ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Ελπίζει στην 2η θέση η Υπεροχή Εξαρχείων (Δ4 ΕΣΚΑ)


Στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγ.του 4ου ομίλου της Δ΄ ΕΣΚΑ η Υπεροχή Εξαρχείων ''λυγίσε'' στην παράταση τους Νέους Βύρωνος διατηρώντας έτσι τις ελπίδες της για την κατάληψη της 2ης θέσης αν και μειονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας αφού δεν κατάφερε να καλύψει την διαφορά των 10 πόντων του πρώτου γύρου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα 

Το 1ο δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους Νέους Βύρωνος αφού κατάφεραν με την άμυνα ζώνης να μπλοκάρουν τους παίκτες της Υπεροχής με αποτέλεσμα για 6 λεπτά να έχουν πάρει μια διαφορά 11 πόντων (0-11). Η ομάδα των Εξαρχείων όμως κατάφερε να αφυπνιστεί με τις κατάλληλες αλλαγές παικτών, να αποκτήσει ρυθμό και να βρει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι ροκανίζοντας έτσι τη διαφορά στους 7 (12-19). 
Ίδια εικόνα είχαμε και στο 2ο δεκάλεπτο όπου η Υπεροχή συνέχιζε να μειώνει τη διαφορά με σουτ κυρίως από τα 6.75 και με τους Νέους Βύρωνος να μην μπορούν να αντιδράσουν και η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης να είναι εμφανής για την ομάδα του Βύρωνα. Έτσι η ομάδα των Εξαρχείων έφυγε στα αποδυτήρια με ένα μικρό προβάδισμα (33-32).
Το σκηνικό άλλαξε στο 3ο δεκάλεπτο όπου οι Νέοι μπήκαν παθιασμένοι και εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών της Υπεροχής κατάφεραν να προηγηθούν με 42-45.
Στο 4ο δεκάλεπτο όμως η ομάδα του Βύρωνα ''αυτοκτόνησε'' μιας και με δικά της λάθη έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα των Εξαρχείων να στείλει το ματς στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι είχαν πιο πολλές δυνάμεις, κάτι που έλειπε από τους αθλητές του Βύρωνα με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά η νίκη. Μεγάλος πρωταγωνιστής από πλευράς νικητών ήταν ο Καραγιαννίδης με 26 ενώ σε διψήφιο πόντωντον ακολούθησε ο Λιάσκος με 11 ενώ από πλευράς ηττημένων Γκιουβετίδης, Καραγιάννης και Βάσσος πάλευαν στην επίθεση.

Αναλυτικά οι σκόρερς:

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ - ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ  72-63(56-56)

Διαιτητές: Γκάνης, Μελισσαρής

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ (Δανιήλ, Παρλαβάτζας): Μικέλης 8, Τούτσης 8(2), Καραγιαννίδης 26(4), Ντιμπέρτ 2, Ξανθόπουλος 2, Ντόκο 2, Παναγιωτόπουλος 1, Αμπαζάϊ, Λιάσκος 11(1), Τσομπάνης 8, Γκοντουϊν 2, Μαζαράκης 2

ΝΕΟΙ ΒΥΡΩΝΟΣ (Φελεκίδης, Αντωνοπούλου): Ακαρέπης, Καλιάκης 4, Παππάς 3(1), Καλομοίρης, Τσαούσης, Ξενάκης 3, Καραγιάννης 17, Βάσσος 12(1), Κοκορώσκος 7, Πέτσος 2, Γκιουβετίδης 15(1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου