλησε από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα, ψάχνει την έκπληξη μέσα στη Βούλα. Ταχύτητα έχουν και οι δύο ομάδες, με τον γηπεδούχο Πρωτέα να μπορεί να συνδυάσει και εμπειρία και νιάτα, κάτι που ίσως βάλει δύσκολα στον coach Γκανάβια του  ΠΕΡΑ. Θεωρώ ότι ο άσσος θα είναι συχνό φαινόμενο στη Βούλα φέτος και λογικά θα τον ξαναδούμε και αυτή τη Δευτέρα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Για ακόμα μία εβδομάδα οι αναμετρήσεις είναι υψηλού επιπέδου και όσοι μπασκετόφιλοι δεν έχετε τίποτα καλύτερο για τη Δευτέρα το βράδυ, μπορείτε να επισκεφτείτε τα μμισογεμάταγήπεδα της κατηγορίας. 

Καλή αγωνιστική...

2 σχόλια:

  1. vgalte k thn pentada ths agwnistikis,exalou thn xerete prin ginoun ta mats!!xaxaxa...panasxetoi.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπως καταλαβαίνετε βρισιές και διαφορα άλλα εδω δε χωράνε.
    Για να μη σε μπλοκάρουμε ηρέμησε και γράφε οτι θες με ενα επίπεδο.
    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή