ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 11η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Ακόμα μία Πέμπτη φτάνει και είμαστε ξανά εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες προβλέψεις για την κατηγορία που έχει κάψει καρδιές για ακόμα μία χρονιά. SPORTSOFFICERS


Πάμε να τις δούμε.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Αν εξαιρέσουμε ότι η Καστέλλα προέρχεται από μία μεγάλη νίκη, μέσα στη Νίκαια, οι δύο αντιμέτωποι στο κλειστό των Καμινίων αυτήν την εβδομάδα, είναι μία από τα ίδια. Οι Κορυδαλλιώτες, βρέθηκαν πολύ κοντά στην έκπληξη της χρονιάς μέσα στην έδρα τους λιγες μέρες πριν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν στο παρά ένα. Αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσουν να νικήσουν και την δύσκολη έδρα των μαχητικότατων παικτών της Καστέλλας, οι οποίοι έχουν βρεί τον σωστό τρόπο για να οδηγήσουν με ασφάλεια την ομάδα τους στη σωτηρία και όπου προκύψει. Παρόλες τις αντιξοότητες, οι φιλοξενούμενοι ίσως έχουν το πάνω χέρι.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ 

Το τραίνο της κατηγορίας θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που παλεύει να βρει το δρόμο της για φέτος. Λίγα τα λόγια για το σύνολο του coach Ποτόσογλου, που όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα είναι στην Ά Εσκανα. Οι γλυφαδιώτες με τη σειρά τους, μπορούν, αλλά ψάχνουν τον τρόπο που θα τους επαναφέρει σε τροχιά ανόδου. Αυτήν την εβδομάδα, οι μεν ψάχνουν το σερί και οι δε την έκπληξη που θα τους δώσει κάτι απραπάνω από φόρα. Όπως και να χει η έδρα βρίσκεται αρκετά παραπάνω στην υπόθεση νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η Ελευθερία είναι ένα κανονικότατο ασανσέρ φέτος, και στη Γλυφάδα πριν μια βδομάδα γνώρισε ακόμα μία ήττα για φέτος. Ο Φοίνικας πήρε ένα άγραφο ρεπό λόγω ακαταλληλότητας του κλειστού πριν μια εβδομάδα και επανέρχεται στα ντέρμπι, απέναντι στους Μοσχατιώτες, που ψάχνουν αγώνα με τον αγώνα τις δυνατότητές του. Πέττας, Δέλλιος, Παυλιάς και Ζαρκαδούλας, θα τα βρουν σκούρα απέναντι σε Κόγκα, Ρέππα, Δεβατζόγλου, Καρατζή και το ερώτημα είναι, ποια τετράδα μπορεί να τραβήξει περισσότερο τους υπόλοιπους .

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ


Μία από τις καλύτερες έδρες κατ εμέ, ικανή να ανεβάσει τις δυνατότητες των παικτών της και να τους δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να πάρουν τη νίκη, θα αντιμετώπισει την φετινή απογοήτευση της Β΄Εσκανα. Ο Παννεαπολικός μπορεί να είχε ατυχίες με τραυματισμούς, έχει όμως και την ποιότητα, αλλά και την κατάλληλη γνώση που θα τον κάνει να αντιστρέψει άμεσα την κατάσταση. Προβλέπω ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με τον Δασκαλούδη από την μία και τον Συρόγλου από την άλλη, να ξεχωρίζουν σαν μορφές και να επιτρέπουν μόνο σε μία ομάδα να φύγει με χαμόγελα από το κλειστό των Μεγάρων. Αυτή ίσως είναι, η ομάδα που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 2

Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ


Υπάρχει φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση και είναι οι γηπεδούχοι. Πως όμως να μην υπολογίσεις την σκληροτράχηλη ομάδα του Σαρωνικού, που παλεύει όλα τα παιχνίδια του, σαν να μην υπάρχει αύριο. Δύσκολες οι προβλέψεις, καθώς η ομάδα με τις μεγάλες προσωπικότητες, θα αντιμετωπίσει μία ομάδα, όνομα και πράγμα. Ίσως η ποιότητα αρκετών από τους γηπεδούχους, κρίνει και το αποτέλεσμα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 

Ο θάνατός σου η ζωή μου είναι αυτό το ματς. Μπουζιάνης vs Κυριακόπουλος και όποιος από τους υπόλοιπους καταφέρει να τραβήξει στο σκορ, θα βγάλει και τον αντίστοιχο νικητή. Υπολογίζοντας το κριτήριο της έδρας, αλλά και μετρώντας έναν προς έναν τους παίκτες των δύο ομάδων, την εμπειρία τους, αλλά και το πως έχουν έρθει τα τελευταία ματς, ο Αετός, ίσως έχει ένα οριακό προβάδισμα για αυτό το αποτέλεσμα. Σίγουρα θα δούμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και παρόλο που εμπλέκονται ομάδες που βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας, πολύ εύκολα θα μπορέσουν με μερικές νίκες να βρεθούν πολύ ψηλότερα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1


ΕΥΡΥΑΛΗ - ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ


Ντέρμπι για καλό χειμώνα θα έχουμε στη Γλυφάδα. Μία από τις καλύτερες επιθέσεις θα έρθει αντιμέτωπη με την πιο σκληρή άμυνα αυτής. Η Ευρυάλη προέρχονται από ματς που δεν πραγματοποιήθηκε, οι Αρμένιοι από νίκη απέναντι στον Αετό και ο νικητής αυτής της αναμέτρησης, θα μπορέσει να ρεφάρει προηγούμενα λάθη του και να στρογγυλοκάτσει σε θέση ισχύος για το μέλλον. Ίσως οι πράσινοι να έχουν περισσότερες επιλογές στον πάγκο τους και αυτό με τη σειρά του να τους δώσει και τη νίκη.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1

2 σχόλια:

  1. στον κορυδαλλο ειχανε παιξει προοδευτικη-πειραικος παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστό.
    Γράφουμε ένα ψευδώνυμο παιδιά, αν δε θέλουμε αληθινά στοιχεία.
    Swko

    ΑπάντησηΔιαγραφή