ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Το ματς της χρονιάς στην Ά Εσκα.

Η Α Εσκα είναι ένα πρωτάθλημα με τεράστιο ενδιαφέρον και αγωνιστική με την αγωνιστική τα πράγματα σοβαρεύουν. Αυτή την εβδομάδα τα βλέμματα συγκεντρώνει το ντέρμπι της κορυφής μεταξύ Τρίτωνα και Απόλλωνα με τις προβλέψεις να είναι στο όριο και τον νικητή να αποκτά μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια, ιδίως σε περίπτωση που είναι ξανά ο Τρίτωνας. Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων, για να αγγίξουν την κορυφή θα πρέπει να ξεπεράσουν τη διαφορά του πρώτου ματς, το οποίο είχε λήξει 66-73.  Μάχη προσωπικοτήτων λοιπόν, με την μία πλευρά να βασίζεται στους Γκαβανόπουλο, Ανδρεόπουλο και Κορακίτη, ενώ η έτερη του Απόλλωνα με τους Αθανασάκη, Πάντσιο και Τσελεμπή, μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να πιάσει τον ιστορικό Τρίτωνα στην κορυφή. SPORTSOFFICERS

Στα υπόλοιπα ματς αυτής της Δευτέρας θα συναντήσουμε ακόμα μία αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον, μεταξύ του τέταρτου Χαλανδρίου, το οποίο απογοήτευσε πριν μια βδομάδα μέσα στην έδρα του απέναντι στο Γαλάτσι και της πέμπτης Αναγέννησης, η οποία με έναν εξαιρετικό Αναστασόπουλο λύγισε τον Άρη πριν από μία εβδομάδα μέσα στα Πετράλωνα. Συνεχίζοντας, ο Άρης του coach Αρβανίτη, αναμένεται να έχει εύκολο βράδυ απέναντι στον τελευταίο Ευνικό και ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μπορεί να αποκτήσει και απόσταση ασφαλείας από την τέταρτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. 

Από εκεί και πιο κάτω, θα συναντήσουμε τις μάχες των ισόβαθμων. Το Ζωγράφου που προέρχεται από μία ψυχωμένη νίκη με έναν πόντο διαφορά απέναντι στην ΦΕΑ,  θα αντιμετωπίσει τα Μελίσσια που διέλυσαν εκτός έδρας τον Ευνικό. Στο άλλο ζευγάρι, οι Αγίοι Ανάργυροι μετά το τεράστιο διπλό που πέτυχαν μέσα στην Ηλιούπολη, θα πάνε  στη Νέα Ιωνία για να διευρύνουν το σερί τους, αν και η τοπική ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα της από τον Απόλλωνα, ψάχνει τη νίκη που θα της ξαναανεβάσει την ψυχολογία και τη βαθμολογική της θέση.

Στην ουρά θα δούμε την Ηλιούπολη να έχει ακόμα μία ευκαιρία για να της επιτραπεί να σώσει τη χρονιά, απέναντι στη σκληροτράχηλη ΦΕΑ, η οποία και αυτή έχασε στο νήμα την προηγούμενη Δευτέρα και με μία νίκη μέσα στην Ηλιούπολη, ίσως να μπορεί να κρυφοκοιτάζει λίγο πιο ψηλά. Τελειώνοντας, το προτελευταίο Μαρκόπουλο, θα φιλοξενηθεί από το Γαλάτσι το οποίο δεν πήρε απλά ένα διπλό μέσα στο Χαλάνδρι, αλλά έκανε και μία πολύ καλή εμφάνιση, ικανή να γεμίσει με αισιοδοξία τους ανθρώπους του, καθώς με έναν καλό δεύτερο γύρο, όλα μπορούν να συμβούν στο φινάλε.


Αναλυτικότερα η αγωνιστική


14η Αγωνιστική
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκόρ
26/01/1521:45Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ0- 0
26/01/1521:30ΖΩΦΡΙΑΣΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ0- 0
26/01/1521:00ΖΩΓΡΑΦΟΥΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ0- 0
26/01/1521:15ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Α_ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.0- 0
26/01/1521:30Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ.ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ0- 0
26/01/1521:15ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΗΣ.ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ0- 0
26/01/1519:45ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ0- 0


Οι προβλέψεις μας

ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ  1
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  2
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ  1
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ - ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.   1
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ - ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ  1
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ - ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  1
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ  1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου