ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Καλά Χριστούγεννα στη Γλυφάδα

Το ντέρμπι που περίμεναν πολλοί για τη Δεύτερη θέση, πραγματοποιήθηκε τελικά το Σάββατο 20/12 στο επιδιορθωμένο Σαλπέας, με την Ευρυάλη Γλυφάδας να παίρνει μία μεγάλη νίκη και να ρεφάρει το στραπάτσο της προηγούμενης Πέμπτης, μέσα στην έδρα της από την Αρμενική. SPORTSOFFICERS

Αναλυτικά οι σκορερς.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. –ΕΥΡΥΑΛΗ 59-64 (27-33)
Διαιτητές : Φασόλης , Αντωνιάδης
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. (Μανιάτης Φακίρης):  Ρουμάνι 2, Καρατζής 2 , Καραντανάς 3(1) , Αγγελόπουλος , Δεβεζόγλου 18(2) , Ρέππας 6, Κόγκας 3, Κόϊκας 11 , Δαουτάκος 4, Δανασής 10(2)
ΕΥΡΥΑΛΗ (Κουρής , Αντωνοπούλου):  Μήτσου 3(1), Παρίσος 13(1) , Σκουλούδης 4, Σκόρδος 2, Κακκαβάς 10(2) , Πετρακάκης 8 , Κελέσης 4, Παπαδάτος , Δαγτζής 20(2) 

Η ομάδα της Γλυφάδας ξεκίνησε δυνατά το ντέρμπι στο Σαλπέας και προηγήθηκε από νωρίς με μια μικρή διαφορά των 6-8 πόντων.Οι παίχτες του Φοίνικα ανέκαμψαν στο 2ο δεκάλεπτο κ μείωσαν την διαφορά στον πόντο όμως κάποια λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι έφεραν τη λήξη του ημιχρόνου στο 27-33. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του coach Κουρή να ηγείται του παιχνιδιού, αλλά με την διαφορά να κυμαίνεται πάντα σε μονοψήφια επίπεδα κ να φτάνει κάποιες φορές ως κ τον πόντο. Για γερά νεύρα το τελευταίο λεπτό με την διαφορά να πέφτει στο καλάθι με τρίποντο του Καραντανά από την γωνία 40' πριν την λήξη. Άμεση όμως απάντηση της ομάδας της Ευρυάλης που απαντάει επίσης με τρίποντο με αποτέλεσμα να τελειώνει σε αυτό το σημείο το ματς.
Ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους ο Δεβετζόγλου και ο Κόϊκας ενώ για τους μεγάλους νικητές ο Δαγτζής και ο Παρίσσος


2 σχόλια:

  1. Καλημερα δεν ξερω ποιος σας ενημερωνει για το παιχνιδια γενικα αλλα πεφτετε πολυ εξω απο την πραγματικη εικονα.Για το χθεσινο παιχνιδι ο πραταγωνιστης ηταν μονο ενας,ο Φασολης!!!Αυτος ο επικυνδινος διαιτητης αρχισε και παλι να σφυριζει στην ΕΣΚΑΝΑ να προκαλει και να ειρωνευεται τους παιχτες!!!Ως ποτε θα γινεται αυτο???
    Ποτε θα παρουν μετρα για αυτους τους ανθρωπους στην ΕΣΚΑΝΑ που οταν φορανε την γκρι φανελα νομιζουν οτι ειναι το λιγοτερο οι κυριαρχοι του συμπαντος!!!
    Ποιοι ειναι αυτοι που κρινουν αυτους και τους αφηνουν και σφυρανε???
    Με το τροπο τους προκαλουνε και θα χαλασουν την ζωη καποιου παιδιου η παραγοντα,θα φανε τιποτα κλωτσιες και μετα θα τρεχουν να μυνησουν αυτους αυφου πια θα εχουν βγαλει την γκρι στολη του σουπερμαν και θα εχουν καταλαβει οτι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ του σεβομαστε για αυτο που κανουν και ΔΕΝ τους φοβομαστε!!!!
    Καλες γιορτες σε ολους και οταν γραφετε για ενα ματς να εχετε καλυτερη πηροφοριση και μην γραφετε με βαση τους ποντους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αρχή γράφε με όνομα ή έστω με ένα ψευδώνυμο.
    Στη συνέχεια δεν κάναμε κάποια ανάλυση με βάση τους πόντους, ήμασταν παρόντες.
    Δεν κάναμε καμία αναφορά σε διαιτητές αν είδες, παρά γράψαμε πως πήγε το ματς. Στη συνέχεια συμφωνώ ότι οι διαιτητές έκαναν λάθη, αλλά κατ εμέ δεν νομίζω ότι έκριναν το αποτέλεσμα καθως αδικήθηκαν σε κάποιες στιγμές και οι δύο πλευρές.
    Μην υπερβάλλουμε και μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Από εκεί και έπειτα, είναι δικαίωμά σου να γράψεις τη δική σου εικόνα από το ματς, την οποία και σεβόμαστε...
    Καλές γιορτές και σε εσένα και σε όλους.

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή