ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Η καλύτερη πεντάδα της 10ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Φωτιά και λαύρα οι πρωταγωνιστές των παρκέ για ακόμα μία εβδομάδα και οι καλύτεροι πέντε είναι για ακόμα μία εβδομάδα στους SPORTSOFFICERS για να αναδείξουν την κατηγορία και να αποδείξουν ότι υπάρχει ταλέντο και ποιότητα για το μέλλον, αλλά και για ένα παρόν που είναι ικανό να γεμίζει τα γήπεδα κάθε Δευτέρα.

Πάμε να τους δούμε λοιπόν...

Θέση 1

Λευτέρης Χαραλαμπίδης (Πορφύρας)

O κύριος αυτός μπορεί να ακουμπά τα 36 χρόνια, αλλά όλη η δουλειά στον Πορφύρα γίνεται με τα χεράκια του. Την ώρα που οι ψηλοί της ομάδας του είχαν αποχωρήσει με 5 φαουλ. αυτός έδειξε την ποιότητα του μακριά από τα 6.75 και έκανε ότι μπορούσε για να φύγει αυτός και οι συμπαίκτες του με ένα δίποντο ψυχολογίας, ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στο πορφυριώτικο στρατόπεδο. Οι 28 πόντοι που πέτυχε, ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Θέση 2

Γιάννης Παπανικολόπουλος (Μίλωνας)

Ο Γιάννης Παπανικολόπουλος είναι ένας ποιοτικός αθλητής και με μεγάλη συνέπεια στις 10 πρώτες αγωνιστικές ξεχωρίζει από πλευράς Μίλωνα. Την τελευταία φορά με συμπαραστάτη τον Κώστα Μπίκα, έκαναν ότι ήθελαν μέσα στις τέσσερις γραμμές και με δικές του ενέργειες η ομάδα του κατάφερνε και κράταγε μια διαφορά ασφαλείας από τους αξιόμαχους Τράχωνες. 

Θέση 3 

Χρήστος Παλτόγλου (Πορφύρας)

Παιχνίδι με το παιχνίδι ήταν συνεχώς καλύτερος. Στην αναμέτρηση με τη Δραπετσώνα, κατάφερε και ξετύλιξε αρκετά στοιχεία του ταλέντου του και με αρκετές σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα, αλλά και με ουσιαστικές ενέργειες στην επίθεση όταν η ομάδα του κόλλαγε ή όταν ο Λευτέρης Χαραλαμπίδης δεν είχε άλλες δυνάμεις, ήταν αυτός παρόν και έκανε τη διαφορά.

Θέση 4

Στέφανος Λουκάκης (Έσπερος)

Μετά από δύο χρονιές στο Περα, άλλαξε στρατόπεδο και ξεκίνησε σιγά σιγά να κάνει τη διαφορά και στη νέα του ομάδα. Αυτήν τη φορά ο Λουκάκης ήταν ότι καλύτερο διέθετε ο Έσπερος και με δικά του καλάθια μπήκε μπροστά η ομάδα του στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου και πήρε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα όπως η ΑΕ Καλλιθέας.

Θέση 5

Κώστας Βαρδαβάς (Πρωτέας Βούλας)
Από τους ποιοτικότερους ψηλούς στην κατηγορία, έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά στην άμυνα, συγκρατώντας τον Παπουλίδη σε χαμηλές πτήσεις και ταυτόχρονα έκανε όσα χραιάζονταν στην επίθεση, ούτως ώστε να γεμίσει το αντίπαλο καλάθι με πόντους, αλλά και να φτιάξει το παιχνίδι των συμπαικτών του. Το όνομά του αποτελεί εγγύηση ποιότητα από μόνο του και αυτήν την εβδομάδα ήταν από τους διακριθέντες για ακόμα μία φορά.

Coach

Παναγιώτης Γκανάβιας (ΠΕΡΑ)

Για ακόμα μία αγωνιστική βρίσκεται στην καρέκλα του καλύτερου coach. Ο Ερμής μπορεί να άλλαξε προπονητή και να κάνει μία μικρή κοιλιά τις τελευταίες εβδομάδες, το διπλό μέσα στον Πειραιά όμως δεν είναι εύκολο έργο. Ο coach Γκανάβιας πήρε το 100% από τους παίκτες του, αυτήν την εβδομάδα και με συνεχόμενη μάχη μέχρι και το 40ο λεπτό κατάφερε και έφυγε με το διπλό από το γήπεδο που βρίσκεται πίσω από το λιοντάρι του Πειραιά.



3 σχόλια:

  1. πολυ σωστα οσα γραφετε για τον παπανικολοπουλο...φετος δειχνει τις ικανοτητες του....περσι δεν μπορουσαν να φανουν πιθανον και λογω της παρουσιας ενος αλλου μεγαλου αθλητη που δεν ειναι φετος στους πρασινους....κιτσος νεα σμυρνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιδιαίτερος χαρακτήρας, πολύ καλός αθλητής.
    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν τα λεγαμε για τον Ερμη οτι ειναι φουσκα μερικοι μας ελεγαν αλλα... Φανταζομαι τι κλαμα θα πεσει αν ο Αρης δεν ανεβει τελικα απο μια ηττα απο τον πεσμενο Ερμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή