ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Νέα αγριεμένα λιοντάρια στο Μοσχάτο. (΄Γ Εσκανα)

Ο Λέων Μοσχάτου τα τελευταία χρόνια δίνει τη δική του μάχη να ανέλθει τα σκαλιά των τοπικών κατηγοριών. Τα προηγούμενα χρόνια είχε βρεθεί στο κατώπι της ΄Β Εσκανα, αλλά μερικές ατυχίες και ανακατατάξεις τον έφεραν να μπερδεύεται, αν δοκιμάζεται στην τελευταία κατηγορία, να επανέρχεται στη ΄Γ και αφού πέρυσι εδραιώθηκε στην κατηγορία, φέτος ψάχνει τον δρόμο του προς την κορυφή. Με ομαδικό πνεύμα,το κλίμα της παρέας αλλά και το ατού του πολύ σύγχρονου γηπέδου του Μοσχάτου, ο coach Θεολόγος Μεϊμάρογλου απέκτησε αρκετά ''μυτερά'' βέλη στη φαρέτρα του και τα λιοντάρια δείχνουν ικανά φέτος για το κάτι παραπάνω. SPORTSOFFICERS


Σας έχουμε ήδη αναφέρει τις δύο ποιοτικότατες προσθήκες των Γιάννη Γιαμπάνη στη θέση πέντε, ο οποίος προέρχεται από την Καστέλλα, καθώς επίσης και τον Γεράσιμο Μαρκουίζο που πέρυσι ξεχώρισε στη Δραπετσώνα. Οι υπόλοιπες κινήσεις έχουν ως εξείς: Θοδωρής Νικολάου, από Ελευθερία Μοσχάτου, Νίκος Ευκαρπίδης από Καστέλλα, Αργύρης Χατζηγιάννης από Ιάσωνα Νικαίας και Θοδωρής Μπουρμπόν ως ελεύθερος.


Αφήσαμε τελευταίο τον εμβληματικό ηγέτη των Μοσχατιωτών, Στέργιο Βασιλάκο, ο οποίος μετά από παύση ενός έτους λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, επιστρέφει αγριεμένος ώστε να πετύχει ότι δεν κατάφερε στις προηγούμενες απόπειρές του. να ανεβάσει τον Λέοντα στη ΄Β Εσκανα, μαζί με τους καλούς του φίλους που επέμειναν τόσο για αυτήν την μεγάλη επιστροφή.

Σύντομα θα έχουμε και μία με δύο ακόμα προσθήκες για τα λιοντάρια τα οποία θα τους επιτρέπουν να προσδιοριστούν ως τα απόλυτα φαβορί για την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου