ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Πολλές οι εκπλήξεις, δύσκολα ο Πρωτέας, ''πέρασε'' και από τον Άλιμο ο Άρης. (Α΄ Ανδρών)


Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή αφού ο Άρης Νικαίας πήρε παλικαρίσιο διπλό απέναντι στους Τράχωνες και μαζί με τον Πρωτέα Βούλας ο οποίος ''ζορίστηκε'' απέναντι στον ΑΟΝΑ οδηγούν σταθερά την κούρσα του πρωταθλήματος. Με καλάθι του Τάγαρη 6 δεύτερα πριν την λήξη το Πέρα πανηγύρισε μεγάλο διπλό απέναντι στην ΑΕ Καλλιθέας, συνεχίζοντας έτσι την πολύ καλή του πορεία και βρίσκεται μια ανάσα από την τριάδα. Με εκτός έδρας νίκες προχώρησαν Άλιμος, Παλαιό Φάληρο και Ερμής Πειραιά ενώ η ουραγός Δραπετσώνα κατάφερε να πάρει την τέταρτη της νίκη στο πρωτάθλημα με ''λυτρωτή'' τον Μαρκουίζο, ο οποίος ευστόχησε με ελεύθερη βολή σε νεκρό χρόνο απέναντι στον Έσπερο Καλλιθέας. SPORTSOFFICERS

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ  - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ  56-63


ΠΟΡΦΥΡΑΣ - Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ  56-61


ΜΙΛΩΝ - Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ  86-89


ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  63-62


ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  71-83


Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΠΕΡΑ  65-67


ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣΑΟΝΑ  64-60


Αναλυτικά οι σκόρερς της 19ης αγ.:




ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ    71-83 (32-44)


Διαιτητές :  Ψαριανός Αποστολίδης

ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΔΙΑΣ (Χαριτάτος Φαραώ): Ραζής Μιχ. 5, Πλατής 9 , Κιουρτζίδης , Γρηγοράκος 32(7) , Ζερβός 10 , Καδδάς 15(1), Ξυνογαλάς , Ραζής Β.  , Καπέτσης  , Οικονόμου, Παπαδημητρακόπουλος
ΑΡΗΣ ΝΙΚ . (Τσαπάκης , Βιντζηλαίος) : Σταυρούλης , Φωτόπουλος 23(1) , Σουρλής 21(2), Κανέλλης 13(3), Αλτσαντζής 6(1) , Κόλιας 10 Σκιαθίτης , Πολυχρονόπουλος 8(1), Αναστόπουλος 

Σε μία από τις πιο σκληρές έδρας της κατηγορίας, ο Άρης Νικαίας κατάφερε και πήρε ένα διπλό που στο τέλος της σεζόν μπορεί να μετονομαστεί ως το μισό πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς τώρα, η αναφορά μας ξεκινά με το ότι ο Γρηγόρης Ραλλάτος δεν πρόλαβε τη σημερινή αναμέτρηση και η απουσία αυτή, θα μπορούσε να έκανε τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ένα πρώτο δεκάλεπτο λοιπόν, με το ματς να είναι κανονικό ντέρμπι και το σκορ να αγγίζει σχεδόν τους 40 πόντους στο σύνολο. Στο δεύτερο κομμάτι του ματς, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι, ανέβασαν την άμυνά τους και κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ ημιχρόνου 32-44. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης συνέχισε το άνοιγμα της διαφοράς και αφού γέμισε τη ρακέτα του παίρνοντας  αρκετά ριμπάουντ και κάνοντας πολλά κλεψίματα, έφτασε σε εύκολα καλάθια, αγγίζοντας κάπου στο 25ο λεπτό τη διαφορά στους 20 πόντους. Την ώρα που οι κοντοί του Άρη πυροβολούσαν από παντού και οι Κανέλλης και Κόλλιας έκαναν αμφότεροι double-double, ο Θωμάς Γρηγοράκος έδειχνε να ανεβάζει ταχύτητα, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη στο σκοράρισμα, από τον κορυφαίο των ηττημένων μέχρι εκείνη τη στιγμή Παναγιώτη Καδδά. Οι 20 πόντοι μέχρι το 37ο λεπτό έγιναν έξι και τα τελευταία λεπτά αναμένονταν με τεράστιο ενδιαφέρον. Κάπου εκεί, ακόμα ένα τρίποντο από τον Παντελή Κανέλλη έφερε τη διαφορά στους 9 πόντους και με 1.5 λεπτό πλέον να απομένει, ακολούθησε η συνηθισμένη διαδικασία των ελευθέρων βολών, όπου και τελικά δεν άλλαξε τίποτα. Το ματς ολοκληρώθηκε με τους Νικαιώτες να αποχωρούν παίρνοντας μία μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, ο οποίος άξια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Παντελής Κανέλλης, ο οποίος σκόραρε, μάζεψε ριμπάουντ, πάλεψε και μαζί με τους υπόλοιπους ψηλούς της ομάδας του, δεν άφησαν κανέναν περιθώριο στους αντίστοιχους του Τράχωνα ώστε να γίνουν πιο αποτελεσματικοί. Από πλευράς ηττημένων, το πρώτο ημίχρονο ανήκει στον Καδδά ενώ το δεύτερο ολοκληρωτικά στον Θωμά Γρηγοράκο, ο οποίος ακόμα και από τα 8 μέτρα έβρισκε στόχο.


ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ –ΠΕΡΑ  65-67 (35-28)


Διαιτητές : Αργυρούδης , Τσολάκος

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Σίμος , Λούντζης): Κωσταρέλος 3(1), Τσιμπίδης 4 Σίνος 25(3) , Αριστοτέλους 12(2) , Μαραγκόπουλος 11(1)
 , Λαζαρίδης 4 , Καρτερολιώτης 6(2), Νοίδης , Ζούρντα
ΠΕΡΑ (Γκαναβίας, Παξινός):  Βαρδάλος 11(1), Βελισσαράκος 1, Καλούδης 12(3),  Μπίρμπας 19(1), Λαγιόπουλος 3 , Παπαθανασόπουλος 4, Αλεξανδράκης 2 , Αναγνώστου 1 , Τάγαρης 14

Πολύ νευρικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ΑΕΚ και ΠΕΡΑ με τους πρώτους μετά από ένα σημείο να παίρνουν τ ηνία του αγώνα και να κλείνουν το ημίχρονο στο +7. Στο τρίτο δεκάλεπτο η διαφορά κατάφερε να φτάσει μέχρι τους 8 πόντους αλλά το ΠΕΡΑ βασιζόμενο στους Μπιρμπα, Καλόυδη και Βαρδάλο, έβρισκε τις λύσεις και παρέμενε κοντά στο σκορ. 3 λεπτά πριν το τέλος, η Καλλιθέα βρισκόταν 9 πόντους μπροστά στο σκορ αλλά με συνεχόμενες εύστοχες προσπάθειες των προηγούμενων αθλητών των κιτρινόμαυρων, αλλά και του Τάγαρη, το παιχνίδι ήρθε σε απόλυτη ισορροπία 65-65. Απέμεναν 6 δευτερόλεπτα για τη λήξη και η μπάλα πέρασε μετά από άουτ στα χέρια του Βαρδάλου, ο οποίος μέσα από ομαδική κίνηση, έδωσε την ασίστ στον Τάγαρη ο οποίος με χουκ χάρισε στην ομάδα του τους δύο βαθμούς της νίκης, φέρνοντάς της έναν βαθμό από την τρίτη θέση.

Κορυφαίος των νικητών ο Νεκτάριος Μπίρμπας ο οποίος έκανε το κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους, ενώ από πλευράς Καλλιθέας ο Σίννος για ακόμα μία φορά έκανε ότι μπορούσε χωρίς όμως αυτό να ήταν αρκετό για την ΑΕΚ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τέλος του αγώνα, υπήρξε ένταση και φραστικό επεισόδιο μεταξύ κάποιου ανθρώπου της ΑΕ Καλλιθεάς και ενός εκ των παικτών, δίχως όμως να δοθεί περαιτέρω συνέχεια. Παρόλα αυτά όμως, αυτή η ένταση μετά την ήττα των Καλλιθεωτών ήταν ικανή για να οδηγήσει τον εδώ και δύο εβδομάδες προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σίμο, στο να υποβάλλει την παραίτησή του, έχοντας μία νίκη και μία ήττα σε δύο αγώνες.



ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ –ΑΟΝΑ 64-60(29-29)

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος , Φασόλης


ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Μανουσέλης , Ποδαράς) : Κονδύλης 6(2) , Γεώργαρος 14(1). Κοκαλιάς 7 , Μαράκης , Βαρδαβάς 26, Πιεβαλίτσα , Γάργαλης 2 , Πιτούλης Πεφάνης , Αθηνιώτης 6, Σίμος 3(1)

ΑΟΝΑ (Δημητρίου , Χαρεράς ): Κουνενής , Παπαδόπουλος 6(1), Παγώνης 4, Καλογερόπουλος 12(2), Παρασκευόπουλος , Παπαϊωσήφ 13(1) Μανίκας Κ , Χατζηρόδος 10 , Χριστοδουλόπουλος 8(2), Γουλανδρής  Γκαβασιάδης 7

Κώστας Βαρδαβάς night και η νίκη βάφτηκε κυανέρυθρη. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, ο Πρωτέας κατάφερε και βγήκε νικητής έχοντας σε εκπληκτική βραδιά τον Κώστα Βαρδαβά καταφέρνοντας να καλύψει τις μεγάλες απουσίες των Παπαργυρόπουλου και Καπώνη οι οποίοι τραυματίστηκαν μία εβδομάδα πιο πριν. Η κύρια εικόνα του ματς έχει τον Πρωτέα να παίρνει δύο φορές ένα αξιόλογο προβάδισμα στο σκορ, με τη πρώτη  να φτάνει τους 10 πόντους και τη δεύτερη τους 13. Και στις δύο περιπτώσεις όμως  ο ΑΟΝΑ κατάφερνε να φτάσει το σκορ και σε κάποιες στιγμές του αγώνα να περάσει και μπροστά. Όλο το ζουμί λοιπόν, είναι στα 35 δεύτερα πριν το τέλος, όπου ο ΑΟΝΑ προηγείται με δύο πόντους και σε άστοχο σουτ από πλευράς Πρωτέα, δίνεται φάουλ υπέρ του Βαρδαβά ο οποίος ευστοχεί στις δύο βολές και το παιχνίδι γίνεται 60-60. Έντονα τα παράπονα των φιλοξενούμενων για αυτή τη φάση, καθώς δηλώνουν ότι ο σέντερ του Πρωτέα κλείδωσε το χέρι του Παπαδόπουλου του ΑΟΝΑ, ο οποίος ήταν ο μόνος διεκδικητής του ριμπάουντ και τελικά η μπάλα κατέληξε σε αυτόν, αλλά τελικώς δόθηκε το φάουλ υπέρ των γηπεδούχων. Στην επόμενη επίθεση των φιλοξενούμενων, δεν καταφέρνουν να ευστοχήσουν σε σουτ που εκτέλεσαν, με το ριμπάουντ να το παίρνει ο Γιώργαρος και όπως στη συνέχεια κατέβαζε τη μπάλα, εδόθη φάουλ στον Παπαϊωσήφ ο οποίος είχε απλώσει το χέρι του, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 62-60 για τον Πρωτέα. Και σε αυτήν την περίπτωση η εικόνα που μας δόθηκε από τους φιλοξενούμενους, είναι ότι ο Παπαϊωσήφ απλά ενόχλησε τον άσσο των νικητών, δεν τον ακούμπησε. 

Η συνέχεια είχε μία ακόμα άστοχη επίθεση των φιλοξενούμενων και μία γρήγορη εύστοχη των νικητών, οι οποίοι παρόλες τις απουσίες τους, δείχνουν να μην τους σταματά τίποτα και να οδεύουν στο final 4 του κυπέλλου με τον αέρα του πρωτοπόρου της κατηγορίας μαζί με τον Άρη, πανέτοιμοι να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό, έχοντας ως εμπόδιο τον Πόλις Καλλιθέας της Γ΄Εθνικής.
Κορυφαίος της σημερινής αναμέτρησης, ο Κώστας Βαρδαβάς ο οποίος έδειχνε ασταμάτητος, ενώ από πλευράς ΑΟΝΑ ο οποίος πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση, ξεχώρισε ο Παντελής Παπαϊωσήφ.




ΠΟΡΦΥΡΑΣ  - Π. ΦΑΛΗΡΟ 56-61 (29-35)


Διαιτητές: Θεονάς , Μαγγωνάκης

ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παύλος): Χαραλαμπίδης 15(1), Παλτόγλου 11(2) , Ευαγγελίτσης 5, Καλλής 2, Βαμβακάρης 8, Στουραίτης , Καλαμαράς 4 , Βούτας 6 , Χατζηδημητρίου 2, Δελέγκος 3(1)
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γαζής ): Σωτηρόπουλος 2, Αλεξανδρόπουλος 3(1), Γεωργιάδης Τζορμπατζίογλου 9 , Αθανασούλας 4, Αναστασόπουλος , Παγίδας 5, Μπόθος 5(1), Τριανταφυλλίδης 21,  Τσιφτσής 12(4) , Ζέρβας 

Ματς φωτιά μέχρι το τέλος διεξήχθη στο Σαλπέας, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ αρκετές φορές, αλλά παρόλα αυτά το ημίχρονο να κλείνει με έξι πόντους διαφορά υπέρ των φιλοξενούμενων. Στη συνέχεια του αγώνα, ο Πορφύρας ξαναέφτασε τον αντίπαλό του και κατάφερε να περάσει και πάλι μπροστά. Χαραλαμπίδης από τη μία και ο πιτσιρικάς Τριανταφυλλίδης από την άλλη, τραβούσαν το σκορ και οι δύο ομάδες ήταν δίπλα δίπλα μέχρι το 35. Κάπου εκεί η άμυνα των Φαληριωτών έσφιξε ακόμα παραπάνω, οι ψηλοί μάζευαν και επιθετικά και αμυντικά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα οι έμπειροι Αθανασούλας και Τσορμπατζίογλου καταφέρνοντας να ευστοχήσουν στις προσπάθειες τους, έδωσαν μία τεράστια νίκη στον ΑΟΠΦ καθώς ο Πορφύρας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης παρουσιάστηκε άστοχος και χωρίς ψυχραιμία. 

Κορυφαίος του αγώνα ο Νίκος Τριανταφυλλίδης των νικητών, όπου μαζί με τον έτερο μικρό της ομάδας Τσιφτσή ο οποίος ξεχώρισε εξίσου σήμερα, καταφέρνουν και ξεχωρίζουν κάθε εβδομάδα από την καλοδουλεμένη μηχανή του coach Γαζή. Από πλευράς ηττημένων ο Λευτέρης Χαραλαμπίδης και ο κορυφαίος σουτέρ τριών πόντων της κατηγορίας Χρήστος Παλτόγλου, έκαναν τη διαφορά για την ομάδα τους, αλλά αυτό δεν αρκούσε.
Μάχη με τη Νέα Πέραμο ακολουθεί για τους νικητές, στον Άλιμο για το ματς της χρονιάς πηγαίνει ο Πορφύρας.




ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 63-62(37-29)


Διαιτητές :Τσάτσης Καλογριάς

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ (Καλλιπολίτης , Παππάς): Παπατρέχας , Βαρλάς , Δρακόπουλος 5(1), Οικονόμου 19(1), Σαράντης 16(4) , Ρούσσης , Πεζιρκιανίδης 12(2), Κόλιας 3, Τσελέκος, Μαρκουίζος 8(1), Πανταζής Βουλγαράκης
ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κωνσταντινίδης, Γραμματικός) : Αγγελόπουλος 21(3) , Παντέλης , Καρελάς 8, Λουκάκης 12, Σπανός, Μπαμπούνης 4, Παναγόπουλος , Χαρούνι 9, Τράγος , Ντόσκορης 8(2) , Ταχινάκος , Γραμματικός

Ίσως και η μεγαλύτερη έκπληξη της εβδομάδας να είναι αυτή που τελέστηκε στη Δραπετσώνα. Η θεωρητικά μέχρι και την Κυριακή αδιάφορη Δραπετσώνα κατάφερε και κέρδισε μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής του πρωταθλήματος, τον Έσπερο Καλλιθέας, o οποίος πριν την αναμέτρηση είχε δεδομένη την απουσία του Χατζικίδη και κατά τη διάρκεια αυτής απώλεσε και τον Τράγο για παρόμοιο λόγο. Η αναμέτρηση σαν μία γενική εικόνα, είχε τους γηπεδούχους να έχουν ένα σχετικό προβάδισμα 6-8 πόντων και κάθε φορά που τα πρώτα βιολιά της ομάδας χρειάζονταν ανάσες, ο Έσπερος κατάφερνε και εκμεταλλευόταν την εκρηκτικότητα του και τα miss-match τα οποία προέκυπταν και ξαναπλησίαζε στο σκορ. Ακριβώς την ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Έσπερο να καταφέρνει και να ισοφαρίζει και να έχουμε ένα οριακό ματς στα τελευταία λεπτά του. Το τελικό 63-62, ήταν αποτέλεσμα ενός φάουλ που έγινε πάνω στον Μαρκουίζο σε νεκρό χρόνο και ενώ το σκορ ήταν στο 62-62, με τον πιτσιρικά των νικητών να ευστοχεί στη δεύτερη βολή και να χαρίζει στην ομάδα του ακόμα μία νίκη, η οποία τις ξαναβάζει ιδέες παραμονής, αν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Γιώργος Οικονόμου ο κορυφαίος της βραδιάς σε ακόμα μία νίκη των ουραγών, ενώ από πλευράς Εσπέρου ο Αγγελόπουλος με 21 πόντους έκανε τη διαφορά. 
Ματς κυπέλλου ακολουθεί για τον Έσπερο με τον Φάρο Κερατσινίου για το final 4 και η εμπειρία και μόνο είναι ικανή να δώσει νέα κίνητρα στους ελπιδοφόρους πιτσιρικάδες της ομάδας.


ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ  86-89 (40-38)


Διαιτητές: Κάρδαρης, Μαραβέλιας


ΜΙΛΩΝΑΣ (Τσιτσόπουλος , Ζάννος) : Σίννης ,  Κρασσάς  , Μπίκας 23(2),  Βαρυπάτης 16(2) , Μούστα 4, Χολέβας 15(5), Παπαζαφειρόπουλος 4, Παπανικολόπουλος 18(4), Σουληνάρης 6

AΛΦ ΑΛΙΜΟΥ (Τριανταφύλλου , Τσούλιας) :Τσιριγωτάκης 22(3), Δενδρινός 3,  Θεοφιλάκος 12(3) , Σταυρόπουλος , Παπουλίδης 21 , Μοδάκης 20 , Κανταράκιας , Κωνσταντίνου 11

Άσσο ημίχρονο διπλό τελικό. Στο πρώτο λοιπόν μέρος του αγώνα είχαμε τον Κώστα Μπίκα να μη σταματιέται από πουθενά και να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να την οδηγεί σε ακόμα μία νίκη. Η Διαφορά αρχικά έφτασε του 18 πόντους υπέρ των πράσινων, αλλά σιγά σιγά μέχρι το ημίχρονο ο Άλιμος επανήλθε και το +18 έγινε μόνο +2. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ολική ανατροπή είχε ήδη πραγματοποιηθεί. Ο Άλιμος πέρασε μέχρι και 10 πόντους μπροστά και στη συνέχεια ακολουθεί το ντισκαλιφιέ του coach του Μίλωνα και όλο το γήπεδο βρέθηκε στο πόδι να προσπαθεί να ενισχύσει τους γηπεδούχους για να ξαναπάρουν το προβάδισμα στο σκορ. 5 λεπτά πριν το τέλος ο Παπουλίδης βγαίνει εκτός ματς λόγω πέμπτου φάουλ και το παιχνίδι είναι εδώ και ώρα ροντέο. Ένα τρίποντο μαχαιριά του Μοδάκη 2 λεπτά πριν το τέλος, έφερε τους φιλοξενούμενους στο +5 και η συνέχεια είχε ακόμα έναν τρίποντο από τον δεινό εκτελεστή όταν του δίνεται η ευκαιρία, Θεοδόση Χολέβα, ο οποίος ξαναέφερε τη διαφορά στο καλάθι. Η συνέχεια είχε τις δύο ομάδες να οδηγούνται στις βολές με τη δεύτερη ανατροπή στον αγώνα να μην ολοκληρώνεται και τον Άλιμο να παίρνει μία τεράστια νίκη, η οποία τον φέρνει έναν βαθμό πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την επόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει τον δωδέκατο Προφύρα.
Νίκη για τον Άλιμο σημαίνει τρομερή εμφάνιση από την ''Αγία τριάδα'' του, Μοδάκη-Παπουλίδη-Τσιριγωτάκη και αυτό συνέβει για ακόμα μία φορά. Από τους Νεοσμυρνιώτες, Μπίκας, Βαρυπάτης, Χολέβας και Παπανικολόπουλος, πάλεψαν αλλά τελικά δεν κατάφεραν να δώσουν ακόμα μία νίκη στην ομάδα τους, η οποία δεν είχε στην αποστολή τον Γιώργο Ρουσσόπουλο.




ΕΝ. ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 56-63(30-36)


Διαιτητές: Πόντας , Μηλαπίδης

ΕΝ. ΠΕΡΑΜΟΥ ΜΕΓΑΡΩΝ (Μιχελουδάκης): Τουμπανιάρης Δ, Τουμπανιάρης Ι  , Κοντόπουλος 12(2), Μπαλτσαβιάς 5(1),Καραίσκος 11(2), Παζαράς 6, Ζάχαρης 2, Παπαγιαννακόπουλος 14, Μουρίκης 1, Κατσαρέλιας 5
ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σορώτος , Καλιώρας): Λοϊζίδης 13(1) , Γουρδομιχάλης 4, Ασημακόπουλος 3(1) , Σκαμνάκης  , Ξύδας 20(2), Βλαχάκης 5, Μοναχός , Παπαπέτρος, Νούτσης 6(1), Μαρούγκας 12(1)

Μία ανάσα από την τρίτη θέση βρίσκεται ο Ερμής Πειραιά, ο οποίος βρήκε τη Νέα Πέραμο λαβωμένη, λόγω της απουσίας από ξαφνικό τραυματισμό του Δημήτρη Πανάγου και μπαίνοντας από το πρώτο λεπτό δυνατά στην αναμέτρηση, κατάφερε και πήρε ακόμα ένα ροζ φύλο αγώνα, κάνοντας την ολική επαναφορά. Όπως προανέφερα, ο Ερμής μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και οδηγώντας από την αρχή της αναμέτρησης το σκοράρισμα έκλεισε το ημίχρονο στο +6. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες συνέχιζαν να εκμεταλλεύονται το  πολύ καλό βράδυ που βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο εκρηκτικός τους play maker, Πάυλος Ξυδάς και με συνοδοιπόρους του, τους Μαρούγκα και Λοϊζίδη ο Ερμής οδηγήθηκε με ασφάλεια σε ακόμα μία νίκη, βασισμένος στο παθητικό του, το οποίο έμεινε κάτω από τους 60 πόντους. Για τους ηττημένους ο Κοντόπουλος επανήλθε στις πολύ καλές εμφανίσεις αλλά η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς και το ματς της επόμενης βδομάδας απέναντι στο Παλαιό Φάληρο είναι κομβικής σημασίας για την ομάδα του coach Μιχελουδάκη, η οποία παλεύει για να παραμείνει και του χρόνου στην Α΄Εσκανα.


Βαθμολογία
1. Αρης Νικαίας 36 17-2 1458-1312
2. Πρωτέας Βούλας 36 17-2 1294-1090
3. Μίλωνας 30 11-8 1301-1274
4. Τράχωνες Δία 30 11-8 1339-1285
5. Πέρα 29 10-9 1237-1246
6. Ερμής Πειραιά 29 10-9 1285-1300
7. Εσπερος Καλλιθέας 29 10-9 1298-1300
8. Π. Φάληρο 27 8-11 1280-1339
9. Αλιμος 27 8-11 1436-1521
10. ΑΕ Καλλιθέας 26 7-12 1348-1419
11. Ενωση Νέας Περάμου 26 7-12 1271-1316
12. Πορφύρας 26 7-12 1255-1238
13. ΑΟΝΑ 25 6-13 1209-1251
14. Δραπετσώνα 23 4-15 1290-1410



Ακολουθεί το Ρεπό της Καθαράς Δευτέρας με τις ομάδες να κερδίζουν λίγες μέρες ξεκούρασης αλλά και παραπάνω προπόνησης, καθώς όταν επιστρέψουν ακολουθούν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με τον Πρωτέα να πηγαίνει στο Βυζαντινό, το Φάληρο να υποδέχεται τη Νέα Πέραμο σε ένα ματς που θα μπορέσει να κρίνει την παραμονή, ενώ ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στον Άλιμο που θα φιλοξενήσει στην έδρα του τον Πορφύρα. Ο προς το παρόν σωσμένος Ερμής Πειραιά θα περιμένει την ΑΕ Καλλιθέας, η οποία αναζητά μόνο νίκες για να αποφύγει το γκρουπ των ομάδων που υποβιβάζονται, ενώ και ο μαχητικός ΑΟΝΑ θα έχει ακόμα ένα δύσκολο ματς, απέναντι στους Τράχωνες, με τη νίκη να είναι πλέον μονόδρομος. Στη Νίκαια θα μεταβεί η Δραπετσώνα για να ψάξει τις όποιες ελπίδες της για παραμονή, ενώ όσο αδιάφορο μπορεί να θεωρούν κάποιοι το παιχνίδι ανάμεσα σε Έσπερο και Μίλωνα, πέφτουν έξω καθώς αμφότεροι ψάχνουν επιστροφή στις νίκες και το καλύτερο δυνατόν πλασάρισμα τους στην τελική βαθμολογία.
Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

Επόμενη αγωνιστική (20η 02/03/15)


Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ


Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 


ΕΣΠΕΡΟΣ - ΜΙΛΩΝ


ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ


Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΝΩΣΗΤΡΑΧΩΝΩΝ


ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡ. - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 


ΠΕΡΑ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 


Μη χάσετε τα αφιερώματα των SPORTSOFFICERS για την Α΄Εσκανα.

20 Κορυφαίοι σκορερς της κατηγορίας.

Οι 30 καλύτεροι σουτέρ 3 πόντων της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου