ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Το πρώτο μπαμ του Σαρωνικού μέσα στο Μοσχάτο


Σε ένα παιχνίδι που είχε τρομερό ενδιαφέρον κατά τη διάρκειά του, ο Σαρωνικός πήρε το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα και έκανε την έκπληξη μέσα στο Μοσχάτο.


Ελευθερία Μοσχάτου - Σαρωνικός 64-74

Διαίτ.Τηγανης Γκανης
Δεκ.α)21-15 β)7-17 γ)20-20 δ) 16-22
Ελευθερια(Τσαραπατσανης) Νικολαιδης,Γιαννοπουλος,Παυλιας 3, Δέλλιος 20(2),Πέττας 24(6),Τολιμενος 2,Τζαφερης 4, Μαυριδης, Παπακωνσταντίνου ,Νικολαου , Ζαρκαλουδας 6(1),Πετσης 5(1)
Σαρωνικός (Καρβουνης) Δαχρετζης 20(2), Σπαρρης , Τζιτζης Στ.2, Μπουργος , Πολυταρχου 8(1), Κουναδης 4, Βογιατζογλου 11, Μπητρος 12(1), Τσαντες, Κατσας 17 (4), Χαριατης , Μπαλλιας


Σε ένα ματς όπου η Ελευθερία μπήκε πολύ ζεστά στο παιχνίδι, το πρώτο δεκάλεπτο έμοιαζε σαν έργο για έναν ρόλο. Γρήγορο μπάσκετ από τους γηπεδούχους και συνεχόμενα τρίποντα που έφεραν τη διαφορά ακόμα και στους δέκα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του coach Καρβούνη μάζεψαν την άμυνα τους και σε συνδυασμό με την επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων, οι οποίοι ότι έβαλαν από τα 6.75 ήταν μόνο στην αρχή, κατάφεραν και ισσορόπηαν το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ματς πήγαινε πόντο πόντο, ώσπου στο τέλος του ματς, η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε και σχετικά εύκολα δίχως να απειληθούν ουσιαστικά από τους Μοσχατιώτες. Πέττας και Δέλλιος ξεχώρισαν ξανά για τους γηπεδούχους, Κορυφαίος ο Δαχρεντζής για την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου