ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ανέβηκε ο Κούρος Αναβύσσου (Β΄ ΕΣΚΑ)


Μεγάλες στιγμές ζει ο Κούρος Αναβύσσου ο οποίος ενημερώθηκε από την ΕΣΚΑ ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ παίρνοντας την θέση της Παλατιανής. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της β' κατηγορίας. Πρόπερσι, είχε ανέβει από την Δ' κατηγορία με ρεκόρ 19-1 στην γ', είχε πάρει τον τίτλο του υπερπρωταθλητή, είχε προχωρήσει στην αποκτήσει ενός μεγάλου ονόματος, του Σπύρου Παντελιαδη και πέρυσι, πρώτη χρονιά στην γ', μέχρι και 4 αγωνιστικές πριν το τέλος ήταν στις θέσεις που έδιναν το εισιτήριο για την β', χωρίς όμως να καταφέρει τελικά να το κρατήσει. Τερμάτισε 4η και πλέον μετά την ενημέρωση της εσκα, θα αγωνίζεται στην β '. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ανεβαίνει κατηγορία, έστω και με αυτόν τον τρόπο φέτος, κάτι που σημάνει ότι οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην διαχείριση κάποιων πραγμάτων. 
Γι αυτό λοιπόν η ομάδα της ΑΕΣΑΦ Κούρος προχώρησε στις εξής κινήσεις. Ανανέωσε τους Γιώργο Μόμτζο, Σωκράτη Παξινό, Σπυρίδη Σταύρο, Βασίλη Μπούτση, από την περσινή χρονιά κράτησε αξιόπιστους "μικρούς" από τα τμήματα υποδομών και προχώρησε με τις προσθήκες των Νίκου Μαρκομιχάλη που πέρυσι αγωνιζόταν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, Μιχάλη Φρατζέσκου που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ιωνικο και στην προσθήκη του Φιλίππου ΚεσκενΊδη. Η ομάδα έχει κλείσει το δυναμικό της για την νέα χρονιά, περιμένει όμως να δει τι θα γίνει με μια περίπτωση ενός ακόμα παίχτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια. 
Επίσης, η ομάδα ενισχύθηκε με παιδιά από την περιοχή που έχουν ξανά περάσει από την ομάδα και αυτοί είναι οι Παραδείσης Παναγιώτης, Μιχάλης Φρατζέσκος, και οι Αντώνης και Νικήτας Αποίκος. 

Για ακόμα μια χρονιά όμως, η διοίκηση της ομάδας και ειδικότερα ο πρόεδρος κ. Σπυρίδης, θέλησε να προχωρήσει σε μια σημαντική ενίσχυση της ομάδας, με ένα μεγάλο όνομα όπως και τότε με τον ΠαντελιΆδη, αυτήν την φορά όμως εκτός των γραμμών και όχι εντός. Συμφώνησε λοιπόν, στο τιμόνι της ομάδας για την νέα χρονιά να είναι ο Χρήστος ΣερΈλης, νυν προπονητής του ΓΣ Λαυρίου στην Α2 μαζί με τον βοηθό του Αλέξη Γεωργαντά. Είναι μια μεγάλη κίνηση για τον σύλλογο με έναν προπονητή που από τις πρώτες κι όλας στιγμές στην ομάδα, έδειξε πως θέλει να αλλάξει το επίπεδο αλλά και να διασφαλίσει και λόγω της εμπειρίας του, μια θετική πορεία για την ομάδα της Αναβύσσου και σίγουρα θα θέλει και ο ίδιος ίσως, το κάτι παραπάνω. 

Πηγή: soc11 Σωκράτης Παξινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου