ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την 14η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Ακόμα μία Πέμπτη φτάνει και οι καλύτεροι της Εσκανα, είναι εδώ για να σας δώσουν τις προβλέψεις τους για την 14η αγωνιστική της Β΄Εσκανα. Σπουδαίες αναμετρήσεις για ακόμα μία φορά και ας μην χάνουμε χρόνο, πάμε κατευθείαν στις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS.


Πάμε να τις δούμε.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Μετά την δύσκολη επικράτηση όπως αποδείχθηκε  την προηγούμενη Πέμπτη επί της Αρμενικής, η Ελευθερία Μοσχάτου θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που θα την κρατήσουν κοντά στη πρώτη τριάδα. Η Καστέλα που δεν έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πειραικό (λόγω σπασμένου στεφανιού) θέλει να διατηρηθεί μακριά απο την ζώνη του υποβιβασμού συνεχίζοντας να παίρνει μεγάλες νίκες, όπως αυτή μέσα στο <φοίνικα.Οι φιλοξενούμενοι βασιζόμενοι στην σκληρή τους άμυνα και στους Λέσι  και Ρήγο  θα προσπαθήσουν για το διπλό απέναντι σε μια Ελευθερία που δύσκολα χάνει στην έδρα της , πόσο μάλλον τώρα που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση οι Πέττας , Παυλιάς και ο ελπιδοφόρος Ζαρκαδούλας.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 


Δύσκολη έξοδος για τον Πειραικό που δυστυχώς γι αυτόν το παιχνίδι του για την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε και δεν μπόρεσε να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα , παρότι διαθέτει έμπειρους παίχτες όπως Πρινέας , Χερκελεντζής και Κατσούρης. Κάποια στιγμή  όμως, ήταν φυσιολογικό, θα έκανε το πρώτο του στραβοπάτημα αν και αυτό ήρθε από την Τερψιθέα,η οποία εκείνη την περίοδο ήταν εκτός φόρμας αλλά τελικά εξέπληξε τους πάντες. Τα Μέγαρα στη συνέχεια, είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες στην ΕΣΚΑΝΑ και μια δεύτερη συνεχόμενη ήττα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα. Η ΝΕΜ είναι μία κλασσική ομάδα έδρας, που  μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε , και πόσο μάλλον όταν έχει στις τάξεις της, τους  Δασκαλούδη , Αβραμίδη οι οποίοι κάνουν τρομερά  πράγματα, αναγκάζοντας τους ανθρώπους της ομάδας τους, να κρυφοκοιτάζουν μέχρι και τριάδα.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1



Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΤΕΡΨΙΘΕΑ 


Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απο την Προοδευτική η ΕΑ ΝΙΚΑΙΑ δεν έχει περιθώριο για άλλη ήττα στην έδρα της αν θέλει να διατηρήση επαφή με την πρώτη τριάδα. Από την άλλη μεριά, η Τερψιθέα είναι μια ομάδα ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Προέρχεται κι αυτή από ήττα μέσα στα Μέγαρα η οποία όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός προγράμματος, αλλά σίγουρα μπορεί να προσδώσει κίνητρο στους παίκτες τους..Τζίμης, Μαρκόπουλος και Βαρβατάκος  ξεχωρίζουν από τους φιλοξενούμενους, που συνεχίζουν να έχουν ελπίδες για κάτι παραπάνω φέτος, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τα καταφέρουν κόντρα στην ισχυρή περιφέρεια της Νίκαιας όπου με Αρμανίδη , Ντώνη και Σαρδέλη ίσως καταφέρουν και βάλουν τη μπάλα στο πλεκτώ των δύσκολων στεφανιών του Σελεπίτσαρη.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική για τον Αετό  κόντρα στο Παννεαπολικό που του επιτρέπει να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στην κατηγορία και με σκληρή δουλειά ίσως κοντοζυγώνει η ώρα της εκδίκησης, από τις ομάδες που την υποτίμησαν στον πρώτο γύρο. Η Προοδευτική μετά το διπλό στην Νίκαια πλησίασε κι άλλο την πρώτη τριάδα και τα όνειρα είναι ελεύθερα για όλους στον ΚΟΡΥΔΑΛΛΌ. Με έναν εκπληκτικό μαέστρο όπως ο Δαλμυράς και έναν πολύ καλό Φουντή, οι ''βυσσινοί'' συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οδηγώντας την ομάδα εκ του ασφαλούς και κόντρα στους Μπουζιάνη και Ευσταθίου νομίζουμε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα..


ΠΡΟΓΝΩΣΗ  2


ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ


Πάτησε κορυφή η Ευρυάλη έστω και με παιχνίδι περισσότερο μετά τη νίκη της επί του Σαρωνικού και έχοντας ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία δεν θέλει μόνο την άνοδο αλλά και την πρωτιά. Ο Παννεαπολικός μετά την ήττα από τον Αετό έχει βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση και το χειρότερο είναι ότι δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Παρότι το υλικό του είναι ικανό για να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο θα πρέπει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού από δώ και πέρα για να αποφύγει το μοιραίο, καθώς όλες οι ομάδες που κινδυνεύουν, αγωνίζονται στο όριο και παίρνουν πολλά ματς εκτός προγράμματος.Με Σκουλούδη μέσα στο καλάθι και   Κακκαβά , Παρίσο  στην περιφέρεια να κάνουν την διαφορά, ο coach Κουρής κοιμάται πιο ήσυχος και στο συγκεκριμένο ματς προβλέπεται εύκολη επικράτηση της Ευρυάλης απέναντι σε έναν Παννεαπολικό που έχει μόνο τον Συρόγλου να προσπαθεί προς το παρόν, δείχνοντας ότι ο coach Κανδύλης δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη χημεία για να δέσουν όλα τα συστατικά της ομάδας του.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ  1


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ.- ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ.


Συνέχεια στις νίκες που συνοδεύονται κι από πολύ καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Φοίνικας που μετά την πρόσληψη Δρουμπούκη δείχνει να βρίσκει το δρόμο που θα τον οδηγήσει στην άνοδο. Σκληρή άμυνα πολύ τρέξιμο και με επιθετικές αιχμές Δεβετζόγλου , Κόγκα , Ρέππα, θα προσπαθήσει να καταβάλει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Σαρωνικού που βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά παλεύει όλα του τα παιχνίδια και με μπροστάρηδες τους Δαχρετζή ,Μπήτρο  ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τον βάλει πάλι στο παιχνίδι της σωτηρίας με αξιώσεις. Σίγουρα θα δούμε ένα πολύ σκληρό ματς, σίγουρα θα δούμε δύο ομάδες που ''γεμίζουν'' τη συγκεκριμένη έννοια και αναμένεται ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, όπου λογικά έστω και δύσκολα οι ''μπλε'' του Πειραιά, θα πάρουν αυτό που θέλουν.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ  2



ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Στις λεπτομέρειες  δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει ένα μεγάλο διπλό κόντρα στην Ελευθερία την προηγούμενη αγωνιστική η Αρμενική. Απέναντι στην Βουλιαγμένη αυτή την εβδομάδα, θέλει να επανέλθει στις νίκες με όπλο όπως πάντα την πολύ καλή άμυνα και τους Μουλά , Μακρινό οι οποίοι τραβούν τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Εσκανα με τις φετινές τους εμφανίσεις.. Η Βουλιαγμένη στη συνέχεια, δείχνει αρκετά αδύναμη εκτός έδρας και αν και παλεύει όλα της τα παιχνίδια δεν έχει βρει ακόμα τις νίκες που θα τις επιτρέψουν να βρεθεί εκτός ζώνης του υποβιβασμού. Στην έδρα της Αρμενικής θα έχει πολύ δύσκολο έργο και θα περιμένει να κάνει μεγάλο παιχνίδι ο Κυριακόπουλος, και ίσως και αυτό από μόνο του, να μην είναι αρκετό για να δώσει στους ''νότιους'' τη χαρά της νίκης. Λογικά η πολύ καλή άμυνα των Αρμένιων σε συνδυασμό με την εμπειρία που έχουν οι αθλητές τους, θα κάνει το επιθετικό κομμάτι των φιλοξενούμενων ακόμα πιο δύσκολο και ακόμα και αν το ματς οδηγηθεί σε ντέρμπι,το ματς θα γύρει προς την πλευρά των πρώτων.



ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου