ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 7η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Έφτασε λοιπόν ακόμα μία Πέμπτη και οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS είναι και πάλι κοντά σας, ελέγχοντας μια προς μια όλες της αναμετρήσεις της έβδομης αγωνιστικής για τη Β' Εσκανα. Ας μην το καθυστερούμε και πολύ. Πάμε να δούμε τα ματς και τις προβλέψεις μας.


Ας ξεκινήσουμε.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Με αντίθετες ψυχολογίες θα βρεθούν αυτήν την εβδομάδα, δύο από τις πιο σκληρές άμυνες της κατηγορίας. Η Καστέλλα αφού έκλεψε τις εντυπώσεις και τη νίκη μέσα στην έδρα του Φοίνικα, θα αντιμετωπίσει την προσφάτως ηττημένη και δεύτερη πλέον Αρμενική. Οι Αρμένιοι διψάνε για να αποδείξουν σε όλους ότι δεν αποτελούν ένα βεγγαλικό, αλλά θα παλέψουν μέχρι τέλους για να παραμείνουν στην τριάδα που θα τους φέρει στην Α' κατηγορία. Δύσκολο πολύ να προβλέψουμε νικητή, η φόρα της Καστέλλας, μαζί με την ''περίεργη'' έδρα της μπορεί να βάλουν υψηλό δείκτη δυσκολίας για τους Αρμένιους, αλλά αυτό το παιχνίδι σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, ίσως αποδείξει και στους ίδιους ότι μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω φέτος.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ο Πειραϊκός έδωσε τα μεγάλα του ματς και ήρθε η ώρα να επαναπαυθεί στις δάφνες του και να αντιμετωπίσει τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στον πίνακα. Η Βουλιαγμένη από την άλλη πλευρά μας διέψευσε την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε μια ψυχωμένη νίκη απέναντι στην Τερψιθέα, κλείνοντας κυριολεκτικά στόματα. Θεωρώ ότι η ποιότητα του Πειραϊκού ξεχωρίζει στην κατηγορία και ότι ο άσσος θα είναι το αποτέλεσμα εύκολα ή δύσκολα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι βαρύς σαν τίτλος για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αλλά ο χαμένος αυτής της αναμέτρησης θα έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Η Τερψιθέα έχει δημιουργήσει ένα πολύ κακό σερί με ήττες, οι οποίες είναι και με πολύ μικρή διαφορά, καταφέρνοντας να ρίξει την ψυχολογία των παικτών της. Ο Σαρωνικός από την άλλη, είναι εξίσου μαχητής και δηλώνει και αδικημένος. Στο τελευταίο ματς, βρέθηκε για ακόμα μια φορά 35 λεπτά μπροστά στο σκορ και στο τέλος λύγισε. Θα είναι μια πολύ όμορφη αναμέτρηση όπου ίσως οι επιστροφές - καλύτερη κατάσταση κάποιων αθλητών που αναμένεται να έχει ή γηπεδούχος ομάδα, ίσως την ανεβάσει επίπεδο και της χαρίσει τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 

Αυτό το ματς θα ήθελα να το δω. Το ντέρμπι των βυσσινί. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει ένα restart και βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματά τους. Τρεις νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός και των δύο μέχρι στιγμής, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν και το αντίστοιχο επιτυχημένο σερί. Ξεχωριστό γεγονός στην αναμέτρηση, αποτελεί το ότι ο Κώστας Δαλμυράς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του. Ως προς τις προβλέψεις μας, το ζήτημα που προκύπτει είναι, αν οι Δαλμυράς, Φουντής, Βήχος και Κοθράς, είναι ποιοτικότεροι από τους Συρόγλου, Λουκής, Αντιπάτης και Μπίκουλης, Μπορεί η ''Προο'' να είναι το φαβορί της αναμέτρησης, θεωρώ όμως ότι οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν το κάτι παραπάνω.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Στο Μοσχάτο μετά την ήττα, από τον Παννεαπολικό, ψάχνουν τη νίκη που θα τους επιστρέψει τα χαμόγελα και θα τους ξαναφέρει στην πρώτη πεντάδα. Ο Αετός με τη σειρά του, παλεύει κάθε ματς και είμαι σίγουρος ότι δε θα αργήσει η ώρα που θα ανταμειφθεί. Ο Πέττας από πλευρά γηπεδούχων παραμένει σε καυτή φόρμα, έχοντας δίπλα του μια ποιοτικότατη πεντάδα επιπέδου Ά Εσκανα, ικανή να σπρώξουν προς τα πάνω την Ελευθερία. Ο Μπουζιάνης είναι το πρόσωπο που ξεχωρίζει στο αντίπαλο στρατόπεδο με αρκετούς ταλαντούχους πιτσιρικάδες να προσμένουν το νεύμα του προπονητή τους Τζανή Σταυρακόπουλου, ώστε να πέσουν στη φωτιά. Θα γίνει ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν για διαφορετικούς λόγους τη νίκη. Ίσως η έδρα και η εμπειρία των Μοσχατιωτών, τους δώσει και τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Μεγαρίδα χωρίς τον Δασκαλούδη χάνει ένα μέρος της δυναμικής της, αλλά δεν θεωρείται και αμελητέα ποσότητα. Την προηγούμενη εβδομάδα το πάλεψε απέναντι στην Ευρυάλη και όσο ο Προσελέντης είχε καθαρό μυαλό, βρισκόταν πολύ κοντά στο σκορ. Στην πλευρά του Φοίνικα συναντάμε τον μεγάλο άτυχο της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς έχασε μέσα στην έδρα του στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πλήρωσε την κακή του ψυχολογία καθώς και την έλλειψη ψυχραιμίας. Αυτήν την εβδομάδα λογικά θα καταφέρει να έχει στη σύνθεσή του το βασικό του πεντάρι, Δημήτρη Ρέππα και λογικά πέραν του αγωνιστικού μέρους θα ανέβει και ψυχολογικά η ομάδα του Πειραιά. Αν τελικά παίξει και ο Αντρέας Δασκαλούδης θα έχουμε μία αναμέτρηση με τον νικητή να προκύπτει οριακά. Αν όχι το ξεκάθαρο φαβορί, είναι οι φιλοξενούμενοι.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΥΡΥΑΛΗ

Εδώ θα πέσουν κορμιά. Αν νικήσει η Νίκαια, θα βάλει από κάτω τους Γλυφαδιώτες και θα αρχίζει να σκέφτεται πιο σοβαρά το ενδεχόμενο να βρεθεί στο τέλος της χρονιάς στην πρώτη τριάδα. Αν κερδίσουνόμως  οι παίκτες του coach Κουρή, η Ευρυάλη θα παραμείνει στο κυνήγι του Πειραϊκού και θα αναγκάσει τους Νικαιώτες να ψάξουν αλλού τις νίκες που θα τους δώσουν το κάτι παραπάνω. Το μεγάλο ατού της ομάδας της Γλυφάδας, θα βρεθεί αντιμέτωπος αυτήν την εβδομάδα με τον πολύ έμπειρο Ιωαννίδη. Ο Παρίσσος αντίστοιχα θα έχει να ''κάνει'' με τον Αρμανίδη. Αντίστοιχα και στις υπόλοιπες θέσεις υπάρχουν τα ανάλογα μαρκαρίσματα τα οποία θα τραβήξουν τα βλέμματα. Μπλε ή πράσινο. Ίσως δώσουμε ένα μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους οι οποίοι θα γνωρίζουν σαφώς περισσότερο το δυσπρόσιτο Σελεπίτσαρι.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

4 σχόλια:

  1. Προοδευτική 1, Πειραικος Βουλιαγμενη θα γινει ντερμπι (γιατι τα πιτσιρικια χωρις αγχος μπορουν να κανουν πολλα), Καστέλλα 1 (Η αρμενική δε θέλει να ανέβει και ίσως φρενάρει!), Η ευρυαλη εχει την ποιότητα να παρει το διπλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καστέλλα-Αρμενική κλειστό ματς
    Πειραικός-Βουλιαγμένη +30 (Διαφορά ποιότητας)
    Τερψιθέα-Σαρωνικός +20 ( Η τερψιθέα τοχει το τρίποντο, άμα παίξει ταμπούρι ο Σαρωνικός)
    Προο-Πανεαπολικός ωραίο ματς
    Ήρθε η ώρα να κερδίσει ο Αετός
    Φοίνικας 2
    Νίκαια 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. +20 για Σαρωνικό και +30 για Τερψιθέα είναι κάπως υπερβολή.
    Με τον Σαρωνικό φέτος δεν πρέπει να μαστε ποτέ σίγουροι για τοι αποτέλεσμα. Σκληρή ομάδα.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή