ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Μεταγραφικό παραμάζωμα στον Τρίτωνα, έκλεισε και Παπαργυρόπουλο (Γ΄ Εθνική)


Το come back του Τρίτωνα στις εθνικές κατηγορίες θέλει να συνοδευτεί με μια αξιόλογη πορεία στην Γ΄ Εθνική οπότε ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας συνεχίζεται δυναμικά με την απόκτηση ποιοτικών και έμπειρων παικτών οι οποίοι με τις εικόνες που έχουν από μικρές εθνικές κατηγορίες θα βοηθήσουν σε μέγιστο βαθμό το ήδη υπάρχον ρόστερ του συλλόγου. Μετά την προσθήκη του Μιχάλη Κουρή, αγωνιζόμενο στην Β΄ Εθνική με την φανέλα του Φάρου, η ομάδα του Τρίτωνα ''έκλεισε'' το πρώην δυναμικό τεσσάρι και τρίτο σκόρερ για τονΠρωτέα Βούλας Ρήγα Παπαργυρόπουλο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Άλλος ένας σπουδαίος παίκτης που έχει αφήσει το αγωνιστικό του στίγμα σε ιστορικές ομάδες όπως Νήαρ Ηστ, Δούκα, Παγκράτι, Ίκαρο Καλλιθέας, Πανιώνιο και τελευταία στην ομάδα της Βούλας. Η εμπειρία, η έφεση στο σκοράρισμα και η δύναμη μέσα στην ρακέτα χαρακτηρίζουν τον Παπαργυρόπουλο ο οποίος θα αποτελέσει μια πολύτιμη επιθετική λύση για τον Τρίτωνα.
Ο θηριώδης και πολύμπειρος πρώην τεσσάρι του Πρωτέα αναδείχτηκε την σεζόν που μας πέρασε τρίτος σκόρερ για την ομάδα του, πίσω από Γεώργαρο και Βαρδαβά, και η συμβολή του ήταν μέγιστη στην πολύ πορεία που διένυσε ο Πρωτέας στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσω της προσωπικής σελίδας του Τρίτωνα στο facebook:

'' Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο παίκτη Ρήγα Παπαργυρόπουλο.
Του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, επιτυχίες σε κάθε τομέα και υγεία''.

Πηγή: https://www.facebook.com/a.otritonofficial?fref=ts


προγραμμα δυναμης και βελτιωσης Υπευθυνος προγραμματος : Καρατραντος Γιωργος

Ο νέος υποστηρικτής των SPORTSOFFICERS 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
       Διεύθυνση : Αγ. Παρασκευής 70 , Ελληνικό
       Γραμματεία  (17.30-20.00-Τρίτη έως Πέμπτη) : 210-9955019 και 6937138040
       Υπεύθυνος προγράμματος :  Καρατράντος Γιώργος (10.00-13.00) : 6977672544                                   
Δηλώσεις συμμετοχής από 25/5-20/6  , Αγ. Παρασκευής 70 ,ελληνικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου