ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Η αρχή με τον Πλατή (Ά Εσκανα)

Ο Σάκης Πλατής τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, έδειξε σε όλους ότι είναι ένα από τα καλύτερα τεσσαροπεντάρια της Εσκανα. Μέσα στους διακριθέντες για τους Τράχωνες σχεδόν κάθε εβδομάδα και με 335 πόντους ενεργητικό και τελική κατάταξη για την ομάδα του στην τρίτη θέση, άφησε τους αριθμούς να μιλούν από μόνους τους. SPORTSOFFICERS


H ώρα της επιβράβευσης λοιπόν,  δεν άργησε για τον έμπειρο ψηλό της ομάδας του Αλίμου, με αποτέλεσμα η νέα αγωνιστική σεζόν για τους Τράχωνες να ξεκινά με την ανανέωση της συνεργασίας της με έναν εκ των κορυφαίων του είδους του.

Ξεκίνησαν από νωρίς τις προετοιμασίες για τη νέα χρονιά οι Αλιμιώτες και μοναδικός στόχος από ότι δείχνουν οι πρώτες κινήσεις είναι η ομάδα να πάει καλύτερα από φέτος όπου τερμάτισε πίσω από τον Άρη και τον Πρωτέα.

2 σχόλια:

  1. ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ ΤΑΞΙΔΙ-ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΡΟΒΩΛΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στροβιλιστηκε ο ξυνογαλας η ακομα?στον μονο κεραυνο που μπορει να παιξει είναι στον κεραυνο καματερου στο τμημα παλης γιατι για μπάσκετ δεν κανει αλλα για παλη είναι κομπλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή