ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 18ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Αμετάβλητη μπορεί να έμεινε η κορυφή της Ά Εσκανα, τεράστιο ενδιαφέρον όμως υπάρχει στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, όπως επίσης και για την τελική κατάταξη των υπολοίπων, θεωρητικά αδιάφορων ομάδων. Οι SPORTSOFFICERS μπορεί να έμειναν για λίγο μακριά από την επιλογή των πέντε καλύτερων, μετά από απαίτησή σας όμως είναι και πάλι εδώ και δίνουν τη δική τους εκδοχή.



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Γιώργος Σίνος (AE Καλλιθέας)


Πολλά χρόνια μπάσκετ κουβαλά στην πλάτη του, το ασσόδυο της ΑΕ Καλλιθέας, Μεγάλα σουτ όταν η μπάλα έκαιγε, καλή οργάνωση της ομάδας του, σωστή αυξομείωση του ρυθμού και ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης της νίκης της Καλλιθέας μέσα στην Αργυρούπολη, είναι δικό του. Όλη τη χρονιά εξάλλου μαζί με τον έτερο Διόσκουρο Βαγγέλη Μαραγκόπουλο, δε σταματάνε να πρωταγωνιστούν κάθε εβδομάδα.

Θέση 2

Λαέρτης Λοϊζίδης (Ερμής Πειραιά)

Από τις πιο ποιοτικές λύσεις που έχει στα χέρια του ο Κώστας Σορώτος, ακούει στο όνομα Λαέρτης Λοϊζίδης. 18 πόντοι με 3 τρίποντα και τρομερή δουλειά σαν βοηθός του Παύλου Ξυδά στο κατέβασμα της μπάλας καθώς επίσης και ατελείωτα τρεξίματα. MVP της φετινής χρονιάς του Ερμή και κορυφαίος για την ομάδα του και για αυτήν την εβδομάδα.

Θέση 3

Αλέξανδρος Μοδάκης (ΑΛΦ Αλίμου)

Όταν τα σίγουρα χαρτιά του Αλίμου κολλάνε, ο Μοδάκης παίρνει το όπλο του και βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Όπου ο Άλιμος έχει γράψει νίκη, ο έμπειρος guard δήλωνε παρόν. Αυτό ακριβώς έκανε και αυτήν την εβδομάδα και με 21 πόντους εκ των οποίων οι 6 με εύστοχα τρίποντα, ήταν η κινητήρια δύναμη της ομάδας του και ότι καλύτερο για αυτήν την εβδομάδα στην θέση τρία, για το σύνολο της κατηγορίας.

Θέση 4

Σταύρος Βαρυπάτης  (Μίλωνας)

Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από πάνω του και αν κάποιος θα μπορούσε να του επισυνάψει κάποια βραδυπορία στα τρεξίματα του, τότε οι ορθές θέσεις του στην άμυνα και οι επιλογές του στην επίθεση, μπορούν να κλείσουν όλα τα στόματα. Ξεχώρισε σαν ένα από τα λίγα καθαρά τεσσάρια της κατηγορίας και για αυτήν την εβδομάδα τον βάζουμε μέσα στην καλύτερη πεντάδα.

Θέση 5

Κώστας Βαρδαβάς (Πρωτέας Βούλας)

Ίσως όχι το καλύτερο του παιχνίδι και ίσως όχι ο πιο παραγωγικός ψηλός, αφού ο Παντελής Παπαϊωσήφ, ακόμα πρέπει να σκοράρει. Σίγουρα όμως είναι ένας εκ των κορυφαίων αθλητών στη θέση πέντε της Εσκανα και με καλάθια που έδιναν ανάσες στην ομάδα του, απέναντι στη μέχρι εχθές τρίτη δύναμη της κατηγορίας, μπορούμε να τον συνυπολογίσουμε στους καλύτερους πέντε της εβδομάδας.

Προπονητής

Γιώργος Σίμος (ΑΕ Καλλιθέας)

Άγνωστος μεταξύ αγνώστων ο Γιώργος Σίνος στην Καλλιθέα, τίποτα όμως δεν μπόρεσε να τον εμποδίσει, ώστε να ξεκινήσει με το δεξί στο προπονητικό του ταξίδι στη νέα του ομάδα. Νίκη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τεράστια για την ΑΕ Καλλιθέας, αφού ''καβάλησε'' στη βαθμολογία τον ΑΟΝΑ και σε μία πενταπλή ισοβαθμία βρίσκεται στην 8η θέση πλέον και έχει ελπίδες και για ψηλότερα, καθώς την άλλη εβδομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με το μαχητικό μεν, σχετικά σωσμένο δε ΠΕΡΑ, μέσα στο κλειστό επί της οδού Ιφιγένειας. Με το δεξί λοιπόν ο Γιώργος Σίμος στη νέα του καρέκλα και απευθείας ανάμεσα στους καλύτερους για την εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου