ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Πάρθηκε η απόφαση για την κενή θέση στην Ά Εσκα

Η άνοδος της Νέας Ιωνίας στη ΄Γ εθνική, έφερε αρκετές ομάδες να διεκδικούν την άνοδό τους στην παραπάνω κατηγορία. Γέρακας και Ραφήνα από τη ΄Β Εσκα, Ελληνορώσσοι και Φίλιππος από τη ΄Γ και το ντόμινο πάει και στη ΄Δ. Η Εσκα τέλη Αυγούστου λοιπόν αποφανθεί και ενημέρωσε τις ομάδες για το τι μέλλει γενέσθαι. SPORTSOFFICERS


Η στάση της διοργανώτριας αρχής των τοπικών πρωταθλημάτων της κεντρικής Αττικής ήταν σχεδόν ουδέτερη. Άπασες οι εμπλεκόμενες ομάδες επιθυμούσαν να ανέλθουν κατηγορία και όπως όλοι καταλαβαίνουμε μπαράζ με τις περσινές ομάδες δεν ήταν δυνατό να γίνει. 

Αυτό που αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της Εσκα, ήταν να μην ανέλθει κανείς κατηγορία και το κενό που άφησε η ομάδα της Νέας Ιωνίας στην Ά κατηγορία να παραμείνει κενό, καλυπτόμενο με ρεπό κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, αφήνοντας σύξυλους όσους θεωρούσαν δεδομένο μία ακόμα άνοδο.

Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το σκεπτικό με το οποίο λήφθηκε αυτή η απόφαση, στο αντίστοιχο όμως ζήτημα το οποίο προέκυψε στο χάντμπολ και πιο συγκεκριμένα στην αδρανοποίηση του τμήματος της πρώτη ομάδας της περσινής Α2, του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας, οι δύο δεύτερες ομάδες από το Βορά και τον Νότο, θα αγωνιστούν σε ένα παιχνίδι μπαράζ τις επόμενες εβδομάδες, για να φανεί ποια εκ των δύο θα καλύψει το κενό.

Ίσως κάτι τέτοιο να ήταν το πιο αντικειμενικά σωστό και για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, αφού δεν υπήρξε πρόνοια για κάποιο μπαράζ κατάταξης μετά τον αποκλεισμό των εν λόγω ομάδων προς τον τελικό των play off την περσινή χρονιά.

2 σχόλια:

  1. Δεν στέκει καινούργιες ομάδες να κάνουν μπαράζ. Η ΕΣΚΑ το ξανάτυχε αυτό πριν 4 χρόνια και έπρεπε να κάνει μπαραζ κάθε τέλος σεζόν, όπως είχε κάνει τα προηγούμενα 2 χρόνια. Μόνο φέτος δεν έκαναν, μήπως πρέπει να παραιτηθει κάποιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς αναφέραμε το παράδειγμα του χάντμπολ. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή