ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 19ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Της έκπληξης έγινε εχθές στην Ά Εσκανα και το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι υψηλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εφτά ομάδες παλεύουν να σωθούν προς το παρόν, με άγνωστη τη συνέχεια και για τους πιο πάνω. Δύο ομάδες παλεύουν για την άνοδο και αντίστοιχος χαμός γίνεται για το πλασάρισμα από εκεί και κάτω. Αυτήν την εβδομάδα κάποιοι παίκτες ξεχώρισαν και εμείς και πάλι είμαστε εδώ για να τους καταγράψουμε. SPORTSOFFICERS

Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας:


Θέση 1

Παύλος Ξυδάς (Ερμής Πειραιά)

Το μηχανάκι που έχει στα χέρια του ο Κώστας Σωρότος, δε σταματά να τρέχει, να τροφοδοτεί τους συμπαίκτες του και να κάνει πολύ καλή δουλειά απέναντι στους αντίπαλους play maker. Αυτή την εβδομάδα εκμεταλλεύτηκε τα προηγούμενα ταλέντα του και σε συνδυασμό με τα αρκετά εύστοχα σουτ, αλλά και μπασίματα τα οποία εκτέλεσε, κατάφερε και ξεχώρισε στη θέση του άσσου για τη 19η αγωνιστική

Θέση 2

Νεκτάριος Μπίρμπας (ΠΕΡΑ)

Το δυαροτριάρι των Πολιτών συνεχίζει να πετάει φωτιές και με 221 πόντους τη φετινή χρονιά, έχει αποτελέσει το έτερον ήμισυ του Ηλία Βαρδάλου στην ξέφρενη πορεία που κάνει φέτος η ομάδα του και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την τρίτη θέση. Στο ματς απέναντι στην Καλλιθέα, δήλωνε παρόν όποτε αυτό χρειαζόταν και έπαιξε σημαντικό ρόλο με τις άμυνες, αλλά και με τους πόντους που πέτυχε την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν 9 πόντους πίσω στο σκορ και ενώ απέμεναν μόνο 3 λεπτά για να λήξει η αναμέτρηση. Ότι καλύτερο σε αυτή τη θέση λοιπόν και άξια η παρουσία του στο top 5 της εβδομάδας.

Θέση 3

Γιώργος Τσιριγωτάκης (ΑΛΦΑ)

Θα τον δείτε να αγωνίζεται από τη θέση ένα μέχρι τη θέση 5 όποτε αυτό χρειάζεται. Στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Μίλωνα, ήταν αυτός που σάλπισε την αντεπίθεση για τους συμπαίκτες του, ευστοχώντας σε μεγάλα σουτ όταν η μπάλα έμενε στα χέρια του. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία δίνεται στην εμφάνιση αυτού και του Μοδάκη, καθώς στα τελευταία πέντε λεπτά του ματς, όπου ο Γιώργος Παπουλίδης είχε αποβληθεί από την αναμέτρηση, αυτός ήταν εκεί και σιγά σιγά έδωσε στους υπόλοιπους αυτό που χρειάζονταν και στην ομάδα του ένα τεράστιας σημασίας δίποντο.

Θέση 4

Παντελής Κανέλλης (Άρης Νικαίας)

Η λέξη ενέργεια μπορεί να είναι το συνώνυμο του αθλητή του Άρη Νικαίας, καθώς η παρουσία του στην άμυνα είναι ικανή να αποδώσει στην ομάδα του πολλά ριμπάουντ κλεψίματα και ασφικτική πίεση στον οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά και πολλά επιθετικά ριμπάουντ και λύσεις από το πουθενά στην επίθεση. Αυτήν την αγωνιστική απέναντι στους Τράχωνες, επανέφερε στην επιφάνεια το καυτό του σουτ και με τρία τρίποντα και συνολικά 13 πόντους, με τουλάχιστον 10 ριμπάουντ και αρκετά κλεψίματα, έδωσε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του στου κυανοκίτρινους, οι οποίοι κατάφεραν και πέρασαν μέσα από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Θέση 5

Κώστας Βαρδαβάς (Πρωτέας Βούλας)

Αυτός ήταν ο λόγος που ο Πρωτέας δεν βρέθηκε στη δεύτερη θέση. 26 πόντοι, περιορισμός του κορυφαίου παίκτη του ΑΟΝΑ, Παντελή Παπαϊωσήφ και πολύ δύναμη κάτω από τη ρακέτα, καλύπτοντας και το κενό του Ρήγα Παπαργυρόπουλου. Μπορεί να έχει περάσει κάποια χρόνια τα πρώτα ''άντα'', αλλά βρίσκεται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και χάρις και σε αυτόν η ομάδα του είναι 7 βήματα μακριά από τη Γ΄εθνική.

Προπονητής

Σάκης Καλλιπολίτης (Δραπετσώνα)

Δεν είναι μικρό πράγμα να καταφέρνει κανείς να συγκεντρώσει τους ερασιτέχνες αθλητές μίας για τον κόσμο ''πεσμένης'' ομάδας, να τους προπονεί και μέσα από πολλές άλλες (φαντάζομαι) δυσκολίες να κατορθώνει και να νικά το νούμερο 5 του πρωταθλήματος μέχρι τη Δευτέρα το Μεσημέρι. Σωστή διαχείριση του υλικού, σωστά μαρκαρίσματα μπλοκάροντας τα αντίπαλα ατού και ο coach Καλλιπολίτης δικαιούται για δεύτερη φορά φέτος από εμάς, τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της εβδομάδας.


4 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε...εχω δυο ενστασεις πρωτον γτ να μν ειναι στη πεντασα ο νικος ο τριανταφυλιδης ο οποιος χθες σημειωσε 21 ποντου με αντιπαλους τον ευαγγελιτση και τον καλαμαρα και να μν ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα παιδι που ειναι μολις 17 χρονων και ητανε καθοριστικος σε μια πολυ δυσκολη νικη της ομαδας του σε ενα παιχνιδι τελικο.ενω αλλοι παιχτες δν νομιζω να ητανε τοσο καθοριστικοι στην εκβαση του αγωνα και της νικης της ομαδα τους.επιση πως γινεται ενας προπονητης που η ομαδα εχει πεσει να ειναι καλυτερος της αγωνιστικης και δν ειναι ηβπρωτη φορα και καμια φορα δν εχει μπει ο κοουτς Γαζης του φαληρου ο οποιος κρατα την ομαδα του στην 8η θεση χωρις γηπεδο και χωρις εδρα.αυτα ηθελα να παω ευχαριστω πολυ καλη συνεχεια και παλι πολλα μπραβο γαι την δουλεια που κανετε ευχαριστω πολυ!!!tiger 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Αλλα σε μία μίνι συνέλευση των sportsofficers κρίθηκε ότι ο κορυφαίος του πιο σημαντικού ματς εχθές που μπορούσε να κρίνει την άνοδο, άξιζε να μπει σε αυτήν την πεντάδα και αφού στη θέση 4 βρισκόταν, σε αυτήν τον βάλαμε. Άξιος εννοείται και ο Τριανταφυλλίδης για αυτή τη θέση, αλλά ίσως η σημασία του ματς να μας έκανε να τον θεωρήσουμε ίσως αναπληρωματικό αυτή την εβδομάδα.
    Και για τον coach θα σου πω ναί, εχεις δίκιο, αλλά πραγματικά όποιος παίζει μπάσκετ, ξέρει τι σημαίνει να μην μπορεί καλά καλά να κάνει προπόνηση και να πετυχαίνει μία τέτοια νίκη. Σίγουρα και ο Γαζής και ο Τσαπακης και ο Τριανταφύλλου, ηταν ικανοί για αυτή τη θέση!
    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνφωνώ με τον tiger13. Θεωρώ πως τον έχετε "αδικήσει " τον couch Γαζή. Η προσπάθεια που κάνει φέτος όπως και όλη η ομάδα είναι ηρωική. Επίσης όταν αναφέρεστε στα "εντός έδρας" ματς του Φαλήρου , η λέξη "εντός" είναι καθαρά θεωρητική καθώς "εντός" έδρας έχει παίξει φέτος 2 φορές στο Ικόνιο, 2 στην Καλλιθέα, 1 στο Μίλωνα και 4-5 στη Βούλα. Ο στόχος της παραμονής με αυτές τις συνθήκες ( χωρίς σταθερό γήπεδο προπόνησης ) πιστεύω θα ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα, αν και όλα αυτά τα χρόνια το Φάληρο μας έχει συνηθήσει σε θαύματα!. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά σας , για την προβολή της κατηγορίας με τον πιο έγκυρο και ενημερωμένο τρόπο, και καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σαι και εσύ καλά φίλε. Συμφωνώ ότι είναι υπερπροσπάθεια. Συμφωνώ ότι κάνει καλή δουλειά καθώς τα αποτελέσμτατα μιλάνε από μόνα τους. Εξήγησα το σκεπτικό της εβδομαδιαίας επιλογής.

    Νομίζω ότι τα έργα στην παραλία για το γήπεδο ξαναπήραν μπρος. Με λίγη τύχη το 2016 μπορεί η ομάδα να έχει έδρα, ακόμα και νέα κατηγορία από ότι ακούγεται με κάποια συγχώνευση!

    swko

    ΑπάντησηΔιαγραφή