ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 10η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Οι προβλέψεις έχουν γίνει η συνήθεια της εβδομάδας για τους φίλους του Blog και για ακόμα μία εβδομάδα είμαστε κοντά σας για να σας δώσουμε στίγμα από τα παιχνίδια πριν αυτά διεξαχθούν. SPORTSOFFICERS


Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας.


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Ο Παννεαπολικός δεν έχει κάνει την χρονιά που έδειχνε ότι μπορούσε. Κινείται σε μέτρια επίπεδα και το δύσκολο πρόγραμμα τον έχει αφήσει σχετικά πίσω. Η Καστέλλα από την άλλη πλευρά, έχει πετύχει τις νίκες που την έχουν ανεβάσει αρκετά στην βαθμολογία, αλλά την Κυριακή που μας πέρασε, πλήρωσε στο τελευταίο δευτερόλεπτο μία κακή ημέρα και έχασε από τον Σαρωνικό μέσα στα Καμίνια. Αυτήν την Πέμπτη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Το κίνητρο βρίσκεται κυρίως στους γηπεδούχους και η παίκτες της Καστέλλας, θα παλέψουν και πάλι να πάρουν αθόρυβα, το αποτέλεσμα που θέλουν. Θεωρώ ότι το θηρίο της Νίκαιας, ήρθε η ώρα του να ξυπνήσει.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ


Η Προοδευτική θα είναι ή του ύψους ή του βάθους. Την τελευταία εβδομάδα πήρε ένα αντρίκιο διπλό μέσα στην έδρα της Τερψιθέας και με νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο Πειραϊκό, αλλάζει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και για αυτήν και για όλες τις ομάδες. Ο Πειραϊκός από την άλλη πλευρά με το 9-0 που έχει μέχρι στιγμής, δεν τον νοιάζει τίποτα. ο δρόμος για την Ά Εσκανα είναι ανοιχτός και αν συνεχίσει σε εμφανίσεις υψηλού επιπέδου, αποτέλεσμα της ποιότητας των παικτών του, τότε στο τέλος της χρονιάς θα είναι μέσα στις ομάδες που θα χαμογελούν. Σε αυτήν την αναμέτρηση τώρα, θεωρώ ότι η ''Προο'' στην καλή της ημέρα, μπορεί να χτυπήσει όλες τις ομάδες, πόσο μάλλον αυτήν την Πέμπτη που θα έχει στο πλευρό της και τον κόσμο της. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάπου εδώ το πρώτο στραβοπάτημα των πρωτοπόρων και να αλλάξουν λίγο τα δεδομένα στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ  


Αν η Τερψιθέα θέλει να πιστεύει για κάτι καλό στο πρωτάθλημα, ήρθε η ώρα της να ξυπνήσει. Η Ελευθερία έχει και την ποιότητα και την ποσότητα όμως και μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, δίχως να πιάσει ψηλά στάνταρ. Αν λυθούν τα εσωτερικά θέματα των Γλυφαδιωτών, θεωρώ ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τους Δοροβίτσα και  Μαρκόπουλο, μπορούν να χτυπήσουν κάτω από τα καλάθια και έστω και οριακά, να πάρουν μια νίκη που θα τους φτιάξει την ψυχολογία. Ερωτηματικό αποτελεί για τους φιλοξενούμενους, το αν θα αγωνιστεί ο Θοδωρής Δέλλιος αυτήν την εβδομάδα. Πιστεύω ότι έστρωσαν τα πράγματα στην Τερψιθέα και ήρθε η ώρα για μαζεμένες νίκες.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ


Ο Σαρωνικός μετά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, πάει να κάνει την έκπληξη στα Μέγαρα και να δυναμώσει ακόμα πιο πολύ για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ΝΕΜ με τη σειρά της, δείχνει άτρωτη στην έδρα της και με παρόντα τον Δασκαλούδη, δύσκολα θα βρεθούν πολλές ομάδες που θα περάσουν από εκεί. θεωρώ ότι δε θα σπάσει το καλό σερί των παικτών της Μεγαρίδας και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση των νησιωτών.  

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ


Η Βουλιαγμένη παλεύει όλα τα ματς, αλλά κάτι πάντα φταίει, είτε στην αρχή του ματς, είτε στο φινάλε του και χάνει το ροζ φύλλο αγώνα. Η Νίκαια από την άλλη, βασιζόμενη στους έμπειρους αθλητές της, προσπαθεί με σταθερά βήματα και σχετικά αθόρυβα, να χωθεί στην πρώτη τριάδα που θα την οδηγήσει στην παραπάνω κατηγορία. Η Αναμέτρηση κρύβει παγίδες και για τις δύο ομάδες, καθώς η μαχητική ψυχή των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την παρουσία του Κυριακόπουλου, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για κάθε αντίπαλο. Η εμπειρία και η διάθεση των Νικαιωτών από την άλλη, είναι συνήθως αυτή που καθορίζει τα αποτελέσματα. Ίσως το διπλό να έρθει ως φυσιολογικό αποτέλεσμα, αν επιστρέψουν για τους φιλοξενούμενους, οι Σαρδέλης και Πετρόπουλος που έλειπαν από τον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Αρμενική.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 


Η Αρμενική επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 47 πόντους στο τελευταίο ματς, δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι παραπάνω, από μία ήττα με σχετική μικρή διαφορά. Αυτήν τη φορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους ενθουσιώδεις πιτσιρικάδες του Τζανή Σταυρακόπουλου, οι οποίοι έχουν για συμπαίκτη τον ποιοτικότατο σέντερ Μπουζιάνη, ο οποίος κάνει τη διαφορά. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αναμένεται να κερδίσουν θεωρητικά, αλλά επειδή πιστεύω πολύ στις εκπλήξεις σε αυτήν την κατηγορία και θεωρώντας ότι ο Αετός μπορεί να σώσει τη χρονιά, ίσως καταφέρει να κάνει την έκπληξη και να επιστρέψει στο κυνήγι της σωτηρίας.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ


Ματσάρα ξανά στο Σαλπέας και ο καλύτερος θα κάνει ήρεμα Χριστούγεννα, παρόλο που απομένει ακόμα μία αγωνιστική. Η κοιλιά για τον Φοίνικα πέρασε πριν λίγες εβδομάδες και επιστρέφοντας στις νίκες, επέστρεψε και στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η Ευρυάλη με 2 ήττες δεν ανησυχεί και πολύ για το μέλλον της, αλλά μία τρίτη ήττα ίσως δημιουργήσει αναστάτωση στο ποιοτικότατο ρόστερ του coach Κουρή. Οι μεν θέλουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει ψυχολογία και θέση στον πίνακα και οι δε, ένα μαξιλαράκι ασφαλείας πριν το επόμενο ντέρμπι με την Αρμενική μέσα στη Γλυφάδα. Καλοί αθλητές υπάρχουν, πάθος θα υπάρχει σίγουρα και ίσως ένα μικρό προβάδισμα να υπάρχει για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από την Ελευθερία πριν μία εβδομάδα

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον κύριο Πουτουλίδη που βρίσκεται στον πάγκο του Φοίνικα και είχε μία περιπέτεια με την υγεία του και να επιστρέψει το ταχύτερο  στη θέση του και δίπλα στους αθλητές του.

9 σχόλια:

  1. ΤΑ ίδια και τα ίδια πια μιλάς για παίχτες φιλαράκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 5η προβλεψη για ηττα του πειραικου...9/9 εχει κανει..καλα το πατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 26/26 να κάνει, μπορεί;
    Το ίδιο μας κάνει φίλε.
    Γερά να είναι τα παιδιά και του Πειραϊκού και από εκεί και πέρα ας κάνουν ότι είναι γραμμένο τους.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προοδευτικη με τους τραυματιες που εχει δεν εχει καμια ελπιδα ο πειραικος θα περασει αλωβητος και με διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε τα παιδια του πειραικου ας κανουν οτι θελουν,εσεις που το παιζετε ειδημονες κ προβλεπετε οτι να ναι ειναι το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να σε δούμε σήμερα! Την περασμένη έπιασες το διπλό του Σαρωνικού και μας κούφανες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή