ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 9η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Ακόμα μία Πέμπτη έφτασε και η Β Εσκανα έχει το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον για ακόμα μία φορά. Από τα 6 ματς που θα γίνουν αυτήν την Πέμπτη, τουλάχιστον τα 5 μπορούν να θεωρηθούν αμφίρροπα με την πρώτη ματιά. Γι αυτό πάμε να κάνουμε τις προβλέψεις μας για το καθέ ένα ξεχωριστά. SPORTSOFFICERS


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ

H Καστέλλα έχει αρπάξει φτιά τις τελευτείες αγωνιστικές και δε σταματά να κερδίζει τους αντιπάλους τους. Ο Σαρωνικός από την άλλη, έχει εμφανιστεί ως νεοφώτιστος και έχει πεισμώσει για να αποδείξει ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Η αναμέτρηση αυτή έχει δύο πρωταγωνιστές και πολλούς παίκτες κλειδιά. Παπαδόπουλος εναντίον Δαχρεντζή. Και ο πιο παθιασμένος θα κερδίσει. Ο άσσος μπορεί να είναι το φυσιολογικό αποτέλεσμα, υπάρχει όμως και αρκετή έκπληξη σε αυτό το ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ 

Ο Πειραϊκός είναι ένα τραίνο που δε σταματάει και αυτήν την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει ακόμα μία ποιοτική ομάδα. Το σύνολο του coach Κανδύλη, δεν έκανε το ξεκίνημα που περίμεναν αρκετοί στις αρχές. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση των παικτών της ομάδας της Νίκαιας, έπαιξαν τον ρόλο τους, για την έως τώρα πορεία της ομάδας. Θεωρώ ότι τα βαριά χαρτιά του Πειραϊκού μπορούν να πάρουν ακόμα μία νίκη και μέσα στην έδρα τους, αλλά από την άλλη πλευρά ο Παννεαπολικός παίζει από τα τελευταία του χαρτιά για να διεκδικήσει την άνοδο. Το ερώτημα είναι τώρα αν μπορεί. 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Η Τερψιθέα αγωνιστική με την αγωνιστική, δείχνει όλο και πιο βελτιωμένη. Το σύνολο της Γλυφάδας μετά από την επιστροφή των τραυματιών της, ανεβάζει συνέχεια ρυθμό και ψάχνει τις νίκες που θα την ξαναβάλουν στο κόλπο των ''πάνω'' θέσεων. Η Προοδευτική από την άλλη, είναι ομάδα με συνεχόμενες εναλλαγές στην απόδοση των παικτών της. Οι απουσίες των Συγλέτου και Δαλμυρά της έχουν στοιχίσει, αλλά αν η άνοδος αποτελεί τον στόχο των ''βυσσινί'', αυτό το ματς πρέπει να το καθαρίσουν. Υπό άλλες συνθήκες αυτή η αναμέτρηση θα ήταν ντέρμπι κορυφής. Όπως είναι τα πράγματα τώρα, παίζουν και οι δύο το μέλλον τους. Θα πάμε με την έδρα αυτή τη φορά, γιατί ίσως να έχει περισσότερα πράγματα να αποδείξει.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΕΥΡΥΑΛΗ

Το Μοσχάτο είναι εδώ και έχει πολύ μέλλον το πρωτάθλημα. Μετά την επιβλητική του νίκη μέσα στον Κορυδαλλό, θα μετρήσει τις δυνάμεις του απέναντι στην ισχυρή Ευρυάλη. Το σύνολο του coach Κουρή, έχοντας μόνο μία ήττα εώς τώρα, πατάει λίγο πιο σίγουρα στα πόδια του, αναμένοντας τις Πέμπτες που θα το επαναφέρουν στην Α΄Εσκανα. Ομάδες με παρόν και μέλλον, και τα ονόματα πολλά. Παυλιάς, Δέλλιος και Πέττας εναντίον Παρίσσου, Πετρακάκη, Σκουλούδη. Οι πιτσιρικάδες και από τις δύο ομάδες είναι αρκετοί για αυτό δεν αναφέρω τα ονόματά τους. Σκληρό παιχνίδι θα γίνει σίγουρα. Η Ευρυάλη είναι πιο στρωμένη ομάδα, αλλά αν οι Μοσχατιώτες θέλουν άνοδο, θα πρέπει να κερδίσουν, Πάω με τους γηπεδούχους σε αυτό το ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η Μεγαρίδα στην έδρα της αλλάζει πρόσωπο και δυναμική. Μας το έχει αποδείξει αρκετές φορές εως τώρα και δε μπορούμε να αλλάξουμε στάση απέναντί της. Ιδίως όταν και το βαρύ χαρτί της συμμετέχει στην αποστολή της ομάδας, ο Ανδρέας Δασκαλούδης, τότε η Μεγαρίδα θυμίζει την ομάδα που συμμετείχε στην Α΄Εσκανα. Η Βουλιαγμενη από την άλλη πλευρά δεν αφήνει πόντο να μπει χωρίς ιδρώτα. Παλεύει όλα τα παιχνίδια, έχει έναν μεγάλο ηγέτη τον Κυριακόπουλο και με τον ενθουσιασμό των νέων, παλεύει να σώσει την κατηγορία. Θεωρώ πως η δύναμη που δίνει η έδρα στους γηπεδούχους, θα παίξει ξανά το ρόλο της.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ

Ακόμα μία αναμέτρηση φωτιά. Η Νίκαια μετά την ήττα από τον Φοίνικα, ψάχνει να βρει τη νίκη που θα την ξαναφέρει σε τροχιά πεντάδας. Η Αρμενική αφού είδε τον Μακρινό να ''ανεβάζει'' το ποιοτικό της σύνολο και να επιστρέφει στις νίκες απέναντι στη Μεγαρίδα, αυτήν την Πέμπτη θα ψάξει το διπλό μέσα στη Νίκαια το οποίο θα της επιτρέψει να καλοκάτσει στην πρώτη τριάδα. Οι γηπεδούχοι έχουν τα κρυφά χαρτιά τους, με αθλητές γεμάτους εμπειρία. Οι φιλοξενούμενοι το σύνολο και τον Μάρκο Μακρινό που αποτελεί το βαρόμετρο. Δύσκολες οι προβλέψεις για ακόμα μια φορά, ίσως ή ιδιόμορφη έδρα των γηπεδούχων, δώσει και σε αυτό το ματς τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Δεν είναι το εύκολο παιχνίδι που κάποιοι μπορεί να βλέπουν. Ο Αετός μπορεί να μείνει στην κατηγορία και όσοι τον αντιμετωπίζουν το καταλαβαίνουν. Νιάτα και εμπειρία συνδυάζονται στην Καλλιθέα και μόλις δέσει ''το γλυκό'', θα δούμε άλλη ομάδα. Ο Φοίνικας έρχεται στην Καλλιθέα με σκοπό να πάρει το διπλό που θα του επιτρέψει να ξαναμιλά για άνοδο. Ο Μπουζίανης για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να δείξει την ποιότητά του απέναντι σε έναν πολύ καλό ψηλό και οι υπόλοιποι νεαροί του Αετού, ότι μπορούν να τα βάλουν με την εμπειρία των υπόλοιπων καλών παικτών του Φοίνικα. Πιστεύω πολύ στην έκπληξη σε αυτό το ματς, αλλά ο Φοίνικας είναι ομάδα για ''πάνω''. 

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

6 σχόλια:

  1. θα ηθελα να μας εξηγησεις με ποια λογικη κανεις τις προτασεις σου. Δηλαδή τις κάνεις σαν να πόνταρες στο στοιχημα και ψαχνεις καλή απόδοση? η με βάση την απόδοση των ομάδων ποια βλεπεεις πιο πιθανό να νικήσει? Γιατί ασ πουμέ πως βλεπεις διπλό στο Καστέλλα Σαρωνικός? η άσσο στο Ελευθερια Ευρυάλη? Με βασή τη δυναμική των ομάδων θεωρώ ότι και τα δύο σημεία είναι ανάποδα. Η Καστέλλα και η Ευρυάλη έχουν πολύ περισσότερες επιλογές και καλύτερο ΄συνολο από τους αντιπάλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχικά σε παρακαλώ να γράφεις έστω ένα ψευδώνυμο μετά το όποιο σχόλιό σου.
    Στη συνέχεια είναι προβλέψεις και μιλάμε για μπάσκετ. Αν ήταν όπως το σκέφτεσαι εσύ, δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει ο αδύναμος. Πάντα το φαβορί θα κέρδιζε ή δε θα κατέβαινε καθόλου το αουτσάιντερ.
    LegenD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ κ εγώ με τον πρώτο, πως οι προβλέψεις έχουν μια δόση στοιχηματικής λογικής.
    Όμως και πάλι, δεν είναι κακό.
    Χαβαλές γίνεται και τίποτα παραπάνω.
    Δεν πιστεύω ότι ούτε σκοποί εξυπηρετούνται ούτε τίποτα και εξάλλου δεν κερδίζει ή χάνει μια ομάδα από τις προβλέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οπως καταλαβαινεις για να διαβαζω αυτο το blog προγανως και γω ασχολουμε με το Μπασκετ. Με τοπικες κατηγοριες πάνω από 25 χρόνια. Είδα την προηγουμενη βδομαδα Τερψιθεα-Σαρωνικός και μετά Βουλιαγμένη-Καστέλλα. Ε σε καμία επρίπτωση δε συμφωνώ οτι ο Σαρωνικός μπορεί να κάνει διπλό στην Καστέλλα. Προβλεψή σου βέβαια και θα δούμε αν θα δικαιωθείς. Η Ευρυάλη έχει μεγαλύτερο βάθος και ποιοτικότερους παίχτες γιαυτό νομίζω ότι θα κερδίσει. Αλλά και πάλι σεβαστό να βλέπεις το αντίθετο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως το βλέπεις γιαυτό ρώτησα! ΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή