ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Οι πιθανές ανακατατάξεις στην Εσκα με την άνοδο του Πανερυθραϊκού.

Η άνοδος του Πανερυθραϊκού στην Ά2 έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμπάριζας στα τεκτενόμενα της Εσκα. Η νίκη αμαρουσίου είναι ήδη στη ΄Β εθνική δεχόμενη την πρόσκληση της ΕΟΚ και από εκεί και πέρα ξεκινά το γλέντι των ερωτήσεων στις ομάδες της Έσκα.SPORTSOFFICERS


Το Χαλάνδρι λοιπόν από την ά Εσκα είναι το αμέσως επόμενο σωματείο ώστε να ανέλθει στη ΄Γ εθνική, αλλά οι φήμες αναφέρουν ότι έχει ήδη αρνηθεί την εν λόγω πρόταση. Σειρά παίρνει η έκτη ομάδα της περσινής Εσκα, η οποία είναι η ΄Νέα Ιωνία και ήδη οι άνθρωποί της βρίσκονται σε εγρήγορση ώστε να διασφαλιστούν οι πόροι που χρειάζονται για να μπορέσει κάτι τέτοιο να είναι εφικτό και από το πουθενό οι ''Ίωνες'' να κάνουν το back to back και να εκμεταλευτούν την περσινή τους καλή χρονιά, ευρισκόμενοι άμεσα στη ΄Γ εθνική.

Για να βάλουμε λίγο τη φαντασία να οργιάσει, η αμέσως επόμενη ομάδα η οποία έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στη ΄Γ εθνική αν αρνηθούν οι δύο παραπάων, είναι η Δάφνη Δαφνίου. Οι SPORTSOFFICERS είχαν μία πληροφόρηση ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στις εθνικές κατηγορίες και όπως γνωρίζουμε κάτι τέτοιο το γνωρίζουν και στη Δάφνη. Άρα λοιπόν εφόσον Χαλάνδρι και Νέα Ιωνία αρνηθούν, θα έχουμε την σούπερ έκπληξη, να ανέλθει μία ομάδα μέσα σε μία χρονιά δύο κατηγορίες. Σε οποιαδήποτε περίπτωση βέβαια, η ομάδα της Δάφνης δέιχνει ικανή να πρωατγωνιστήσει και στο πρωτάθλημα της Ά Εσκα, αλλά και σε αυτό της ΄Γ εθνικής, αν λάβει τελικά μέρος.

Στα πιο κάτω τώρα, όπως όλα δείχνουν από τη ΄Β Εσκα στην Ά θα ανέλθει η ομάδα της Ραφήνας και από εκεί και πιο κάτω περιμένουμε τις αποφάσεις της Εσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου