ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

''Υπερ''θετικό πρόσημο για τη χρονιά που πέρασε στη Νέα Ιωνία. (Ά Εσκα)

Μετά από μία χρονιά εμπλοκής και με την Ά Εσκα, οι άνθρωποι της Νέας Ιωνίας, μας τροφοδότησαν με το κατάλληλο υλικό και τις πιο έγκυρες πληροφορίες και μπορούμε να σας παρουσιάσουμε μέσα σε λίγες γραμμές, την πολύ πετυχημένη σαιζόν για την ομάδα της ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας.

Απόλυτα επιτυχημένη λοιπόν η σεζόν για τη Νέα Ιωνία, καθώς σαν νεοφώτιστη στην Ά Εσκα και μετά από 15+ χρόνια απουσίας έκανε αισθητή σε όλους την παρουσία της. Ιδιαίτερο και ψυχοφθόρο πρωτάθλημα αυτό που πέρασε, καθώς δεν γνώριζε κανείς τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν (ήταν σε συνάρτηση με τις ομάδες της ΕΣΚΑ στην Γ Εθνική).

Η σεζόν ξεκίνησε με μεγάλες νίκες (Πετρούπολη,ΦΕΑ εντός έδρας και Μελίσσια εκτός), αλλά κάποιες ήττες στις λεπτομέρειες στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν, έφεραν την ομάδα με τα γαλανόλευκα στη μέση της βαθμολογίας.


Με ένα φανταστικό φινάλε με 8/8 νίκες οι οποίες ήταν η μια καλύτερη από την άλλη κατάφερε η ομάδα με τα γαλανόλευκα να βρεθεί στο τέλος της χρονιάς στην έκτη θέση. Πετράλωνα εντός, Χαλάνδρι εντός, τον πρωταθλητή Τρίτωνα εντός και ουσιαστικά το παιχνίδι της χρονιάς στο Γαλάτσι, ήταν αυτό που ''κλείδωσε'' την παραμονή. Με νίκη εκείνη τη στιγμή στο Γαλάτσι η Νέα Ιωνία γινόταν  3η και ταυτόχρονα έμπαινε στα play-off ενώ με ήττα βρισκόταν στην 7η θέση και έπεφτε!

Κατάφεραν τελικά οι Ίωνες να βγούν 6οι μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, η οποία τους έφερε σε μία τριπλή ισοβαθμία με το Χαλάνδρι και τον Άρη Πετρούπολης (15 νίκες-11 ήττες).


Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες αλλά και στη διοίκηση που στήριξε όποιν χρειάστηκε το παραμικρό και ήταν απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι σε όλους και σε όλα, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία στον πρόεδρο της ομάδας Κυριάκο Κυριόγλου,στον γενικό αρχηγό Ιωσήφ Κωστόπουλο, στον έφορο Γιωργο Γλύκα,στον φροντιστή Πέτρο Παλιουργιώτη και στον κύριο Φανούρη Τασσιόπουλο, όπου άπαντες  φέρουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης της φετινής μεγάλης επιτυχίας για την ομάδα της Νέας Ιωνίας. 

Το Ροστερ ομάδας:

Βαγγελης Θανος
Ενεας Τορα
Αλεξανδρος Ρεντιφης
Κωστας Ιγγλεζος
Πετρος Πολυδωρου
Βασιλης Νικολακοπουλος
Γιωργος Καλασουντας
Νικος Μανωλας
Στεφανος Χριστοφακης
Σπυρος Μαυριδης
Οδυσσεας Δημας
Χρηστος Σιδερης
Μανωλης Γλυκας
Γιαννης Δανατζης
Αγγελος Σωτηρακης

Προπονητής: Σπύρος Σαμόλης

Άμεσοι συνεργάτες της ομάδας με δικούς τους ξεχωριστούς ρόλους, ο Δημητρης Ραρής και ο Νικος Παπανικολαου (παικτης του Ψυχικου)


Η τελική κατάταξη στην βαθμολογία:
ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ 50
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 47
ΦΕΑ Ν.Φ. – Ν.Χ. 42
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 41
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 41
ΕΣΚΔ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 41
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ/ΝΩΝ 40
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 40
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 39
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 39
ΓΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 35
ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 34
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ 33
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 26

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της Νέας Ιωνίας και τον προπονητή αυτής, τον κύριο Σαμόλη, όπου με τις πληροφορίες και το υλικό που μας προσέφεραν, μπορέσαμε να μοιραστούμε με όλους εσάς μέσα σε λίγες γραμμές, μία περιληπτική εικόνα για την έκτη ομάδα της Ά Εσκα. 

Με μεγάλη μας χαρά θα φιλοξενούσαμε αντίστοιχα μίνι αφιερώματα και για τις υπόλοιπες ομάδες της Εσκα ή της Εσκανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου