ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Ζευγώλης is back! (΄Β Εσκανα)

Την ώρα που οι περισσότερες ομάδες ψάχνουν στο ρελαντί αθλητές για τις θέσεις στις οποίες έχουν προκύψει κενά, λίγες είναι αυτές οι οποίες έχουν ολοκληρώσει 100% το ρόστερ τους, με κάποιες ελάχιστες να έχουν βρει δύο με τρία δυνατά ονόματα και να ψάχνουν τους υπόλοιπους συνδετικούς κρίκους. Ο Δημήτρης Ζευγώλης αποτελεί το κερασάκι της τούρτας για μία από αυτές και έρχεται πιο αγριεμένος από ποτέ. SPORTSOFFICERS


Ένα από τα πιο εκρηκτικά και αποτελεσματικά play maker που έχουν πατήσει τα παρκέ της Εσκα και της Εσκανα, μπορεί να ταλαιπωρήθηκε τον τελευταίο χρόνο από έναν σοβαρό τραυματισμό, αλλά το πάθος και το πείσμα του τον έχει επαναφέρει εξολοκλήρου στο ίδιο υψηλό επίπεδο που βρισκόταν και με άγριες διαθέσεις επιστρέφει για να αποδείξει στον εαυτό του ότι είναι και πάλι παρόν.

Ο έμπειρος άσσος λοιπόν, αφού ''έψαξε'' καλά τις επιλογές του πριν καταλήξει στην ομάδα που θα αγωνιστεί για τη νέα σεζόν, έδωσε τα χέρια με τον ΑΟΝΑ, πράγμα που σημαίνει ότι με μία πεντάδα επιπέδου Ά Εσκανα στη χειρότερη τον περιπτώσεων και με λύσεις στον πάγκο που πολλές ομάδες θα ήθελαν για βασικές επιλογές, κατεβαίνει στο νέο πρωτάθλημα της ΄Β Εσκανα για να τους πάρει όλους αμπάριζα.

Με την τελευταία δε προσθήκη του Δημήτρη Ζευγώλη, η ομάδα του coach Δημητρίου δείχνει ότι θέλει να είναι απλά μία μικρή παρένθεση η ΄Β Εσκανα και να επιστρέψει άμεσα εκεί όπου ανήκει, έχοντας το ποιοτικότερο δυνατό σύνολο.

1 σχόλιο: