ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Προκρίθηκαν ΕΦΟΑ και Ηλιούπολη. (Κύπελλο Εσκα)

Σε αναμετρήσεις που διεξήχθησαν για τον θεσμό του κυπέλλου, η Ηλιούπολη υπερκέρασε το εμπόδιο του Θριάμβου μέσα στην έδρα του καθώς και η ΕΦΟΑ αυτό των Μελισσίων μέσα στο Μαρούσι. Διαβάστε την ανάλυση του ματς στο Μαρούσι και τους σκόρερς από το παιχνίδι του Θριάμβου. (Να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της Ηλιούπολης που μας ενημέρωσε με τους σκόρερς της αναμέτρησης, καθώς και της ΕΦΟΑ για την πλήρως ενημερωμένη κοινότητά τους.)  SPORTSOFFICERS



Κύπελλο ΕΣΚΑ : ΠΑΟ Θρίαμβος - Γ.Σ. Ηλιούπολης 73-80



ΠΑΟ Θρίαμβος - Γ.Σ. Ηλιούπολης 73-80
Διαιτητές: Λύρας- Σιδέρης

ΠΑΟ Θρίαμβος (Γιαννόπουλος - Καραγιάννης) : Τατα 23(2), Χλέπος 3(1),
Φωτόπουλος 15(2), Ηλιόπουλος 9, Σιδερίδης 3, Τόρης 4, Τσιλιμιδός,
Λουλούδης 5(1), Καραντζιώτης 4, Παυλίδης 4, Βελέγκας 3, Κανετάκης

Γ.Σ. Ηλιούπολης (Κωνσταντινίδης - Λογαρούδης) : Σπανός 16(1), Φέρτης 2,
Κωτσόπουλος, Λάμπος 15, Τσιάκος 12(2), Κριεκούκης 14, Γεωργιάδης 2,


Μανεσιώτης 2, Αργυρίδης, Μαντας, Βλουτής 8, Άνθης 9(1)ΠΑΟ Θρίαμβος - Γ.Σ. Ηλιούπολης 73-80
Διαιτητές: Λύρας- Σιδέρης


Post-match ΕΦΟΑ-ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της ΕΦΟΑ): Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο οποίο οι δυνατές μονομαχίες λάμβαναν χώρα σε όλο το μήκος και πλάτος του παρκέ , η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και μπήκε με το δεξί στην διοργάνωση . Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα και το λογικό πρόβλημα της χημείας καταφέραμε να επικρατήσουμε έχοντας σε καλό βράδυ τους Τριγάζης και Βλαχονάτσιο.Η ομάδα έβγαλε ενέργεια και παρά τα νεκρά διαστήματα κατάφερε να μείνει κοντά στο σκόρ μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν συνεχως το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη της 3ης περιόδου όλα άλλαξαν πήραμε το κεφάλι στο σκόρ αλλά για πολύ λίγο. Το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια μέχρι το 38 λέπτο. Στο σημείο αυτό ο αρχηγός μίλησε και η ομάδα προκρίθηκε!!!!

Εν συνεχεία και σύμφωνα με περιορισμένες πληροφορίες, οι Τρείς αστέρες αντιμετώπισαν το Γαλάτσι και το κέρδισαν με 3 πόντους διαφορά.

Ζωγραφου-Κρονος Γερ. 2
ΟΚΑΜ-Ολυμπιαδα Παπ. 1


Τύφων - Αεσαφ Κουρος 56-74

Οι ποντοι της Αεσαφ Κουρος : Σπυριδης 7(1), Μομτζος 8, Παξινος 14(2), Παχης 9(1), Κεσκενιδης 10, Μαρκομιχαλης 5(1) Φρατζεσκος Μ. 6, Παπαθεοδωρου 2, Αποικος Α. 10 Αποικος Ν. 3(1) Παραδεισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου