ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά. (9η αγωνιστική)

Οι SPORTSOFFICERS έρχονται για ακόμα μία εβδομάδα και φέρνουν μαζί τους την καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας για την Β΄Εσκανα. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και οι καλύτεροι είναι κοντά μας.

Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:


Αντώνης Δαχρεντζής (Σαρωνικός)

Είναι ο εγκέφαλος του Σαρωνικού, ο μόνιμος πρωταγωνιστής του αλλά και ο αθλητής που πέτυχε ακόμα μία τριαντάρα, 32 για την ακρίβεια με 6 εύστοχα τρίποντα και παρόλο που στο συγκεκριμένο ματς τη νίκη την πήρε το τρίποντο του Κατσά σε νεκρό χρόνο, η απόδοση του άσσου των νησιωτών, δεν γίνεται να παραμεριστεί. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει μπασκετικά στο νησί και το πάθος αυτού και των συμπαικτών του, είναι ικανό να κρατήσουν τους Αιγινιώτες στην κατηγορία.

Θέση 2

Κώστας Δαλμυράς (Προοδευτική)

Πότε σαν άσσος πότε σαν δυάρι, είναι ο κινητήριος μοχλός της Προοδευτικής και ότι ποιοτικότερο υπάρχει στην ομάδα του Κορυδαλλού ανεβάζοντας με την απόδοση και τον χαρακτήρα του και τους υπόλοιπους ποιοτικότατους συμπαίκτες του. Μέσα στην Τερψιθέα έκανε τα πάντα. Σκόραρε, πάσαρε, πήρε ριμπάουντ, έκλεψε μπάλες και ήταν αυτός που έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στη νίκη της ομάδας του.

Θέση 3

Διονύσης Πέττας (Ελευθερία Μοσχάτου)

Η παλιοσειρά και ταυτόχρονα σημαία της Ελευθερίας, έχει φάει τις κατηγορίες με το κουτάλι και ξέρει πως να δίνει τις νίκες στην ομάδα του. Για ακόμα μία φορά, βοήθησε το παιχνίδι των συμπαικτών του, αποτέλεσε το σημείο αναφοράς για τους μπλε σε επίθεση και άμυνα, καθώς και μόνο η εμπειρία του αρκεί και ήταν ξανά η αιχμή του δόρατος για τους Μοσχατιώτες, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, την Ευρυάλη.

Θέση 4

Αντρέας Δασκαλούδης (ΝΕΜ)


Με τον Αντρέα στη σύνθεσή της η ΝΕΜ μετράει περισσότερες νίκες παρά ήττες. Ένας εκ των ποιοτικότερων αθλητών της κατηγορίας καταφέρνει με την παρουσία του και γεμίζει τα καλάθια, συνδυάζοντας προσωπικές, εξαιρετικές εμφανίσεις με νίκες για τους Μεγαρείς. Στο παιχνίδι απέναντι στη Βουλιαγμένη, δεν μπορούσε να σταματήσει πουθενά, πέτυχε 16 πόντους και έκανε ακόμα μία ''γεμάτη'' εμφάνιση.

Θέση 5



Μινάς Κόικας (Φοίνικας Πειραιά)

Τασσάρι αν τον πει κανείς είναι λίγο και πεντάρι πολύ. Ο ον λόγω αθλητής έχει περάσει από πολλές ομάδες της Εσκανα και όλες έχουν να αναφέρονται σε έναν άψογο χαρακτήρα ο οποίος γνωρίζει πολύ μπάσκετ και βοηθά στο να τελειοποιηθεί το κλίμα της ομάδας του. Πέρυσι παραλίγο να σώσει τον Ρέντη σχεδόν μόνος του. Φέτος είναι ουσιαστικός σε κάθε εμφάνιση του και βοηθά κάθε εβδομάδα τον Φοίνικα ώστε να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας. Προχθές έκανε όλες τις δουλειές σε επίθσεη και άμυνα και με 13 πόντους ξεχώρισε περισσότερο από όλους.

Coach της αγωνιστικής

Γεώργιος Παντελάκης (Προοδευτική)

Ότι έλεγε ο coach Παντελάκης γινόταν στο κλειστό της Τερψιθέας από τους παίκτες της Προοδευτικής. Ανοιχτά έλεγε, ανοιχτά έπαιζαν και έμπαινε καλάθι. Μια κίνηση έδειχνε, η κίνηση γινόταν. Φώναζε για την άμυνα πως να παίξει, η μπάλα θα ερχόταν στα χέρια των παικτών του. Μεγάλη νίκη για τους ''βυσσινί''  και ο προπονητής τους έπαιξε σημαντικότατο ρόλο, στην έδρα της ανεβασμένης τον τελευταίο καιρό Τερψιθέας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου