ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ των SPORTSOFFICERS για όλη την Εσκανα.

Μπορεί τα πρωταθλήματα να είναι αρκετά μακριά από την έναρξή τους, οι περισσότερες ομάδες όμως που βρίσκονται στο χώρο της Εσκανα, έχουν αφήσει πίσω τους την περσινή χρονιά και έχουν ήδη ξεκινήσει οι περισσότερες από αυτές, τις συζητήσεις για τη νέα χρονιά. Οι SPORTSOFFICERS έχουν ακούσει αρκετές φήμες και διάφορα σχόλια να κινούνται στην πιάτσα και μέσα σε λίγες γραμμές συνοπτικά, θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για τις περισσότερες ομάδες της Εσκανα από τη ΄Γ εθνική και κάτω.


ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Η ομάδα από το Κερατσίνι με τον Κύριο Τσάπα και τον κύριο Πολέμη να συνεχίζουν να έχουν τα ηνία της, δε σταματούν τις εντυπωσιακές κινήσεις. Είτε στη ΄Β Εθνική λοιπόν, είτε στην Α2, η ομάδα του Κερατσινίου, έχει ήδη ανανεώσει τους Σωτήρη Κατούφα (4η χρονιά), Ανδρέα Παπαδόπουλο και Δημήτρη Κομποδιέτα με τις προτάσεις στους Βαγγέλη Καράμπουλα και Νίκο Λιακόπουλο να αναμένουν απάντηση. Το σίγουρο είναι ότι ο Φάρος θα είναι και τη νέα σαιζόν ισχυρός όπως πάντα σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Η ομάδα της Νίκαιας μετά από μία σαιζόν που τη βρήκε στην έβδομη θέση της ΄Β εθνικής, βρίσκεται σε διαβουλεύσεις σε διοικητικό επίπεδο, με τις ανανεώσεις και τις επιπρόσθετες προσθήκες να ξεκινούν σιγά σιγά να παίρνουν σειρά. Αναμένουμε να δούμε τον Ιωνικό πολύ δυνατό και τη νέα σεζόν.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Η ομάδα του Ικάρου την τελευταία αγωνιστική περίοδο γνώρισε τον υποβιβασμό στη ΄Γ εθνική. Υπήρξαν κάποιες φήμες, για συγχώνευσή της με κάποια ομάδα της Εσκανα, είτε στη ΄Β εθνική εφόσον ανέβαινε, είτε με κάποια έτερη στη ΄Γ, οι οποίες όμως διεψεύσθησαν, με την τωρινή κατάσταση στην ομάδα να είναι άγνωστη προς εμάς.

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΝΡΗΣ

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε μία πολύ καλή πορεία την περσινή χρονιά στη ΄Γ εθνική, χάνοντας στο παραένα την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα η οποία θα μπορούσε να της έδινε κάποιες πιθανότητες ανόδου. Αναμένονται άμεσα κινήσεις ενισχύσεις του ήδη ποιοτικού δυναμικού των Νεοσμυρνιωτών, με τα ονόματα των αθλητών αυτών να παραμένουν καλά κλειδωμένα στα συρτάρια του συλλόγου.

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Στον Πόλις Καλλιθέας αφού πρώτα ανανεώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον coach Ιορδάνη Μουριχίδη και τον ποιοτικότατο play maker Νίκο Βελιζιώτη, οι ιθύνοντες της ομάδας, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο των πρασίνων. Αρχικά δίνουν μάχη για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τους ποιοτικότατους Κόκκινο και Κασπαριάν, οι οποίοι δέχονται βροχή από προτάσεις (ιδίως για τον πρώτο ακούγεται ότι τον θέλουν οι μισές ομάδες της ΄Γ εθνικής, πολλές ομάδες από Ά Εσκα, παλιές αγάπες που πλέον βρίσκονται στις εθνικές κατηγορίες και σχεδόν όση από την Ά Εσκανα μπορεί να έχει στο ρόστερ της) και εν συνεχεία το υπόλοιπο ποιοτικό υλικό. Ταυτόχρονα, ο διοικητικός άρχων της ομάδας της Καλλιθέας Αχιλλέας Μπογδανίδης, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του, για τον νεαρό guard Μάριο Σκιαθίτη που πέρυσι γνώρισε την άνοδο στη ΄Γ εθνική με τον Άρη Νικαίας.  Τα τελευταία νέα, φέρνουν τον Άχιλλέα Μπογδανίδη να κάνει έκκληση προς ον δήμο Καλλιθέας να βοηθήσει την προσπάθεια των ανρώπων του συλλόγου. Χαρακτηριστικά ανέφερε στο Facebook: Ας μας στηρίξουν οι φορείς του τόπου μας και θα μείνει όπως έχει η ομάδα.Κάνουμε έκκληση στο δήμο μας πλέον ανοικτά αφού ήδη έχει ενημερωθεί σχετικώς ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού.Αν θέλουν την ομάδα Γ' Εθνική ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ο Άρης Νικαίας επανήλθε στη ΄Γ εθνική, με νέο προπονητή και όπως όλα δείχνουν διαφοροποιημένο σε κάποιο βαθμό το περσινό του ροστερ. Ο Παναγιώτης Ζερβουλάκος στο τιμόνι της ομάδας, πιθανή επιστροφή του ηγέτη της Μιχάλη Γαλίτη στην ενεργό δράση και από εκεί και έπειτα, οι ποιοτικοί Σουρλής και Ραλλάτος, όπως και ο νεαρός guard Μάριος Σκιαθίτης αναζητούν τους νέους σταθμούς στην καριέρα τους, με τις προτάσεις να ακολουθούν η μία την άλλη μετά την υπερπετυχημένη περσινή χρονιά. Από το υπόλοιπο περσινό σύνολο δίνεται μάχη για την παραμονή του δεύτερου σκόρερ της Ά Εσκανα την περσινή σεζόν, Θέμη Φωτόπουλου (ελέω των αυξημένων υποχρεώσεων του με το φυσικοθεραπευτήριο που διατηρεί στην Πειραϊκή), ενώ σε διαβουλεύσεις βρίσκονται και με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδες. Οι φήμες μιλούν για ένα εκρηκτικό ρόστερ που θα βασίζεται στην ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, με τις πρώτες προτάσεις σε αθλητές που ξεχώρισαν πέρυσι στις εθνικές κατηγορίες (΄Γ και ΄Β εθνική), να παραμένουν καλά κρυμμένες σαν επτασφράγιστο μυστικό. 

ΠΕΡΑΜΑ

Μπορεί το Πέραμα πέρυσι να υποβιβάστηκε στις τοπικές κατηγορίες, δεν έπεσε όμως χωρίς μάχη. Ποιότητα υπήρχε πέρυσι στο Πέραμα και τα πρώτα ακούσματα έχουν τον coach Κάσση να αποτελεί τον λόγο που αρκετοί παίκτες επιθυμούν να παραμείνουν στο ρόστερ του σταθερά σκληροτράχηλου σωματείου, το οποίο θα ψάξει την άμεση επαναφορά. Δεν υπάρχει κάποια φημολογία μεταγραφής, αναμένονται εξελίξεις άμεσα.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 

Υπάρχει ησυχία στο στρατόπεδο της Βούλας αυτήν την περίοδο καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα οι άνθρωποι της ομάδας σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται την επόμενη χρονιά. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι των κυανέρυθρων κινούνται στοχευμένα και προσεκτικά, ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με τις πρώτες προσπάθειες να αφορούν νεαρούς και πολλά υποσχόμενους αθλητές. Είναι γνωστό ότι το μέλλον είναι μία παράμετρος όπου έχουν δώσει προτεραιότητα οι ''νότιοι''. Παραμένει ακόμα άγνωστο προς εμάς, αν ο εκ των καλύτερων προπονητών της Εσκανα και όχι μόνο, Μάνος Μανουσέλης, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, ή αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες περί εξωτερικού. Οι φήμες λένε ότι θα υπάρξει και μία σχετική ανανέωση στο υπάρχον ρόστερ σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα.

ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ-ΔΙΑ


Οι Τράχωνες αποτελούν μία ομάδα η οποία χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και ένα σκαλί. Ανανέωσαν οι Πλατής, Ξυνογαλάς, Ραζής Μ. , Καπέτσης Καδδάς (αν και έχει και τη θητεία φέτος), αποχώρησε ο Γρηγοράκος ο οποίος δέχεται αρκετές προτάσεις αν και κοιτά και προς Εσκα και η ομάδα του Αλίμου ψάχνει έναν ικανό αντικαταστάτη του αλλά και έναν ακόμα ψηλό για να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας. Ονόματα δεν έχουν ακουστεί ακόμα, καθώς δεν υπάρχει και κάποια ενημέρωση για την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας με τον έμπειρο Ζερβό.

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΣ 


Μπορεί να υπάρχει στασιμότητα όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις στον Ερμή Πειραία, η περσινή πορεία όμως των ερυθρόλευκων (κυρίως στο δεύτερο γύρο), σε συνδυασμό με την παρουσία του κυρίου Χρηστοφάκη ( ή την οικογένεια Χρηστοφάκη συνολικά), μας δίνουν κάποια δείγματα γραφής. Ερωτηματικό παραμένει η παραμονή του coach Σορώτου στον πάγκο των Πειραιωτών και από εκεί και μετά έχει γίνει γνωστό, ότι αρκετές ομάδες καραδοκούν για τους ποιοτικούς Ξυδά και Λοϊζίδη οι οποίοι ξεχώρισαν την τελευταία αγωνιστική περίοδο. 

ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ 

Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης ενημερωθήκαμε από νωρίς ότι ο Μάικ Ευαγγελίτσης είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια. Όσο περνούσαν οι μέρες, μαθαίναμε ότι ο Μίλωνας έχει μπει σε μία διαδικασία να ενισχυθεί με πολύ καλούς αθλητές οι οποίοι τα προηγούμενα έτη, όταν η ομάδα βρισκόταν στις εθνικές κατηγορίες, είχαν αξιοπρόσεκτη παρουσία με τους πράσινους και επιθυμούν πλέον να τη βοηθήσουν να φτάσει εκεί που αξίζει. Σύντομα θα έχουμε νεότερα.

ΠΕΡΑ ΑΣ 



Το ΠΕΡΑ με τον coach Γκαβναβία στον πάγκο του, θα προσπαθήσει για ακόμα μία χρονιά να κάνει το κάτι παραπάνω. Οι προπονήσεις για τους κιτρινόμαυρους έχουν ξεκινήσει και με το μεγαλύτερο μέρος του επιτυχημένου ποιοτικού περσινού ρόστερ, να έχει τάσεις παραμονής, οι ''πολίτες'' ψάχνουν με πολύ επιλεκτικές κινήσεις να ενισχυθούν εκεί που πονάνε, με τη θέση των γκάρντ και ένα πιο βαρύ κορμί στους ψηλούς, να αποτελούν προτεραιότητες. 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Ο Έσπερος την περσινή χρονιά είχε δύο πρόσωπα. Το καλό του πρώτου γύρου θα προσπαθήσουν οι άνθρωποι του ιστορικού συλλόγου να διατηρήσουν για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τους  περισσότερους γηγενείς αθλητές του συλλόγους να δείχνουν παθιασμένοι για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν και τις πρώτες ενδείξεις ενδιαφέροντος σε αθλητές που ξεχώρισαν στο περσινό πρωτάθλημα της Εσκανα και όχι μόνο να είναι γεγονός. Βαρύτητα φαίνεται ότι θα δοθεί αρχικά στις θέσεις 4-5 από τον coach Κωνσταντινίδη και σύντομα θα έχουμε και εμείς με τη σειρά μας περισσότερα.

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 


Η πρόσληψη του Γιώργου Δρουμπούκη αποτελεί συνώνυμο της νέας, δυναμικής αρχής για την ομάδα της Καλλιθέας. Ταλέντο υπάρχει μπόλικο στην ομάδα, με τους Μαργκόπουλο και Τσιπίδη να ξεχωρίζουν και να υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές πλευρές, με τους υπόλοιπους αθλητές να αποτελούν μεγάλα ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο κλειστό επί της οδού Ιφιγενείας. Κάτι καλό φτιάχνεται στην Καλλιθέα και οι συζητήσεις, σε μυστικό επίπεδο προς το παρόν με ποιοτικότατους αθλητές, έχουν ήδη ξεκινήσει.

ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ 


Ο Πορφύρας δύσκολα θα ξαναφήσει την κατάσταση να φτάσει στο περσινό σημείο. Ο coach Παύλου παραμένει στο τιμόνι της ομάδας, οι πιο έμπειροι και ταυτόχρονα παλαιότεροι αθλητές της ομάδας δύσκολα θα την αποχωριστούν τη νέα αγωνιστική περίοδο και μαζί με τα πρώτα ονόματα που αναμένεται να έχουμε σύντομα στα χέρια μας από τη διοίκηση του Πορφύρα, θα είμαστε ακόμα πιο πεπεισμένοι, ότι ο Πορφύρας θα ξεχωρίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πρώτη εικόνα δείχνει ότι ο Πορφύρας αναζητά λύσεις στη θέση 4-5 καθώς και στον άσσο.

ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ 


Υπάρχει στατικότητα στη Νέα Πέραμο. Υπάρχουν φήμες για ενίσχυση της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο, οι οποίες ίσως να είναι ικανές να ανεβάσουν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας. Άπαντες είναι σε αναμονή και στο αγωνιστικό κομμάτι για το ''δικέφαλο'' και σύντομα αναμένουμε περισσότερα.

ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 


Περνώντας λίγο πιο κάτω από το Τροκαντερό, θα δείτε έναν πολύ καλό λόγο που θα έχει ο ΑΟΠΦ, ώστε να προσεγγίσει, νέους και καλούς αθλητές τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το κλειστό του Παλαιού Φαλήρου σε λίγους μήνες (προς Νοέμβριο), θα είναι έτοιμο και ο ΑΟΠΦ θα έχει μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας τη δική του έδρα. Το περσινό ρόστερ της ομάδας αφού πάλεψε πέρυσι μέχρι τελευταία στιγμή να σώσει την ομάδα, αφού τα κατάφερε, δείχνει να έχει αποκτήσει πλέον συναισθηματικούς δεσμούς με αυτήν και με συνδετικό κρίκο τον caoch Γαζή, το μεγαλύτερο μέρος αυτού τείνει προς την ανανέωση. Από εκεί και μετά δεν υπάρχει κάτι νεότερο περί προσθηκών. Ότι μαθαίνουμε, θα το μαθαίνετε και εσείς πρώτοι.

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 

Ο Πειραϊκός επέστρεψε στην Ά Εσκανα, αλλά αυτό δε φαίνεται ότι θα είναι αρκετό για τους Πειραιώτες. Το μεγαλύτερο μέρος του νεανικού και συνάμα ποιοτικού υλικού της ομάδας θα παραμείνει σε αυτήν, με τα πρώτα κουτσομπολιά να αναφέρουν ότι ο Πειραϊκός αναζητά άσσο, πεντάρι και αφού κλείσει κάτι δυνατό σε αυτές τις θέσεις θα ψαχτεί για τους αθλητές που θα μπορέσουν να τον φέρουν στις υψηλές θέσεις της Ά Εσκανα.

ΕΥΡΥΑΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Στασιμότητα υπάρχει στην Ευρυάλη προς το παρόν, με την ομάδα των νοτίων προαστίων να μην έχει κάνει κάποια κίνηση προς το παρόν που να έχει φτάσει στα αυτιά μας. Κάποια ονόματα έχουν ήδη ακουστεί, δίχως όμως να τα έχουμε ακούσει από κάποια αξιόπιστη πηγή, με αποτέλεσμα απλά να αναφέρουμε τα δεδομένα. Ο νεανικός-ταλαντούχος περσινός κορμός θα παραμείνει και από εκεί και μετά και εμείς αναμένουμε ενημέρωση για τις πρώτες ανανεώσεις και προσθήκες των πρασίνων.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Ο Φοίνικας Πειραιά θα ενισχυθεί. Η ομάδα του Πειραιά προς το παρόν έχει ρίξει όλη τη βαρύτητά της στο γυναικείο τμήμα το οποίο βρίσκεται στην Α2, με αποτέλεσμα να υπάρχει στασιμότητα σε ανανεώσεις και μεταγραφές. Τα πρώτα που ακούστηκαν για τους έτερους Πειραιώτες της Ά Εσκανα, έχουν να κάνουν με τη θέση του προπονητή, με τον coach Πουτουλίδη να είναι εκ νέου το πρώτο φαβορί, μετά την αποχώρηση του coach Δρουμπούκη και όλα τα υπόλοιπα, να ακολουθούν.

ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ 


Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση. Πιθανή στασιμότητα στον Άλιμο, μέχρι να διαμορφωθεί το πλάνο για τη νέα χρονιά.

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 


Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 


Η Δραπετσώνα όπως όλα δείχνουν δε θα μείνει στη ΄Β Εσκανα για πολύ καιρό. Ο coach Καλλιπολίτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το υλικό που θα βασιστεί η ομάδα του στο δεύτερο κυρίως γύρο τη χρονιά που μας πέρασε, με αποτέλεσμα με λίγες έξτρα προσθήκες, κυρίως δικών του παιδιών, από όσο μαθαίνουμε, να είναι αυτές που θα τον επαναφέρουν στα σαλόνια της Ά Εσκανα. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο εκ των κορυφαίων ψηλών της Ά Εσκανα της περσινής χρονιάς, Γιώργος Οικονόμου, δε θα είναι και του χρόνου στη Δραπετσώνα, με τις ομάδες που τον φλερτάρουν να καραδοκούν για το τελικό ναι. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον μπομπέρ, Κώστα Βαρλά, ο οποίος επιστρέφει για προπονήσεις προς το παρόν στον Άρη Νικαίας, με το μέλλον του να εξαρτάται και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Σύντομα θα έχουμε νεότερα και ανακοινώσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 

Η Ελευθερία δε γνωρίζει ακόμα σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται με σιγουριά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Δεν έχουμε ενημέρωση για ανανεώσεις και τυχόν νέες προσθήκες, πέραν του ενδιαφέροντος από αρκετές ομάδες για τους Πέττα και Ζαρκαδούλα, οι οποίοι ξεχώρισαν την περσινή χρονιά.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 


Οι φήμες φέρνουν την ομάδα της Γλυφάδας ακόμα  πιο πεισμωμένη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποκλειστικό της στόχο την Ά Εσκανα. Δε γνωρίζουμε για τυχόν προσθήκες, ούτε για ανανεώσεις, αλλά είμαστε σίγουροι, ότι από τη μεριά της Γλυφάδας, θα ακουστούν τα πρώτα μπαμ του Καλοκαιριού,

ΕΑ ΝΙΚΑΙΑΣ


Δεν υπάρχουν πολλά νέα για την ομάδα της Νίκαιας. Ακούγεται ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην ομάδα με τα μπλε και ότι ήδη στις προπονήσεις δίνεται μάχη από αρκετούς αθλητές οι οποίοι επιθυμούν να στελεχώσουν την ομάδα που αγωνίζεται στο κλειστό του Σελεπίτσαρη.

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ 


Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για ανανεώσεις και προσθήκες όσον αφορά τη ΝΕΜ. Η περσινή προσθήκη του διδύμου Λιττόπουλου-Μάντζαρη, μας είχε επιτρέψει να ελπίζουμε σε δυναμικό μπάσιμο στον μεταγραφικό τομέα, για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και αναμένουμε και εμείς με τη σειρά μας τις εξελίξεις.

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 


Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

ΚΑΣΤΕΛΛΑ ΑΣ 


Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Ο Αετός Καλλιθέας έσωσε πέρυσι τη χρονιά στο παρά πέντε και οι πρώτες ενδείξεις, φέρνουν την ομάδα της Καλλιθέας να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, προσπαθώντας να κάνει τη νέα αγωνιστική χρονιά το κάτι παραπάνω. Ταλέντο υπάρχει ήδη στην ομάδα, ποιότητα υπάρχει (εφόσον ανανεώσουν) και με μερικές έξτρα πινελιές και αρκετή δουλειά στην προπόνηση, ο Αετός ίσως φέρει τα κάτω-πάνω του χρόνου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ


Στασιμότητα υπάρχει προς το παρόν στην Προοδευτική, με την πρώτη εικόνα να θέλει τους παράγοντες της ομάδας, να σχηματίζουν ένα δυναμικό σύνολο από το μηδέν και το υπάρχον ρόστερ να διαφοροποιείται. Το δίδυμο Φουντή-Δαλμυρά δείχνει ότι συζητά με αρκετές ομάδες προς το παρόν, μέχρι και για διπλή μετακίνηση, με το ενδεχόμενο όμως της ανανέωσης να μην έχει κλείσει. Όλα δείχνουν ότι και ο ικανότατος και συνεχώς εξελίξιμος coach Παντελάκης, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ιστορικό σύλλογο του Κορυδαλλού και σύντομα θα έχουμε και εδώ νεότερα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Για τον Αστέρα πέραν της αποχώρησης του coach Ζερβουλάκου, δεν έχουμε κάτι παραπάνω. Αναμένουμε νεότερα από τους ανθρώπους της ομάδας, τα οποία άμεσα θα μοιραστούμε μαζί σας.

ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ

Μπορεί η Σαλαμίνα να μην είναι πολύ κοντά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγοριάς, οι πρώτες όμως ενημερώσεις, έχουν την ομάδα του Τελαμώνα να συζητά ήδη με ικανότατους αθλητές με σκοπό να ενδυναμώσει και άλλο το ποιοτικό της ρόστερ και να ξεχωρίσει στο νέο πρωτάθλημα της ΄Β Εσκανα. Σύντομα θα έχουμε νεότερα.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ

Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.


ΥΓ.Όλα τα ανωτέρω δεν αποτελούν ανακοινώσεις οι επίσημες αναφορές των ομάδων ή των αθλητών, παρά μόνο ακούσματα, φήμες και γιατί όχι η φωτιά που μπορεί να εξελιχθεί σε καπνό εν καιρώ. Οποιοσδήποτε αθλητής, ή οποιαδήποτε ομάδα ενοχληθεί με τις αναφορές μας, μπορεί να στείλει άμεσα μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή mail ώστε να διαγραφεί ότι συσχετίζεται με το όνομά τους. 
Οι SPORTSOFFICERS παραμένουν στη διάθεση όλων σας.

4 σχόλια:

  1. Την επόμενη σεζόν προπονητής του Αστέρα Αγίου Δημητρίου θα είναι ο κ. Χρυσοβελίδης, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε ήταν coach στην γυναικεία ομάδα του Αστέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο είναι φήμη ή είδηση; Και αν ειναι είδηση, αν θελετε επικοινωνήστε μαζί μας με μαιλ ή μέσω της σελίδας μας, ώστε να ανακοινώσουμε την πρόσληψη του νέου προπονητή.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει καμια περιπτωση ο κοουτς Παντελακης να συνεχισει και τον επομενο χρονο στην Προοδευτικη.Το ονομα του καινουργιου προπονητη θα ανακοινωθει αμεσως μολις αυτο καταστει εφικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εφυγε ο Γαζης απ το φαληρο η ομαδα στα χερια του Γκιουλεα με νεα διοικηση.tiger13

    ΑπάντησηΔιαγραφή