ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά. (8η αγωνιστική)

Η αγωνιστική που μόλις μας πέρασε για την Β΄Εσκανα είχε μεγάλες νίκες και μεγάλους πρωταγωνιστές. Οι SPORTSOFFICERS είναι και πάλι εδώ και μετά από καλό ψάξιμο έβγαλαν τους καλύτερους πέντε και σας του φέρνουν για ακόμα μία εβδομάδα.

Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:


Νίκος Συρόγλου (Πανεαπολικός)

Παλιά καραβάνα ο Συρόγλου για την Εσκανά. Πότε σαν άσσος, πότε σαν δυάρι πότε σαν αέρινο; τεσσάρι, ξέρει να κάνει όλες τις δουλειές και συμφέρει. Ο συνδετικός κρίκος της ομάδας της Νίακιας, σκόραρε, πάσαρε, έκλεε μπάλες έχυσε κιλά ιδρώτα και μαζί με την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα, χαρακτηρίζεται ως ο καλύτερος εγκέφαλος της αγωνιστικής.

Θέση 2

Θοδωρής Γιαννόπουλος (Ελευθερία Μοσχάτου)

O κύριος που μόλις έγινε ο αθλητής της αγωνιστικής για την Ελευθερία είναι πιτσιρικάς, παίζει στη θέση δύο, σκόραρε σαν τρελός στην αναμέτρηση με την Προοδευτική και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για νε ξεχωρίσει. Πολύ καλή δουλειά σε επίθεση, πολλά τρεξίματα που τον έκαναν να ξεχωρίσει και αναπόφευκτα είναι το καλύτερο δυάρι της αγωνιστικής, καθώς βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να πάρει ένα μεγάλο διπλό.

Θέση 3

Μάρκος Μακρινός (Αρμενική)

Ακριβώς ότι ισχύει στην προηγούμενη περίπτωση ισχύει ακι στην περίπτωση του Μακρινού. Τις τελευταίες αγωνιστικές οι αντίπαλες άμυνες έκαναν καλά τη δουλειά τους και κλείδωσαν τον παίκτη της Αρμενικής. Αυτή τη φορά όσο και αν το πάλεψαν, ο Μάρκος έδειξε την ποιότητα του και με την εκρηκτικότητα που μόνο αυτός διαθέτει έκανε τη διαφορά στην επίθεση με 18 πόντους και ήταν εκεί που έπρεπε στην άμυνα.

Θέση 4

Γιάννης Γιαμπάνης (Καστέλλα)

Η δουλειά του ήταν πολύ καλή και αθόρυβη και σε αυτό το παιχνίδι. Ο αθλητής που έχει αγωνιστείσε αρκετές ομάδες παρόλο το νεαρό της ηλικιάς του, γέμισε τη ρακέτα της ομάδας του, καθάρισε ότι σκουπίδι βρισκόταν στο πέρασμά του, έφτιαχνε σαν άλλο play maker της ρακέτας το παιχνίδι της ομάδας του και σε συνδυασμό με την καυτή φόρμα του Παπαδόπουλου, η Καστέλλα πήρε ακόμα μία νίκη. 

Θέση 5

Αντώνης Μπίκουλης (Παννεαπολικός)

Ακόμα μια παρουσία από πλευράς Παννεαπολικού και αυτή τη φορά στη θέση 5. Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν απόν στο ντέρμπι με την Προοδευτική, αλλά την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν αυτός που έβαλε τις πλάτες του και άνοιξε την άμυνα της Τερψιθέας. Πολύ γεμάτη παρουσία σε επίθεση και άμυνα και η εμφάνισή του, ήταν ο λόγος που το σύνολο του coach Κανδύλη, έχει στα χέρια του, ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Coach της αγωνιστικής

Τσαραπατσάνης Σωτήρης (Ελευθερία Μοσχάτου)

Έκανε δουλειά ο άνθρωπος από τον πάγκο και αυτό φάνηκε. Η ομάδα του μπήκε στο κλειστό του Κορυδαλλού, άνοιξε τα φύλλα της και έκανε αυτό ακριβώς που ήθελε στην αναμέτρηση με την Προοδευτική. Μια μεγάλη νίκη, με αρκετά μεγάλη διαφορά και η Ελευθερία έφυγε με ένα διπλό, το οποίο λίγες ομάδες θα καταφέρουν να αρπάξουν. Μια ξεκάθαρη δουλειά του προπονητή, ο οποίος δε σταματά να βγάζει συνεχώς άσσους από το μανίκη του, με μεγάλο πρωταγωνιστή αυτήν την φορά το δυάρι και πιτσιρικά της ομάδας Γιαννόπουλο.



Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου