ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επιστρέφει ο Σορώτος


sorotos-ilisiakos

Ο Ηλυσιακός πέρασε μία από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας του, με την ομάδα των Ιλισίων να διαλύεται μεσούσης της σεζόν και να αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Α2. Η νέα χρονιά θα τον βρει αγωνιζόμενο στη Γ’ Εθνική και επιθυμία όλων είναι ο Ηλυσιακός να αναγεννηθεί από τις στάχτες του στην τέταρτη τη τάξει Εθνική κατηγορία.

Ο ιδανικός προπονητής για να αναγεννήσει την ομάδα των Ιλισίων δεν είναι άλλος από τον Κώστα Σορώτο, ο οποίος είχε καθίσει και φέτος στον πάγκο του Ηλυσιακού, αλλά είχε αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πολύπειρος τεχνικός βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας των Ιλισίων για να επιστρέψει στον πάγκο της και να την καθοδηγήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συμπληρώνοντας το εν λόγω άρθρο, ο κύριος Σωρότος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, απάντησε στο εν λόγω δημοσίευμα με τα εξής:

O κύριος Σορώτος δήλωσε στις 30/5/2015 στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής: "παιδιά με όλο το σεβασμό πάντα στα παιδιά που κάνουν το ρεπορτάζ στα μπασκετικά σάιτ και πραγματικά βοηθάνε το άθλημα και τις μικρότερες κατηγορίες σημαντικά θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Ηλυσιακό. με τους ανθρώπους της ομάδας έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είμαστε σε συζητήσεις και όλοι μαζί προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα σε ένα καινούργιο ξεκίνημα που κάνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Προτεραιότητα μου είναι οι επαφές που έχω με ομάδες της α2 και αυτό είναι σε γνώση των ανθρώπων του Ηλυσιακού με τους οποίους με συνδέουν αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάλι με όλο το σεβασμό........."

Γράφει:

5 σχόλια:

  1. O κύριος Σορώτος δήλωσε στις 30/5/2015 στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής: "παιδιά με όλο το σεβασμό πάντα στα παιδιά που κάνουν το ρεπορτάζ στα μπασκετικά σάιτ και πραγματικά βοηθάνε το άθλημα και τις μικρότερες κατηγορίες σημαντικά θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει κάποια συμφωνία με τον Ηλυσιακό. με τους ανθρώπους της ομάδας έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Είμαστε σε συζητήσεις και όλοι μαζί προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα σε ένα καινούργιο ξεκίνημα που κάνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Προτεραιότητα μου είναι οι επαφές που έχω με ομάδες της α2 και αυτό είναι σε γνώση των ανθρώπων του Ηλυσιακού με τους οποίους με συνδέουν αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και πάλι με όλο το σεβασμό.........".
    Με όλο το σεβασμό στον συντάκτη και στην σελίδα σας,
    A.S.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστούμε πολύ. Εμείς έχουμε γράψει και την πηγή της πληροφορίας μας, με σκοπό να μην θεωρηθεί ότι αυθαιρετούμε.

      Να είστε καλά καλημέρα σας.

      SWKO

      Διαγραφή
    2. Εγώ το έγραψα για να σας προστατέψω από διάφορα αρνητικά σχόλια. Και όπως σας είχα πει και σε μήνυμα στο facebook εγώ θα στηρίζω την ερασιτεχνική σας προσπάθεια για την ενημέρωση του κόσμου στα τοπικά πρωταθλήματα.
      A.S.

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή