ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Συνέχεια με ανανεώσεις αλλά και μία ηχηρή αποχώρηση για τους Τράχωνες.

Μετά τον Σάκη Πλατή, η ομάδα των Τραχώνων συνεχίζει με τις ανανεώσεις του υπάρχοντος υλικού, καθώς μετά από μία εκπληκτική χρονιά στην Ά Εσκανα, η ανανέωση της συνεργασίας με το υπάρχον υλικό, μπορεί να θεωρηθεί ως μία άμεση επιβράβευση. SPORTSOFFICERS


Παναγιώτης Καδδάς, Γιώργος Καπέτσης, Παύλος Ξυνογαλάς και Μιχάλης Ραζής, ήταν οι επόμενοι τέσσερις αθλητές που ακολούθησαν συμφωνώντας να παραμείνουν για ακόμα μία σεζόν στον Άλιμο. 

Ακούγονται αρκετά ονόματα ώστε να προστεθούν στο ήδη πλούσιο ρόστερ των Τραχώνων, οι οποίοι προσπαθούν δείχνοντας στοιχεία καλά οργανωμένου σωματείου, ότι επιθυμούν να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα έτοιμοι για τη νέα χρονιά, στην οποία όπως όλα δείχνουν δε θα είναι κάτοικος Αλίμου, ο Θωμάς Γρηγοράκος, ο οποίος συζητά ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος γκαρντ-φορουορντ πέρυσι ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του και ταυτόχρονα αποτελούσε και μία από τις πιο παλιές παρουσίες σε αυτήν.

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΡΩΤΗ 5ΑΔΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ 5ΑΔΑ ΙΣΑΞΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ.ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑ 15ΛΕΠΤΟ.ΣΤΟ 2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΤΟ 3 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΔΑΚΗ....ΣΤΟ 4 Ο ΖΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ 15ΛΕΠΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ.ΣΤΟ 5 ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ Ν ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή