ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Έμεινε ''σπίτι'' του ο Στέλιος Τζίτζης.

Ο Σαρωνικός το έβαλε σκοπό να φτιάξει μία ομάδα ικανή να επανέλθει άμεσα στη ΄Β Εσκανα και πέραν από ηχηρές μεταγραφές, θα βασιστεί για ακόμα μια σεζόν στα δικά της παιδιά. Ο Στέλιος Τζίτζης, ο δυναμικός power forward ο οποίος έχοντας τη δυνατότητα να απειλεί και μακριά από το ''ζωγραφιστό'' καλύπτοντας και τη θέση τρία, μέσα από μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τη διοίκηση της ομάδας της πόλης του, έδωσε τα χέρια και ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Σαρωνικό. SPORTSOFFICERS


Ο Τζίτζης την περσινή αγωνιστική χρονιά αποτέλεσε τον παίκτη ογκόλιθο για την άμυνα της ομάδας του, ο οποίος κλείδωνε τους αντιπάλους του και όταν στην επίθεση η μπάλα ακούμπαγε στα χέρια του, αυτός ήξερε πολύ καλά πως να την τοποθετήσει στο πλεκτό.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν και για τον αδαμάντινο χαρακτήρα που διαθέτει, ο Σαρωνικός δεν το σκέφτηκε καθόλου και προσέφερε συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν σε έναν εκ των παλαιότερων αθλητών της ομάδας.

Σε λίγες ημέρες θα ενημερωθούμε και για τις τελευταίες πινελιές στο κάδρο του coach Καβάσιλα. 

1 σχόλιο:

  1. Είσαι ο Πρίντεζης του νησιού ...Αλλά σε χρειαζόμαστε να παίζεις Playmaker εκτός γηπέδων!!! (Τζικει) Υ.Γ Ανεβαστε παρακαλω κατι και για την πραγματικη σημαια του νησιου που μενει και αυτη την season!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή