ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 8η αγωνιστική της Α΄Εσκανα.

Ακόμα μία αγωνιστική με φοβερά ντέρμπι για την Ά Εσκανά, με τους πρωτοπόρους να κοντράρονται. Εμείς είμαστε εδώ και έχουμε για ακόμα μία εβδομάδα τις καλύτερες προβλέψεις. SPORTSOFFICERS


Πάμε να τις δούμε.

Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Μπορεί να ήρθε η ήττα στο ματς με τον Πορφύρα ο Άλιμος όμως έδειξε ότι δεν τα παρατάει. Η πλασματική διαφορά της τελευταίας αναμέτρησης, το μόνο που κατάφερε είναι να πεισμώσει τους Αθλητές του coach Τριανταφύλλου και να τους δώσει το κατάλληλο κίνητρο για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στη Νέα Πέραμο η οποία δείχνει ανεβασμένη όσο ποτέ στην Ά Εσκανα. Η Πέραμος η οποία κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα τον ΑΟΠΦ εντός έδρας, έχει αρχίσει και βρίσκει λύσεις από αρκετούς αθλητές της και με βασικό όπλο την άμυνά της και εν συνεχεία την έδρα της, παλεύει όλα τα ματς. Έχοντας αναφέρει ότι ή έδρα της Νέας Περάμου αποτέλει ένα όπλο για τους αθλητές της, ίσως αποδυναμωθούν λίγο και σε αυτό το ματς και επιτρέψουν στον ποιοτικό Άλιμο να πάρει τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΣΠΕΡΟΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 

Έσπερος is on fire. Ότι καλύτερο μπορούσε να πάρει ο Μάης Κωνσταντινίδης από τους παίκτες του το πήρε. Τρεξίματα, άμυνες, διάθεση πάθος και αρκετά άλλα στοιχεία χαρακτηρίζουν την ομάδα της Καλλιθέας. Οι Πορφυριώτες από την πλευρά τους, είναι σε ανοδική πορεία και πάνε στην Καλλιθέα για να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στον ήλιο, αν μπορεί να θεωρηθεί κάπως έτσι η πρώτη πεντάδα της Ά Εσκανα. Το παιχνίδι θα έχει σίγουρα δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές. Γιώργος Αγγελόπουλος από τη μία και Mike Ευαγγελίτσης από την άλλη. Ίσως η εμπειρία και η ανάγκη για νίκες των φιλοξενούμενων τους χαρίσει τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΜΙΛΩΝ

Εδώ οι προβλέψεις είναι δύσκολες. Ο Άρης ως γηπεδούχος έχει βρει ρυθμό, ο coach Τσαπάκης έχει βάλει σε μια σειρά την ομάδα και τρέχει ένα σερί τριών νικών. Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν ένα δικό τους σερί, το οποίο αναφέρεται σε δύο ήττες, οι οποίες τους έχουν στοιχίσει και την πρωτιά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακόμα την κατάσταση των τραυματιών του Μίλωνα, σε περίπτωση όμως που αγωνιστούν άπαντες, θα έχουμε μια μάχη απέναντι σε μία ομάδα με αρκετές προσωπικότητες και μία ομάδα που βασίζεται στο σύνολο. Ίσως και εδώ η έδρα παίξει τον ρόλο της για ακόμα μία φορά.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Η Δραπετσώνα έχει αποδείξει ότι μπορεί να κοντράρει τους πάντες. Το ίδιο έκανε και απέναντι στον Άρη Νικαίας την προηγούμενη εβδομάδα, το ίδιο θα κάνει και αυτήν τη Δευτέρα απέναντι στους φορμαρισμένους Τράχωνες οι οποίοι μόλις άλλαξαν προπονητή και θα πορευτούν με τον κύριο Χαριτάτο. Λογικά ο Οικονόμου επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του η οποία ανεβαίνει άμεσα επίπεδο. Οι Τράχωνες από την άλλη με τον νέο αέρα που φέρνει ο προπονητής τους θα παλέψουν για το διπλό που θα τους κρατήσει ψηλά. Ίσως η καυτή τετράδα των γηπεδούχων καταφέρει να πάρει το ματσάκι.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Π.ΦΑΛΗΡΟ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στο γειτονικό ντέρμπι θα δούμε το Φάληρο να παλεύει ακόμα μία εβδομάδα για να πάρει τις νίκες που θα του εξασφαλίσουν από νωρίς τη σωτηρία. Η ΑΕ Καλλιθέας με τον κύριο Αρμένη στον πάγκο της δείχνει να πορεύεται με ηρεμία σε ένα πρωτάθλημα που ο ίδιος όταν βρισκόταν στον Ηρακλή ούτε θα γνώριζε ότι υπήρχε. Παρόλα αυτά όμως η αναμέτρηση αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι με Τσορμπατζίογλου - Αθανασούλα και οι φιλοξενούμενοι με Μαραγκόπουλο - Σίννο θα παλέψουν για το ροζ φύλλο που θα προσδώσει σίγουρα κύρος στον νικητή, αλλά  και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για το μέλλον. Ίσως οι φιλοξενούμενοι αυτήν την περίοδο να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να έχουν και τις ανάλογες επιλογές.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ

Μετά την ήττα από την ΑΕ Καλλιθέας το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν ο Ερμής μπορεί. Ο Πρωτέας παραμένει σοβαρός σαν άλλος ψυχρός εκτελεστής. Άλλοτε δύσκολα και άλλοτε εύκολα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή. Αν κάποια ομάδα μπορεί να παίξει με πάθος και να διαλύσει τον αντίπαλό της μέσα στην έδρα της είναι σίγουρα ο Ερμής. Μπορεί η ποιότητα των αθλητών μεταξύ των δύο ομάδων, να απέχει έστω και για ένα κλικ,  σε τέτοια παιχνίδια όμως μιλά η καρδιά. Ίσως ο Ερμής επανεμφανίσει το άγριο του πρόσωπο και πάρει ακόμα μια μεγάλη νίκη που θα τον κρατήσει στις πρώτες θέσεις.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΕΡΑ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Ντέρμπι ουραγών θα μπορούσε να θεωρηθεί το συγκεκριμένο. Το ΠΕΡΑ ενώ έχει ταχύτητα και ποιότητα σε όλες σχεδόν τις θέσεις, δείχνει ότι όταν τα ματς του ξεκινούν στραβά, συνεχίζουν έτσι όσο και αν παλεύει. Ο ΑΟΝΑ από την άλλη μαζί με την ατυχία του, έχει και ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο μετά και από τα αποτελέσματα που φέρνει γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Θρέφω τη βεβαιότητα ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό ματς μεταξύ δυο ομάδων που θέλουν τη νίκη που θα τους απομακρύνει από την κόκκινη ζώνη της βαθμολογίας. Ίσως ο coach Τριαντάφυλλος καταφέρει και επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα της Αργυρούπολης με μία νίκη που έχει ήδη αργήσει αρκετό καιρό να έρθει.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

1 σχόλιο:

  1. Ο Coach του ερμή πειραιά για αλλη μια φορά θα δείξει πόσο κακός είναι στο να διαχιρίζεται το ρόστερ της ομάδας του στα δύσκολα και σαν αποτέλεσμα θα έρθει άλλο ένα ταπινωτικό αποτέλεσμα σε βάρος του ερμή πειραιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή