ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Πήρε Φωτόπουλο και μετετράπη σε διεκδικητή του τίτλου ο Πορφύρας.

Ο Πορφύρας αφού πρώτα ανανέωσε τους Λευτέρη Χαραλαμπίδη, Πέτρο Βαμβακάρη, Χρήστο Παλτόγλου και Γιάννη Καλαμαρά, έκανε την κίνηση ματ για αυτό το καλοκαίρι και αποτελεί ήδη μία από τις διεκδικήτριες ομάδες για την άνοδο στη ΄Γ εθνική. SPORTSOFFICERS


Τα λόγια περισσεύουν όταν αναφερόμαστε στον αθλητή και κυρίως στον χαρακτήρα του Θέμη Φωτόπουλου, ο οποίος ενώ είχε προτάσεις από πολλές ομάδες σε Εσκα και Εσκανα, μετά από ακόμα μία κορυφαία χρονιά, όπου ανέβασε κατηγορία ξανά τον Άρη Νικαίας, επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και τη νέα σεζόν, θα γεμίζει τα καλάθια για χάρη του Πορφύρα.

Από τη στιγμή που ο Άρης Νικαίας δεν κατάφερε να τον πείσει να ακολουθήσει την ομάδα στη ΄Γ εθνική, αφού το φυσικοθεραπευτήριο του που εδρεύει στην Πειραϊκή ασφυκτιά από αθλητές του αθλήματος και όχι μόνο, γεμίζοντάς τον υποχρεώσεις, η επόμενή του επιλογή ήταν να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο στις τοπικές κατηγορίες. Ο Πορφύρας δεν έχασε χρόνο, ήξερε τι παιδί και τι παίκτη έπαιρνε από την προηγούμενη θητεία του το 2009-10, όπου κατέκτησαν το νταμπλ και μέσα σε ένα βράδυ ανέβηκε επίπεδο.

Ο coach Παύλου τρίβει τα χέρια του και αναμένουμε όλοι την επόμενη κίνηση μέσα στη ρακέτα, για να πούμε με σιγουριά ότι το φαβορί είναι ακλόνητο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση από το site του ΑΟΦ Πορφύρα.


Ένας παλιός καλός φίλος, αλλά και γείτονας, επιστρέφει στον ΠΟΡΦΥΡΑ.
Η Διοίκηση του ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ απεφάσισε την ένταξη στην ομάδα μπάσκετ του Ομίλου του Θέμη Φωτόπουλου.
Ο Θέμης έχει αγωνιστεί και κατά την περίοδο 2009-10 στον ΠΟΡΦΥΡΑ, οπότε και η ομάδα μας κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική.
Θέμη οι Πορφυριώτες σου εύχονται ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου