ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Στην Καλλιθέα ο Δρουμπούκης.

Μετά από μία χρονιά με αρκετές προκλήσεις για τον κύριο Δρουμπούκη, αρχικά ενεπλάκη στα τεκταινόμενα του Άρη Νικαίας, συμβάλλοντας και αυτός με τον τρόπο του για να ανέλθει κατηγορία και μετά την αποχώρησή του από τους Νικαιώτες, συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια του Φοίνικα Πειραιά, ώστε να βρεθεί και ατός στην Ά Εσκανα. Μπορεί το Αιγάλεω και η Αναγέννηση Πετραλώνων να μην πέτυχαν τους περσινούς τους στόχους καθώς και σε αυτές τις ομάδες ο Γιώργος Δρουμπούκης ήταν προπονητής την περσινή σεζόν, αμφότερες όμως το πάλεψαν και στάθηκαν στο ύψος τουσ μέχρι την τελευταία αγωνιστική. SPORTSOFFICERS


Και αφού αναφερθήκαμε στο παρελθόν, περνάμε και στο παρόν του Μοσχατιώτη προπονητή, το οποίο θα τον ξαναβρεί στον πάγκο της ΑΕ Καλλιθέας, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κάνει ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι.

Τα κομμάτια του παζλ στο αγωνιστικό κομμάτι για την Καλλιθέα, μετά την συμφωνία με τον προπονητή θα αρχίσουν να κλείνουν ένα-ένα, με πρώτο στόχο των Καλλιθεωτών, την ανανέωση της συνεργασίας με τα βαριά χαρτιά της ομάδας.

Σύντομα θα έχουμε νεότερα...

1 σχόλιο:

  1. Επειδή έχουν γραφτεί και θα γραφτούν αρκετά άρθρα για πρόσωπα και ομάδες, σας παρακαλούμε μην βρίζεται και μην συκοφαντείτε ανθρώπους. Κριτική με επιχειρήματα δεχόμαστε και είναι στα πλαίσια της κουβέντας.
    Όλα τα υπόλοιπα διαγράφονται.
    Ήδη μας απαγορεύτηκε να αναφερόμαστε σε συγκεκριμένα άτομα.
    Παρακαλείσθε να προσέχετε τα σχόλιά σας. Ότι δε συνάδει με τα δημοκρατικά πλαίσια και τους όρους το μπλογκ θα σβήνετε αμέσως μόλις το αντιλαμβανόμαστε.

    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή