ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

''Έκλεισε'' ο αντικαταστάτης της Νίκης Αμαρουσίου στη ΄Γ εθνική.

Μπορεί μέχρι το πρωί όλα να ήταν ρευστά για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση του Αμαρουσίου στη ΄Γ εθνική, σήμερα όμως μετά τις επίσημες αποστολές των απαραίτητων εγγράφων, η απάντηση στο ερώτημα εδόθη και ακόμα μία ομάδα τελικά από την Εσκα, θα βρίσκεται στις εθνικές κατηγορίες. SPORTSOFFICERS

Όλη η παραπάνω κουβέντα λοιπόν γίνεται για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, η οποία μετά την υπερεπετυχημένη σεζόν στην πρώτη της παρουςία στην Ά Εσκα, αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΟΚ μετά την αρνητική απάντηση στην σντίστοιχη του Χαλανδρίου και τελικά θα βρίσκεται στη ΄Γ εθνική. Η νέα κατηγορία, θα βρείτε τη Νέα Ιωνία αγωνιζόμενη στη φυσική της έδρα, η οποία πληρεί όλες τις προδιαγραφές της ΕΟΚ, καθώς επίσης εκεί διοργανώνονται κανονικά και αγώνες χάντμπολ για την Α1.

Ο φιλόδοξος και ταυτόχρονα ήδη επιτυχημένος με βάση τα αποτελέσματα Coach Σαμόλης, είδε την περσινή εντυπωσιακή πορεία της ομάδας του να επιβραβεύεται με μία αναπάντεχη άνοδο στις εθνικές κατηγορίες, και αφού πρώτα εξασφάλισε μαζί με τους διοικούντες της ομάδαςότι ο σύλλογος θα παραμείνει να είναι φερέγγυος απέναντι στις υποχρεώσεις του και καθώς επίσης να μην αλλοιωθεί η υπάρχουσα οργάνωση του, απάντησε θετικά στην πρόσκληση-πρόκληση για αυτόν και την ομάδα του.

Μαζί με την εξασφάλιση της ανόδου λοιπόν για τη Νέα Ιωνία, έχουμε και τις πρώτες επίσημες μεταγραφές της, καθώς επίσης και τις ανανεώσεις των αθλητών που πέρυσι στήριξαν και βοήθησαν τα μέγιστα στην κατάληψη της έκτης θέσης στο υπεραπαιτητικό πρωτάθλημα της Ά Εσκα της σεζόν που μας πέρασε.

Ήρθαν στην ομάδα με μεταγραφή:

Λύτρας Λεωνίδας Πετράλωνα 1-2-3
Αναστασόπούλος Τάσος Πετράλωνα 4
Χάρης Λίτσιος Παλατιανή 4-5
Χρήστος Χασάπης Λαύριο 2-3

Ανανέωσαν:


Βαγγέλης Θάνος 1
Ενέας Τόρα 1
Κώστας Ιγγλέζος 2
Πέτρος Πολυδώρου 3
Σπύρος Μαυρίδης 4-5
Οδυσσέας Δήμας 5

Με τις προσθήκες που αναφέραμε και τις αντίστοιχες ανανεώσεις, η Νέα Ιωνία έδειχνε ότι θα πρωταγωνιστούσε στην Ά Εσκα. Με το ρόστερ να παραμένει ακόμα ανοιχτό μέχρι να ολοκληρωθεί 100%, όλα δείχνουν ότι παρόλη την καθυστέρηση της επίτευξης της ανόδου, οι ''Ίωνες'' θα είναι έτοιμοι και ανταγωνιστικότατοι στην πρώτη τους παρουσία στη ΄Γ εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου