ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Στα σαλόνια της Α΄ το Κουκάκι, προβάδισμα ο Νικηφόρος (Β΄ ΕΣΚΑ)

koukakiΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Mε μια απίστευτη τρίποντη - μαχαιριά του Τζιώτη 40 δεύτερα πριν το τέλος από τα 8.50 μέτρα ο Νικηφόρος ''σφράγισε'' την νίκη απέναντι στην Παλατιανή αποκτώντας έτσι το προβάδισμα με 2-1 στην σειρά των τελικών για τα play off του 1ου ομίλου ενώ την επιστροφή του στην Α΄ ΕΣΚΑ πανηγυρίζει το Κουκάκι αφού ''καθάρισε'' με 3-0 νίκες τους μαχητικούς Αμπελόκηπους. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά:

ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  72-66(32-29)

Διαιτητές: Αποστολίδης, Πολυχρόνης

Κουκάκι (Μπουζούλας): Τσέλιος 21 (3), Κιορρι, Κολοτούρος, Σιδέρης 5 (1), Ρακιντζάκης 4, Μοσχονάς 11, Δολιανίτης, Δελλής 5, Καραγιώργης 10, Κοσμάς 12 (3), Βεζυρτζόγλου, Μπούκας 4.


Αμπελόκηποι (Γκατίδης, Αποστολάκης): Αθανασόπουλος 9 (1), Παρασκευόπουλος 6 (1), Μουχάμαντ, Λόλης Αρβανιταντώνης 13, Ζαχαρόπουλος, Καλφαγιάννης 3, Δεληγιάννης 11 (1), Βαλληνδράς 2, Ζάρκος 7, Μαρούλης 7, Αντωνιάδης 7.

Σε ένα ματς για γερά νεύρα το Κουκάκι είχε ένα προβάδισμα +2 (32-29) με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ενώ περίπου ίδια εικόνα είχαμε και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν τις κατάλληλες λύσεις στην επίθεση ξεπερνώντας την ασφυκτική πίεση των αντιπάλων με αποτέλεσμα να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών Αμπελοκήπων




ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ  61-57

Διαιτητές: Παυλόπουλος Α., Πόντας

Δεκάλεπτα: 13-18, 30-34, 46-45, 61-57

Νικηφόρος (Καρβούνης): Τζιώτης 14 (3), Ασημένιος 11, Βαμβακίδης 3, Κουτσουμπάκος 6, Καμνιώτης 13, Βεκρής 5 (1), Γεργεριτάκης 9 (1), Μαράτος, Στάμος.


Παλατιανή (Παπανδρέου, Σωμαράκης): Μανθιός 2, Μαργαρίτης, Τσαγκαράκης 6, Κακολύρης 5 (1), Φιλίππου 5 (1), Ντολαπτσής 2, Λίτσιος Χ. 12, Καρτσούνης 1, Ντανάς 20 (4), Λίτσιος Γ. 4.


Στο ντέρμπι της Αγίας Βαρβάρας μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κώστας Τζιώτης ο οποίος με τρίποντο από τα 8.50 μέτρα 40 δεύτερα πριν το τέλος έδωσε το έναυσμα για μια μεγάλη νίκη στο Νικηφόρο. Με καλύτερη ψυχολογία η Παλατιανή στάθηκε πιο καλά στο παρκέ απέναντι σ' έναν νευρικό και άστοχο Νικηφόρο. Με άμυνα ζώνης και τον Ντάνα ηγέτη στην επίθεση η Παλατιανή πήρε κεφάλι στο σκορ γύρω στους 10 πόντους στα μέσα της 2ης περιόδου ενώ παράλληλα οι γηπεδούχοι είχαν τον Κακολύρη μέχρι τότε άστοχο. Στην επανάληψη όμως το σκηνικό ανετράπη με τον Γεργεριτάκη να αποσυντονίζει τον Φιλίππου και και τον Καμνιώτη να περιορίζει τον Καραντανά. Έτσι ο Νικηφόρος κατάφερε να ισορροπήσει την κατάσταση και το ματς να γίνεται ντέρμπι. Στο 33' η Παλατιανή είχε την τύχη να δει τον Κακολύρη να ευστοχεί στο πρώτο του τρίποντο μετά από 6 ανεπιτυχείς προσπάθειες κάνοντας το 48-53 αλλά η κούραση του Φιλίππου άρχισε να ενεργεί αρνητικά για τους φιλοξενούμενους με συνέπεια οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν με τον Ασημένιο προπσερνώντας με 56-53. Με γκολ φάουλ του Τσαγκαράκη η Παλατιανή ιοσφάρισε σε 56-56 αλλά η τρίποντη βόμβα του Τζιώτη τους ''έκοψε'' τα πόδια.
Koρυφαίοι από το Νικηφόρο οι Ασημένιος-Γεργεριτάκης-Τζιώτης και από την Παλατιανή Φιλίππου-Ντάνας-Χάρης Λίτσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου