ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η καλύτερη πεντάδα της 20ης αγωνιστικής για την Α Εσκανά.

Ούτε αυτή η αγωνιστική έφερε κάποια ανατροπή στην κορυφή της Α Εσκανα, αλλά οι πιο κάτω θέσεις έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον και μαζί με τις ομάδες ξεχωρίζουν για ακόμα μία εβδομάδα κάποιοι παίκτες. Αυτούς της 20ης αγωνιστικής, τους έχουμε συγκεντρώσει στην πεντάδα της εβδομάδας που θα διαβάσετε. SPORTSOFFICERS

Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1

Λευτέρης Χαραλαμπίδης (Πορφύρας)


Πάλι αυτός. Επιθετικά άψογος οργανώνοντας άψογα την ομάδα του και ευστοχώντας άλλους 28 πόντους με ακόμα 3 τρίποντα, πήρε από το χέρι την ομάδα του και με καλάθια που έδιναν αέρα και έκοβαν πόδια, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να απομακρυνθεί ο Πορφύρας από την επικίνδυνη ζώνη.

Θέση 2

Μάριος Σκιαθίτης (Άρης Νικαίας)


Το δυάρι της Νίκαιας κάθε εβδομάδα αποδεικνύει ότι είναι συνεπής στο ραντεβού του με το τρίποντο. Αυτήν την εβδομάδα έπαιξε άμυνα, μοίρασε σωστά τη μπάλα και με ορθότατες επιλογές όταν αυτές χρειάστηκαν να παρθούν, πέτυχε 14 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα τους κυανοκίτρινους, ώστε να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

Θέση 3

Θεοδόσης Χολέβας (Μίλωνας)


Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του ξαναθυμήθηκε τον καλό του εαυτό και κάθε φορά που έβρισκε χώρους κατάφερνε να σκοράρει, να δηλώσει παρόν στην άμυνα και ταυτόχρονα να κλέψει δύο φορές τη νίκη από τα χέρια της αντιπάλου ομάδας. Μπορεί να μην ήταν ο κορυφαίος από πλευράς σκοραρίσματος για την ομάδα του, ήταν όμως αυτός που της έδωσε τη νίκη. Και για αυτό βρίσκεται στους κορυφαίους της εβδομάδας.

Θέση 4

Θοδωρής Ασημακόπουλος (Ερμής Πειραιά)


Το έχει ξανακάνει και το ξαναέκανε. Ο Ασημακόπουλος μπορεί να μην είναι ο πιο συμαθής αθλητής για κάποιους, αλλά με αποδόσεις όπως η χθεσινή, δικαιώνει πρώτα την ομάδα και τον προπονητή του, στη συνέχεια τον εαυτό του και τέλος εμάς που τον έχουμε ξαναεπιλέξει στους κορυφαίου πέντε στο παρελθόν. Εχθές αποτέλεσε τον παίκτη της βραδιάς για την ομάδα του και με 18 προσωπικούς πόντους και κάτω από το καλάθι αλλά και από μέση απόσταση, παίζοντας ταυτόχρονα και σημαντικό ρόλο στην άμυνα, κατάφερε να μπει στους κορυφαίους της εβδομάδας.

Θέση 5

Πέτρος Αθανασούλας (ΑΟΠ Φαλήρου)


Πότε σαν τριάρι, πότε σαν τεσσάρι πότε σαν σέντερ, ο πολύπειρος Πέτρος Αθανασούλας έκανε εχθές μία ηγετική εμφάνιση και καταφέρνοντας να εκμεταλλευτεί το επιθετικό ξέσπασμα του συμπαίκτη του, Τσορμπατζίογλου, έκανε αυτά που έπρεπε σε επίθεση και άμυνα, δίνοντας το κάτι παραπάνω στην ομάδα του και μαζί με αυτό δύο βαθμούς που θα μετρήσουν διπλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα λοιπόν, χώρεσε και αυτός στους κορυφαίους πέντε της εβδομάδας.

Προπονητής

Μάνος Μανουσέλης (Πρωτέας Βούλας)


Δύο φορές η ομάδα του ξέφυγε στο σκορ, δύο φορές βρέθηκε πίσω και άλλες τόσες κατάφερε να ξαναφέρει τα πάνω κάτω. Με τις δικές του κινήσεις και οδηγίες προς το πολύ καλό υλικό του, η ομάδα της Βούλας κατάφερε να περάσει μέσα από μία πολύ σκληρή έδρα όπως αυτή του ΠΕΡΑ, την ώρα που η ομάδα του coach Γκανάβια βρισκόταν σε εξαιρετικό φορμάρισμα. Μεγάλο ποσοστό της χθεσινής επιτυχίας της ομάδας της Βούλας. φέρει ο πρωτομάστορας όλης αυτής της εικόνας, ο coach Μανουσέλης και επάξια βρίσκεται σε αυτή τη θέση αυτήν την εβδομάδα.

9 σχόλια:

  1. Ε Όχι και τον Ασημακόπουλο πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΑ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΜΠΡΟΝΕΣ... ΜΠΗΚΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΜΛΚΙΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει δικιο ο από πάνω. Μονο τον Ασημακόπουλο είδες οτι ειναι για τα πανηγύρια σε αυτη τη πεντάδα;

    Lion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκιαθιτης- Ασημακοπουλος! Dream team! Γεια σου ρε α εσκανα με τα ωραια σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πεστα ρε φιλαρακι, γιατι μου φαινεται οτι εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με την ...

      Διαγραφή
  5. οκ ο αθανασουλας στο 5 γελαει ο κοσμος ουτε στην προπονηση δεν τον βαζει ο γαζης,σκιαθητης στο 2 επειδή ο μπαμπας εχει χρημα και παιζει ο γιος (λογος που εφυγε ο Τρουμπουκης στην 3 αγωνιστικη επιδη δεν τον εβαζε), ασημακοπουλος ενταξη δεν εχω κατι μαζι του αλλα ο τυπος είναι τουλάχιστον φαντασμα και μανουσελης οκ με 100000 μπατζετ κερδιζει με 4 ποντουσ χαχαα αυτό δεν είναι καυλαντα φιλε είναι γραφουμε ότι μας ερθει η ότι μας συνφερει!καλη συνεχεια σ αυτό που κανετε νομιζω πως εχουμε δικαιωμα να κρινουμε τις επιλογες.
    tiger13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά ηρεμήστε. Όποιος θέλει γράφει τη δικιά του πεντάδα.
    Αυτοί ξεχώρισαν για εμάς αυτή την εβδομάδα, αυτούς γράψαμε. Και γνώμη μας είναι ότι το αξίζουν κι ολας.

    LEGEND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Οφισερς?Πόσα σας έδωσαν για να τους γράψετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομιζω οτι καποιοι δινουν στους οφισερς απλα εκεινοι διχνουν σεβασμο ακομα και σε ασχετους παραγοντισκους των ομαδων που θελουν να γραφονται τα σχολια τους,και πασχιζουν για αυτο.

      Διαγραφή